Mamici sau gravidute de Satu Mare
Raspunsuri - Pagina 17
anca_tamas spune:
Buna dragi mamici, si eu sunt din satu mare, am o fetita de un an jumatate Ana Alexandra,sa nascut si ea la Euromedica pe 7 sept 2007.A avut 3.760 kg si 55 cm.
Desi am de mult timp cont n uam intrat de mult pe aici, sper ca acum gasind satmarence sa intru mai des.
Anca mamica de Ana-Alexandra 07.09.07
AdrianaSM spune:
Salutare satmarence!!!!
Ce se intampla de nu mai intrati??????
Ada, oana, ramona, zsuzsu ??????
Anca, bine ai venit printre noi
...spune-ne mai multe despre tine si fetita ta...cu cine ai nascut la Euromedica?
Clara, sunteti ok? pupam gemenele cuminti!
acum hai sa va spun ce am patit ieri...
Noi ne-am intors aseara de la Cluj...din pacate n-am rezolvat nimic, si am trecut prin cea mai proasta situatie posibila...nu mi-am putut inchipui ca se poate intampla sa ceva...
saincet cu inceputul: noi am avut o programare la RMN la lab.SCANDIA CLUJ facuta de d-na dr.oftalmolog Szabo Bianca.bun.pentru rmn aveam nevoie de sedare ca sa stea copilul nemiscat.deci ieri la ora 16 ne prezentam la lab repectiv impreuna cu d-na oftalmolog(dansa trebuies a ii verifice Esterei fundul de ochi).la receptie ne primesc si le spunem ca am avut prog:ok ne pun sa platim 880 ron (ENORM) si sa asteptam...trebuie sa mentionez ca ultima masa a Esterei a fost la ora 11 dimineata, neavand voie sa fie mancata inaintea sedarii ca sa nu vomeze.ok.ne punem si asteptam...trec 10, 15, 20 de minyte...Estera incepe sa dea semne de nerabdare...ii era foame,firesc.intre timp si sotul meu si d-na doctor merg de mai multe ori la receptie sa intrebe ce se intampla...ni se spune sec ca anestezistul nu a venit, e pe drum..bla bla bla...Estera incepe sa planga tare..nu mai rezista...eu aproape plangeam de mila ei...lumea care astepta pe hol se tot uita la noi, ne intreba de ce plange, unde e anestezistul...doamnele de la receptie ne spun intr-una ca tocmai l-au sunat si e pe drum...
la ora 17 ne pierdem rabdarea si d-na doctor ne sugereaza sa mergem sa-i dam mancare Estrei si ne va programa ea la un RMN la stat peste aprox 2 sapt...siz si facut...merge sotul la receptie sa anunte ca vrem sa anulam programarea si sane dea banii inapoi..intre timp eu o imbracam pe Estera sa iesim... cand aud celede la receptie ca vrem banii inapoi dau repede un telefon si se si aude in boxe ca suntem chemati inauntru...va dati seama???? anestezistul era de fapt inauntru (nimeni nu a intrat in cladire in minutele alea, noi eram langa usa)si cand au vazut ca vrem sa plecam atunci ne-au chemat inauntru...oricum nu am mai vrut sa mergem...ne-au returnat banii si am plecat...
adica ce incredere sa mai am intr-un doctor si anestezist care ne tine pe hol cu un copil de 5 luni, nemancat de 6 ore ?????? si, vb aia, am fost la privat..iar pretul cerut e ENORM : 880 ron...rmn plus sedare...pur si simplu si-au batt joc de noi...si eram imtruna cu un cadru medical...
deci, fetiti-va de acest laborator SCNADIA IMAGISTICA CLUJ...nu au pic de respect...iar numele acelui anestezist l-as scrie aici.nu stiu dc e voie...sa stie toata lumea ce fel de om e...adica am avut programare facuta in urma cu o sapt de catre un cadru medical si el nici nu s-a sinchisit sa ne ia...
