poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ca tot vorbeam de patinoar, am gasit unul chiar la Baneasa la Shopping Center. Poate il pacalesc pe tati sa o duca duminica.

Azi am vazut tot la Mall niste copii care aveau un fel de rotite la pantofii sport, ceva asemanator rolelor. De fapt era ca o bila numai pe calcai. Asa ca alunecau pe acolo pe holuri. Am vazut 2 familii cu copii cu astfel de dracovenie, mi-a fost jena sa intreb ce sunt si unde gasesc. Ma gandesc ca i-ar placea fetei. Stie cineva despre ce vorbesc?

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Edi
Robert
Sa fiti sanatosi,sa aveti parte numai de lucruri frumoase si sa aduceti mereu bucurie celor din jurul vostru.

Ma bucur ca v-a placut filmuletzul. E special,ca pentru niste fete asa speciale ca voi.

Referitor la ce intrebai tu Rox, eu am gasit asta:
http://www.heelys.com/product.aspx?product_id=120&color_id=38

Si,teoretic cica ii gasesti aici
http://www.trender.ro/blog/heelys-de-cumparat

Sau,da cautare pe google dupa Heelys. Sper ca ti-am fost de folos.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Fetelor ,multumim mult pentru mesaje!m-au bucurat,e asa bine sa primesti felicitari...sa stii ca cineva se gandeste la tine,chiar si pentru cateva secunde!Edi nu crede ca a implinit 5 ani.Il serbam abia maine,pentru ca e zi libera.Si daca n-a avut tort,n-a fost ziua lui!LogicAm vrut pe 14 sa venim in Bucuresti la un loc de joaca sau la cinema,sa simta ca e ziua lui,dar din nefericire sotul a racit rau si...e acasa in medical!Nu putea sa se deplaseze in aglomeratie,era bomba!Am incercat eu sa ma joc toata ziua cu el,i-am dat noi evident cadoul,printre care si o carte cu povesti frumos ilustrata din care i-am tot citit ,am pictat impreuna,am jucat rece-cald...s-a distrat dar in final:Nu cred ca a fost ziua mea,n-am avut tort!Am incercat sa-i explic cum sta treaba,nimic:Sambata e ziua mea cand vin copiii si am tort!Asta e!Bine ca a inteles ca sambata nu-i mai luam si noi cadouri,doar tortul cu pirati!.la gradi nu l-am dus nici saptamana asta,inca mai tuseste si nu vreau sa se complice cu ceva de pe-acolo!A fost si prea ger!Ce-i drept nu cred ca rezolv nimic tinandu-l in casa...dar asa am reactionat acum.

Dalia

Mergi la inceput

Imleda, super, multumesc frumos, exact despre asta era vorba. O sa caut si eu la Office Shoes din Bucuresti.

Firutza, sper sa fie bine sanatos Edi, sigur o sa se bucure de tortul cu pirati sambata. Petrecere frumoasa.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

La multi ani, Edi !! Sa fii sanatos !!
Normal ca tortul e unde e !

Albert vrea tort cu avion sau elicopter ! Tati i-a cumparat deja un Wall-e mare care vorbeste, se misca , nu stiu ce mai face, nu s-a intors inca din deplasare . Noi duminica il serbam .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara
Cu o mica intarziere urem si noi LA MULTI ANI, sanatate, sa creasca mari si frumosi pentru Edi de Firutza,Robert de ramonaa, si Rachela Alexia de Ane2
Roxana stiu despre ce vorbesti, am vazut cativa copii mergand pe astfel de role. Erau destul de caraghiosi, incercand sa-si mentina echilibrul, eu insa recunosc ca mi-ar fi frica sa o las pe Alex pe mea pe de-astea. Anul trecut i-am luat role dar nu a invatat foarte bine sa mearga pe ele,asteptam primavara sa punem in practica toate figurile pe care le-am vazut la televizor.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=6" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

LA MULTI ANI, ALBERT!!!
Iti dorim sanatate multa, multa, noroc cu carul, voie buna cat cuprinde si cele mai frumoase cadouri!!!

Ziua buna!

Oooooo, ce liniste e pe aici... se vede ca am inceput eu serviciul... ca neoamenii, vinerea. Dar a prins bine ca imediat a venit sfaristul de saptamana.
De maine, gata, intru cu motoarele la maxim.

