poznasi, dar dragalasi ian-febr 2004 (6)
Raspunsuri - Pagina 16
adlemi spune:
La multi ani,Sebi!!!!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
buli spune:
ah, Matei e vesnic nesatul.
drept e ca ne-am cam luptat cu toti amicii pentru ca primea mereu cadouri si apoi o lunga perioada de timp intreba pe oricine intilnea: "ce mi-ai adus" - iar uneori chiar nu era cazul
pe unii inca ii intreaba - deci e fix opusul lui Albert - si nici eu nu stiu de ce
iar de la mine cere aproace zilnic "ceva" - e bun si un covrig, o napolitana, o singura bomboana, dar sa fie "ceva"
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
anda141 spune:
Stiti vreun medic internist bun la vreun spital din Buc.? Pentru mama ... are probleme cu stomacul,nu stie de fapt ce are ...dar se simte rau. Are la activ o operatie de eventratie , e posbil sa fie si de la aia, dar intai ar vrea sa si faca analizele, sa o consulte un medic internist bun. Daca aveti vreo recomandare....va multumesc !
buli spune:
La multi ani sanatosi si voiosi pentru gasca de sarbatoriti!
Erica
Iulia Eleni
Philip
Matei Daniel
Dinu
buli spune:
Monica,
sanatate mamei tale, sper sa gasiti un doctor bun
ad_risnov spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei de 6 februarie :
Matei
Phillip
Erica
Iulia
Dinu!!!
Sa fie mereu plini de energie si de voie buna!
Monica, din pacate nu te pot ajuta cu vreo relatie. Stiu doar ca rude de-ale mele au venit la un medic de la Fundeni, care este insa chirurg, pentru probleme de tub digestiv. Daca doresti, pot afla numele lui.
anda141 spune:
Adriana, multumesc , a mers pana la urma undeva.
Dupa cum va spuneam saptamana trecuta de viroza de la gradi, bineinteles ca nu a scapat nici Albert. A facut febra de vineri seara pana azi dimineata din 4 in 4 ore..38, 39,39.6 . Am fost la medci , l-a consultat pe toate partile, dar nu are nimic, e viral. Azi sunt cu el acasa, e bine, vad ca nu a mai facut febra deloc. in rest alte manifestari nu are , mai tuseste din cand in cand, dar foarte putin. Sper sa-si fi facut damblaua viroza si sa nu mai faca febra, ca de asta imi e cel mai sila.
Va doresc o saptamana frumoasa !
ad_risnov spune:
Monica, sanatate multa lui Albert!
E f. bine ca ati stabilit atat de repede ca e viroza. Noi ne-am pacalit la episodul de viroza a lui Rares si i-am dat antibiotic, desi pe urma toate analizele au indicat viroza.
Am gresit ca nu i-am dat antitermice din 4 in 4 ore si poate asa tineam febra sub control... in fine.
De azi a reinceput gradinita si a fost fffffffffff fericit. De 3 saptamani nu se mai vazuse cu colegii lui.
buli spune:
eu inca nu-s lamurita cum e cu viroza, gripa, antibioticele etc
de multe ori Matei primeste la raceli antibiotice.
nu facem niciodata exudat, doar il asculta insistent si in controleaza in git.
nici nu stiu cum e mai bine.
buli spune:
La multi ani, Alexandra frumusica, sa fii sanatoasa si voioasa!