in alta ordine de idei...d-na dr.SZABO BIANCA (oftalmolog) e o doamna deosebita, a statcu noi tot timpul cu toate ca nu era in orele de serviciu...un om deosebit...dc cumva veti fi nevoiti sa ajungeti la Cj la ofta (sa deaDD sa nu fie nvoie) v-o recomnad cu toata increderea...e in primul rand un OM si apoi un medic de milioane...dc cineva e interesat am nr dansei de telefon.
deci asta am patit..am facut un drum de cj fara nici un rezultat in afara de nervi su oboseala...sa nu mai vb de Estera care in noaptea asta s-a trezit din ora in ora..de oboseala saraca...
no bun.
va pup...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
Ada_S spune:
Noi suntem bolnaviori, am zis pauza forumului pana ne trece, sa nu cumva sa raspandim virusi pe aici
, glumesc bineinteles.
Adriana, imi pare rau ca ati trecut prin asemenea clipe cu Estera.
anca-tamas, bine ai venit, cand ai timp sa ne pove ceva despre printesa ta.
Imi pare rau ca nu pot scrie mai multe
, sunt chemata la datorie, pup toate mamicutele, in special gravidutele care nu mai au mult pana la marele eveniment.
IliesClara spune:
Vai ce nasol, Adriana, am ramas fara cuvinte.
Pana una-alta ... exista Oficiul pt Protectia Consumatorului... ei ce pazesc. Sotul meu f adesea foloseste numele lor pt a-si face dreptate. Stiu ca in situatii de boala numai sa te razbuni nu te trece, dar macar ca idee merita sa intrebati numele receptionetrei si a medicului ATI si sa amintiti in treacat de OPC.
Numai peste 2 saptamani se mai putea programa in alta parte? Nu se putea a doua zi sa mergeti in alta parte? ca sa nu faceti atatea drumuri.
Esterei, draga de ea.
.....................................................................
Nici noi ieri nu am fost grozav, am tras o spaima...!!! de zile mari.
Anto nu misca toata ziua sau mi se parera mie ca misca f anemic...ceea ce nu o defineste deloc. Ea, de cand misca, e ca piperul. Pana si in somn misca degetelele sau face ceva.
O zi intreaga sa nu miste, nici la muzica (rock), nici la duciuro
i, nici la stimulare fizica.... nu am mai pomenit.
In tot acest timp Iulia era mai activa ca de obicei.
Era cat pe ce sa mergem la monitorizare la spital, doar il asteptam pe tati.
Cand a venit tati si a povestit cu ea, a pus mana pe burta... a inceput Anto a noastra niste fllick-flackuri de zile mari. Atat de tare incat toata seara si noaptea aveam senzatia ca imi crapa bazinul. Se impingea in jos, tare ciudat. Voi ati patit asa? Cand vroiam sa misc putin veneau junghiuri din toate partile spre abdomenul inferior. Aproape ca nici la baie nu puteam merge.
Acum au cedat. Nu erau contractii, nici pierdere de lichid, nici dop, fetele acum misca ok. E cazul sa il alarmez pr Dr?
...............................................................
Cine a fost si la Hajduszoboszlo si la VAsarosnameny, Debrecen si alte locuri in HU, unde recomandati ca ar fi de mers. Moi avem ca termen de comparatie numai Hajdu.
Va pupa amatoarele de senzatii tari
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
mihaela_s spune:
Adriana, imi pare rau ca ati trecut printr-o experienta asa urata, mai ales ca era un spital/policlinica privata.
Esterei si multa sanatate.
Clara, pe mie Silvia m-a impins in ultima luna jumate de sarcina de credeam ca vrea sa iasa afara pe oriunde...avea 4 kg la nastere si fost mare si puternica. Diana m-a lovit mereu cu picioarele in ficat, in schimb Silvia ma lovea cu mainile si cu capul in rinichi si pelvis, uneori tipam de durerea ce mi-o provocau. Dar trece...
.
bb-linele.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
anca_tamas spune:
Adriana e groaznic ce ati patit, saracuta Estera. Stii cum zice mircea badea, traim in romania si asta ne ocupa tot timpul.
Noi stam in Micro 16, mai e cineva pe langa noi? Alexandra dupa cum am mai zis are un an jumatate, e foarte energica , toata ziua fuge prin casa de parac nu ar sti ca mearga incet, vorbeste binisor zicem noi pentru varsta ei, se face inteleasa daca vrea sau nu vrea ceva.
S-a nascut la 41 de saptamani, nastere naturala cu epidurala. Eu am mers la docrorul Romaniar acum daca am vre-o problema vre-o data tot la el merg, mi-a placut enorm de mult cum s-a purtat cu noi.
Clara in ultima luna de sarcina daca eram pe strada si ma lovea cu capusorul ( era intoarsa deja) trebuia sa ma opresc si sa ma sprijin de ceva de durere, simteam ca acolo raman.SA nu mai zic ca vezica era ca un sac de box pentru ea.
Anca mamica de Ana-Alexandra 07.09.07
IliesClara spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Mi-era teama sa nu nasc aseara.
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
AdrianaSM spune:
Clara, ma bucur ca fetele s-au cumintit in burtica...sa stii ca asa e in ultimele sapt copii misca mai putin, din cauza lipsei de satiu cred.dar dc ti se pare uneori ca trece pre mult timp si nu miscacel mai ok e sa mergi sa faci o monotorizare, ca sa te linistesti.si eu pe la 35de sapt am patit asa: cam de-o zi nu mai misca pitica si deja ma gandeam sa sun la Sasaran sa ma duc la un control.dar chiar in ziua aceea trebuia sa merg la dr. de fam pt concediu si i-am spsu dansei si m-a ascultat cu para aceea (cu care asculta si dr.la nastere) si mi-a spus ca totul e ok, inimioara bate cum trebuie, dar dc vreau sa fac un control sa-l fac pt linistea mea..cum am isitdin cabinet Estera si-a revenit si pana acasa m-a tot tinut intr-un dans...![]()
fetele sa stea cuminti...dar dc se intampla sa nasti acum e ok, nu?ati depasit perioada critica?
Anca_tamas, noi nu stam din pacate in micro 16, ci pe botizului, deci destul de departe...dar in primavara asta voi merge destul de des pe muncii, ca acolo sta sora mea si ea astepata o fetita pe la sf lui martie...deci, poate ne intalnim odata pe-acolo...
acum am obs ca tu ai nascut pe 7.09.07 si eu pe 17.09.08 deci un an difernta...
eu am nascut cu dr.sasaran, tot normal, dar fara epidurala (am cerut eu epidurala, dar cand m-a pus pe masa sasaran e spus:ce epidurala doamna ca imediat mergem sa nastem!!aveam deja 8 cm dilatatie)
Asa imi e de cunoscut numele tau...nu stiu de ce...poate totusi ne stim de undeva...
Ada, pupam baietii raciti sa se faca bine!ce nasol cred ca e sa fie copii bolnaviori...si Alec a prins raceala? si sotul meu e foarte racit,dar inca Estera nu a luat... sper sa scape si de data asta...
Si totusi unde sunteti fetelor: Oana, Ramona, Zsuzsu? speram ca nu sunteti racite voi sau bebeii....
o zi buna sa aveti..mai ales pe zapada asta...offfff, oare cand vine primavara????
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu
IliesClara spune:
Am trecut, da, de perioada dificila. Nu am luat nici injectie de maturarea plamanilor. De acum pot sa vina cand vor ele, dar nu ar strica sa ma consulte si pe mine
Eu as vrea sa nu vina pana la 1 martie, dumnica, dar daca pot intinde coarda - atunci pana la 38 sapt.
DD o sa decida, nu eu si nu fetele, le-am avertizat despre asta.![]()
Mami Clara,
35+, cu Antonia
si Iulia
la purtator
AdrianaSM spune:
Clara,
Asa cum spui, DD stie mai bine cand sa vina fetele pe lume...ma bucur ca trecut perioada aceea critica...oricand vor veni sunt sigura ca sunt tare asteptate!!dc nu ai facut injectii pt maturarea plamanilor insemana ca la 35 de sapt plamanii sunt deja formati?
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
Asa cresc eu