Roxi, am vazut si eu copii cu role din alea la pantofi sport...dar si mie imi par cam periculoase. Oricum e Rares zgubilitic, din alea ii mai trebuie. Daca iei sa ne dai si noua de veste cum au fost primite si utilizate.

Rares e in drum spre Azuga. De azi incepe lectiile de schi. Am stat in cumpana daca sa-l trimitem pentru ca de joi seara a inceput sa fie cam infundat (un fel de rinita). Sper sa fie bine si sa nu se complice. Asta seara vine tati cu primele poze de pe partie. Toata saptamana viitoare va sta cu tanti Cila. Abia astept sa mergem si noi vinerea viitoare sa facem un week-end la munte, cu totii.

Zilele trecute am avut parte de o superfaza facuta de Rares, evident: vine Cosmin acasa si vrea sa-mi spuna un banc cu un personaj dl. Ionescu... Rares ,care misuna pe langa noi, ne intreaba instantaneu: E vorba de colegul meu, Mihai Ionescu? Noi: Nuuu, e vorba de un domn Ionescu!...la care Rares: Aha, deci dl. Ionescu, tatal lui Mihai Ionescu!
Ne-am uitat imediat unul la altul, eu si Cosmin, si ne-am inteles ca continuam bancul cand nu mai e copilul in preajma ca cine stie ce afla dl. Ionescu despre el cand se intalnea cu Rares la gradinita!

Mergi la inceput

Adriana, pai nu e Dl Ionescu tatal colegului Ionescu? Are si baiatul dreptate.

Ziceati de adidasii respectivi, am gasit la Office Shoes in Baneasa chiar, dar nu au marime mai mica de 30. Mie nu mi se par asa periculosi, sunt mai stabili ca rolele, se poate sprijini oricand pe varf. Oricum nici pe role nu merge Alex, i-am luat si noi anul trecut si nu a apucat sa invete.

Oricum am trimis-o acum la patinoar cu tati, dar cica sunt serii din pricina ca e aglomerat si intra abia de la 1. Tare sunt curioasa ce va face. Aaa, am gasit patinoar chiar la noi la Baneasa la Mall, asa ca vom merge acolo. Poate incarcam seara si in cursul saptamanii, sa vad si eu cum am timp.

Legat de tort, noi suntem innebuniti dupa Biscottino de la Agapitos. Ieri cand am luat un tortulet ca aveam niste musafiri (fara ocazie), am vazut unul ornat cu un desen cu printesa si cu Aurora papusica pe el. Superb! Cred ca pe acela il voi comanda pentru party. La gradi oricum ii iau ei.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Ups... azi e 18, nu 19... asa ca am facut urarile in avans, dar ele raman valabile si pt. maine!!!

Roxi, deci abia la anul sa fie ok pantofii sport cu role... Rares poarta acum 27, e un pitic la picioruse.
Sa ne povestiti cum a fost la patinoar! Noi am vrut sa mai mergem joi seara, dar am renuntat pe motiv de nas infundat si de teama unei raceli inainte de saptamana la schi.
Si la Moghioros sunt reprize de cate 2 ore, dupa care o ora se reface gheata. Am obs. ca in timpul saptamanii este muuuult mai liber.
Unde este cofetaria de care spui? Noi, de regula, luam de la Alice Pepas 2000, tortul jeni. Dar as mai varia...

Mergi la inceput

A fost super la patinoar, tati zice ca a fost surprins ce bine a patinat de nu ziceai ca e prima oara. I-a placut mult, au stat o ora. Cica mai merge. Aveau patine 28 cele mai mici, dar cica i-a luat 30. Sper ca i-a facut tati poze pe patine, il intreb mai tarziu, acum e la siesta.

Si Alex era usor racita, dar noi am scos-o asa, si la gradi ii scoate. Sper sa nu se agraveze.

Ce bine de voi Adriana ca mergeti la schi. Noi nu am pupat anul asta. Vrem sa mergem in prima saptamana din februarie vreo 3-4 zile, sa vedem cum prindem locuri. Inca nu am sunat sa fac rezervari.

Tort Jeni am mancat weekendul trecut in vizita, e minunat. Agapitos sunt multe in oras, una pe la Unirii prin spate, una la Rosetti, pe titulescu, pe Lacul Tei si la Perla. Eu ajung cel mai usor la Perla. Vad pe cutie ca ar mai fi una pe Stirbei Voda.

Rox , mamica

Mergi la inceput