doream sa fie bine.....

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Am citit si eu.. si ca zic asa... parca m-as simti un pic razbunata daca as fi in locul tau daiana. Cred ca tare bine m-as simti. Totusi ai facut niste greseli: nu trebuia sa ii povestesti nimic dee nici o aventura, iar acumnu ar trebui sa te justifici deloc pentru ce a fost.

De altfel, am inteles ca vreti sa o luati de la capat. Adica scrieti din nou povestea pe o foaie goala.

Domnule Bubu, nu am avut rabdare sa vad ce e cu factura, cu amntul... dar va intreb, chiar v-ati simti mai bine daca v-ar povesti chiar tot, tot? am vazut ca iar exiat discutii ca cine a facut primul pas spre impacare si cum ... primul pas l-ati facut dvs pentru ca v-ati dus dupa ea. Daca nu voiati nici sub amenintare nu va duceati, nu-i asa?

Parerea mea e ca aste asunt prostii, daca vreti sa stati impreuna, purati-va ca atare, mai ales ca aveti copii, incercati sa va petrecti timpul impreuna, poate va recapati increderea unul in celalalt. Bafta!

14 febr - 9 ani

si :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui CristinaT
Totusi ai facut niste greseli: nu trebuia sa ii povestesti nimic dee nici o aventura, iar acum nu ar trebui sa te justifici deloc pentru ce a fost.

Bine ca mi-ai adus aminte...
Ce naiba trebuie sa va dati amanunte? Chiar va place sa va rascoliti cutitul in rana?
O fi sinceritate, dar e o mare prostie...nu stiu nene, nu eram impreuna, ce conteaza ce am facut? Nu se discuta asa ceva. O fraza, un amanunt spus acum explodeaza si peste 20 de ani!

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu1
care incredere? cand te suna "prietena" la care ai fost in vacanta si te ameninta ca ii spune sotului ca s-a culcat cu tine? alo!!!!!!!! am gresit dar nu cu orice pret caut impacare. asta e!

Dar ce parere ai despre sotul care a inselat-o dupa 12 ani de casnicie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinad spune:

bubu, eu cred ca daiana nu mai vede in tine barbatul cu care a petrecut 12 ani de casnicie, considera ca ar putea sa gaseasca ceva mai bun, dar probabil inca te iubeste, ea nu e hotarata 100% ca vrea sa fie cu tine, poate de frica sa nu o ranesti din nou, nu renunta inca la relatiile pe care si le-a facut in timpul cat erati despartiti, inca mai vorbeste cu ei, isi pastreaza un locsor in care sa se refugieze, isi pastreaza o alternativa pentru cazul in care ai s-o dezamagesti iar. Iti dai seama ca va dura pana sa-i demonstrezi ca n-ai s-o mai parasesti. Cat ati fost despartiti a incercat sa supravietuiasca, sa-si faca o viata fara tine(chiar aruncarea atat de rapida intr-o relatie poate a fost din cauza ca a vrut sa uite, sa nu o mai doara), iar acum o ia de la zero si se poate astepta sa o faci sa sufere iar. Stiu ca intr-un fel nu e corect sa taci si sa stringi din dinti, chiar daca ai gresit, dar daca asta e drumul pe care ti-l doresti (sa fiti impreuna), nu stiu daca ai ce face, poate esti orgolios insa aici deja orgoliul nu mai are ce cauta. Parerea mea e ca voi sunteti acum legati de un fir atat de subtire.... daca continuati asa se va rupe in curand. Lasati ce-a fost deoparte si nu va mai mintiti, asta suna pentru amandoi. Nu mai rascoliti ce a fost ca va face doar rau si faceti cunostinta din nou. Poate Daiana a refuzat sa-ti spuna o parte din trecutul ei si daca te-ai gandei si tu bine, i-ai da dreptate, daca nu vrea sa-ti spun las-o de ce o fortezi sa-ti spuna lucruri despre care probabil nu vrea sa vorbeasca. Daca vei reciti subiectele ei (poti sa citesti si printre randuri) vei vedea ca si ea a suferit si a incercat sa supravietuiasca cum a stiut ea mai bine, si acum poate ca nu o mai intereseaza atat de mult ce simti tu, poate ca iti incearca limtele sa vada cat de mult o doresti, cat de mult ai putea sa accepti pentru ea.
Pentru amandoi: Nu mai spuneti "Eu am dreptate!", e nevoie de doi pentru o cearta si adevarul e undeva la mijloc. Succes!
PS: eu sunt doar un spectator, sa fiu in locul vostru nu stiu cum as proceda. Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Rufus,nu i-am dat nici un amanunt pt ca nu am avut ce sa-i spun in mod special,despre cineva cu care m-am intalnit putin,i-am spus pt ca si el mi s-a parut ca a fost sincer cu mine,desi nici macar nu ma intereseaza de ce,unde.cand,cum m-a inselat.Tot ce vorbeste el e doar imaginatie si pura speculatie.Cum sa merg in Madrid cu un barbat,iar dupa 3 zile sa-l abandonez pe ala si sa raman cu fostul sot,nici chiar asa.El doar face aceste scenarii.Nu am precizat niciunde ca am fost in patul vreunui barbat,desi in sufletul meu chiar as fi vrut sa se intample asta.Divortul a durat aproape un an,timp in care fostul meu sot a fost in zeci de vacante cu amanta din dotare,in care nu i-a pasat nici de mine,nici de copilele noastre,si cate si mai cate.Si,da,chiar imi doream sa ma intalnesc si eu cu cineva,poate ca asa ma simteam razbunata,sau poate pentru ca am considerat ca nu merita sa stai sa suferi dupa un om care nu a dat doi bani pe tine la un moment dat.Nu as vrea sa intru in polemica cu Bubu si aici,e suficient ca polemizam acasa,dar tot ce spune el e pura speculatie.Decizia am luat-o deja,nu astept parerile de pe forum ca sa iau hotarari,APRILIE.Am scris aici pentru a ma descarca si eu cuiva,sunt foarte amarata in aceste momente si am considerat ca aici macar ma asculta si ma intelege cineva.Va multumesc tuturor pt opinii,chiar imi fac f bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Contrapunct spune:

