Condica Salajencelor[74]
Raspunsuri - Pagina 13
mihaela_s spune:
Oti, legeni, legeni? ![]()
Noi am avut seara culturala...am vazut 5 episoade din Pistruiatul cu fetele, apoi le-am culcat si am vazut un film super fain la tv la suedezi, se numeste www.imdb.com/title/tt0310001/" target="_blank">Piedras, e spaniol. Poate olim l-a vazut... Mie tare mi-a placut.
Maine mai vedem si celelalte 5 episoade din Pistruiatul. Tare le-a placut la fete, dar si noua...
Tzuk, somn usor! 
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
'Mneata! Va servesc cu o cafea mare aburinda..Miha, da de unde aveti filmul Pistruiatu? L-ati luat din Ro sau l-ati descarcat de pe net?Noi am avut o noapte destul de agitata, Alex a dormit mai mult cu mine decat la el in patut. Am zis eu ieri, ca nu il laud tare ca iar mi-o face
Va
si va doresc o duminica excelenta!
dianaiulie2009 spune:
'neatza si de la mine !
Otilia ia ghici tu ce am papat eu acum dimi bun-bun de te lingi pe degete ??? Dulceatza de caise de la tine, bineinteles
Yami-yami ce gustoasa eeeee ......
Mersi inca o data !!!
Tzuca-i apasat pe Alex si Andrei ( tare cuminte a fost la restaurant).
Mihaela, chiar asa de unde aveti serialele cu pistruiatul ???
la fete !
Olim, cum stati cu muki ? Mai aveti ? Ai intrebat dr. despre aparatul cu aerosoli, se foloseste in zona voastra ? Sanatate multa 1
Bia, cum esti ??? Ti-ai mai revenit ? pune o perna electrica pe spate. Cred ca imi voi comanda si eu o vesta electrica, am gasit pe net la 100 lei si mi se pare ok. Se poate deconecta de la curent cand mergi la baie, urca in sus pe gat , deci imi acopera toate zonele cu probleme.
Noi o "taiem" pana la Cluj ca am primit si eu si colegu bonurile si mergem sa le stricam ![]()
Va doresc o duminica frumoasa !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Ziulica buna! Io la cafea, multzam Oti! 
Aseara pana m-am delectat cu filmele, am lasat in cuptor crema de zahar ars pentru desertul de azi. Asa ca mai am de facut snitele si cartofii piure. Noi cu supele mai rar, dar aseara de la Pistruiatul ni s-a facut dor de supa de cartofi
, asa ca maine oi presta si eu. Din aia buuuna cu rantas si smantana.
Pai filmul l-am primit de la mama cand a fost la noi acum in noimebrie. L-a cumparat nu stiu de unde, dar vad ca este in www.dol.ro/webapp/wcs/stores/servlet/product-TV201070----11780-61786" target="_blank">magazine.
Bia, cum esti? Hai da un semn, eu sper ca te simti mai bine. 
adriana, spor la stricat bonuri, sa ne spui ce ai luat!
Oti, azi cum e Alex? Pai se mai agita si bb-ii, ca au si ei stresurile lor...ii scoti din rutine si din locurile lor...dar se vor obisnui cu timpul.
O duminica minunata la toate!
Caaaaami, n-ai mai zis demult nimic, cum mai esti? Hai ca dulapurile ti-s luna si bec, mai treci pe la noi...cand incepi cursurile?
Pe mine deja ma apuca stresurile, nu stiu de ce. Celelalte semestre eram calma si abia asteptam sa incep, acum sunt agitata, am impresia ca n-o sa ma descurc cu programa asta incarcata, ca o sa am mult de invatat singura, capitol la care nu prea ma descurc bibe. Adica daca e scoala, e OK. Ma duc cu placere, ascult, colaborez. Dar singura...huh, am sa vad. Am cursuri care se suprapun si nu pot sa merg la ambele, tebuie sa lipsesc ori de la unul ori de la altul...Tare vreau sa treaca prima saptamana sa ma lamuresc cum va fi...
Noa va las, nu va mai stresez cu ale mele, noi sa fim sanatosi!
O duminica frumoasa, ne auzim mai pe seara...
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
silvana_salajan spune:
Desi am zis ca nu fac nimic dulce pe azi, nu m-am putut abtine:http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/13279/TORTURILE-NOASTRE/pagina/10140/Adriana, sa va fie de bine. Din cate feluri de dulceata am faut anul asta, numai asta de caise are trecere!
Miha, da si azi ne-a facut peri albi, se pare ca ceva il deranjeaza.. Nu a dormit mai mult de 15 minute intr-o repriza azi, ca ne-o terminat pe toti. si mai e si marait pe deasupra... Sper sa isi revina repede. Va
si va doresc o seara linistita!
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_sPe mine deja ma apuca stresurile, nu stiu de ce. Celelalte semestre eram calma si abia asteptam sa incep, acum sunt agitata, am impresia ca n-o sa ma descurc cu programa asta incarcata, ca o sa am mult de invatat singura, capitol la care nu prea ma descurc bibe. Adica daca e scoala, e OK. Ma duc cu placere, ascult, colaborez. Dar singura...huh, am sa vad. Am cursuri care se suprapun si nu pot sa merg la ambele, tebuie sa lipsesc ori de la unul ori de la altul...Tare vreau sa treaca prima saptamana sa ma lamuresc cum va fi...Noa va las, nu va mai stresez cu ale mele, noi sa fim sanatosi! |
doar esti o luptatoare! Si nu ne stresezi deloc.
mihaela_s spune:
Oti, ce tort apetisant! Io nu-s in stare de asa ceva...
. Nu stiu ce sa zic de Alex, a trecut cam mult de cand am avut bb mic...sper sa-si revina. 
Pai io-s stresata ca stiu ce ma asteapta...semestrele trecute nu stiam
. Da le-oi razbi io!
Adriana, ce ti-ai luat de la Cluj?
Biiiiaaaaaaaa, hai da de veste cum te simti! 
olim, azi ai fost marea abstenta...ce ati facut voi doi?
Hobby
calator de profesie
mihaela_s spune:
Ah, am uitat sa va spui ca io mi-am turrnat vocseaua in par si acu' stau sa isi faca efect...apoi ne pregatim de maine...
.
Poate mai dau o tura scurta inainte de culcare...
si haideti la povesti!
Hobby
calator de profesie
olim spune:
salutare tuturor
azi am inceput ziua cum nu se paote mai prost,a dica o tura de nervi si cu cumnata mea, ba are neste impresii de cand e educatoare, de parca numa ea are de lucru, cat ca in vara o avut nota 1 sic eva apoi mno s-o rezolvat pe la inspectorat, m-o facut in tata forma si nu are numa 19 ani, are un comportament ca de limbaj nu mai zic nimic.
apoi am stat cu alex si ne-am jucat toata ziua
, am fugit in casa sa il prind asta nu mai putea de ras, apoi ne-am jucat cu mingea de plaja si apoi somnic si baie amandoi
acum doarme ca e obosit tare , ma duc si eu sa pregatesc gentile pentru maine, hainutle si sa mai adun de prin casa, ca maine icnepe o noua saptamana.
va doresc o saptamana excelenta sa aveti
miha nu iti face probleme ca or trece cu bine si semestru asta
adriana, mutlam de intrebare, muci nu avem dar inca tuseste, io nu stiu ce sa ii mai dau de tuse
bia cum esti
oti poate Alex are colici, ce ai papt azi, sau poate ai baut cafea, cola, alex era tare agitat si daca io
doar o gura
va tuc pe toate

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex