Aspirante cu vechime "medie" (20)
Raspunsuri - Pagina 11
arde2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Eu iau 6 Utrogestan pe zi!!!! 4 intravaginal si doua pe cale bucala. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Minunea din burtica ![]() 4 + Doamne ajuta ![]() Uite asa cresc eu la mami in burtica |
SERIOOOOOOOSSSSSSSSSSSS????????
eu glumeam... dar....
hmm... oricum nu le pot lua de capul meu... ca sunt totusi hormoni!!!
nu pot merge la doctooooooooooooooooorrrrrrrr....

Lili
http://www.fertilityfriend.com/ticker/1c412e/ttc.png
Daca va spun eu ca anul asta fac copil!!!!!
monica_dicut spune:
Voi puteti sa glumiti mult si bine cu mine ca oricum nu ma prind. Neuronu meu sta la plaja tolanit la soare pe undeva prin lume... asa ca... la fel ca si faza cu Iuliana... 
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri 
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
Uite asa cresc eu la mami in burtica
simonia spune:
am fost astazi la control. mai bine nu ma duceam! in ziua 14 am endometru de 8mm. si un amarat de folicul de 10mm.si asta in conditiile in care am luat clomifen 2 luni. pana acum daca nu faceam stimulare aveam si endometru si foliculi dar nu aveam sarcina! si acum ma simt congestionata. credeam ca am un folicul urias, dar era o piticanie. si inca ceva. testul "may be baby" nu indica nimic, "my test" arata ovulatie! e mai mult decat pot eu intelege. ce intelegeti voi?
dymomo77 spune:
Nu stiu ce sa zic simona eu stimulare nu am facut dar faza cu ovulatia am patit-o si eu(adica in ziua 14 la un ciclu de 27 de zile un ovul de 9 mm). La mine s-a dovedit a fi de vina prolactina pt care acuma iau tratament.Poate se pricep fetele mai bine. dar dr ta ce a zis?
CrisaS spune:
Ardeiasu..meu dulce...asa e ca si si tu incepusei anul insangerata...colege de sangerare de 1 ianuarie!! Da ma da cine a inceput anul cu insangerare asa il si termina cu nascare:)
Pot sa pun pariu!!!!!
Eu una imi bag picioarele...daca nici anul asta nu nasc...apai chiar sant proasta:((((
Una peste alta am pe 29 ianuarie programare la dr de infertilitate.Sa vedem ce-o mai zice si ala!!
Poate imi insamanteaza si mie acolo ceva.
Monule, tu ai fost la dr? Sau mai astepti?
Doamne asa tare ma bucur nici nu poti crede...hai ma ca venim si noi sa stam cu tine la odisee!
Va pupa tanti Crisa.Pe maine.
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
monica_dicut spune:
Neatza
?
Crisule n-am fost inca, dar am vorbit cu ea la telefon. Ma duc joia viitoare sau in jurul acelei date ca atunci fac 6 saptamani si se vede ceva la eco, sa vedem cum bate inimioara.
Pupicei si o zi faina sa aveti
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta 
vias spune:
'neata 
..Arianna, eu sunt nascuta pe 21 septembrie ![]()
...buuuuuuuun..si acum la treaba!!!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
acum sper la o minune 
medeea_vs spune:
Buna dimineata
Am o intrebare la voi. A facut cineva histeroscopie? Cat este de dureroasa? Ati luat vreun medicament inainte? multumesc
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
ancadragoman spune:
Neata
Eu pe 24 septembrie![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
monica_dicut spune:
Da anca dar tu esti balanta
. In viata mea am numai balante, tauri si pesti ![]()
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica 
4 + Doamne ajuta