daiana, esti o femeie deosebit de puternica; fata de perioada in care ai facut fata amantlacului lui Bubu, perioada asta e mult mai usor de trecut. daca atunci te-ai descurcat atat de bine si de demn, acum nu am nici cea mai mica indoiala ca o vei face la fel.
in ceea ce te priveste pe tine, Bubu... nici nu prea am cuvinte sa imi exprim dezamagirea si uimirea. te porti imatur si ignori toate sfaturile pe care le-ai primit pe acest forum, atunci cand ai apelat la el. ne-am racit toti gura de pomana. imi pare incredibil ca tu sa iti inseli nevasta vreme de un an, facand vacante cu amanta, uitand de copii si de nevasta, iar acum, cand nevasta este dispusa sa iti ierte trecutul involburat, tu sa stai sa ii reprosezi ca a facut nu stiu ce in timp ce mata erai ocupat cu amanta. ca si cum ea ti-ar fi fost datoare cu ceva in vremea cand erati despartiti (din cauza ta). daiana spune ca nu e adevarat ca ar fi avut vreo relatie, dar, chiar de ar fi, care e problema? a facut ea ceva ce nu ai facut si tu? diferenta e ca ce ai facut tu se cheama tradare, inselaciune, iar ce a facut ea (daca a facut) se cheama, simplu, o relatie normala, atata vreme cat era o femeie libera.
si acum tot tu tii coada pe sus? te rog, fii rezonabil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Numai mie mi se pare bizar ca un cuplu sa intre pe forum sa isi spele rufele in public?

Nimeni nu a fst langa voi nici cnd ati calcat stramb, nici cnd v-ati pupat, nici cnd v-ati luat. Nu va stie nimeni cum sunteti, care va e caracterul... Ce credeti ca obtineti din subiectul asta?
Consiliere gratuita?
Ma indoiesc!
Mai degraba circ.

Eu zic sa va asezati amandoi ca 2 oameni maturi, si sa discutati sa vedeti ce e de facut. Nici X si nici Y de pe forumul asta nu detine reteta perfecta a fericirii, si nimic din ce vi se va spune aici nu se va potrivi perfect cu cazul vostru.

Sunteti oameni in toata firea, comportati-va ca 2 oameni in toata firea. Parca as asista la cearta unor copii: "ba tu! ba nu - ba tu esti de vina!"
Amandoi sunteti de vina!

Of!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Numai mie mi se pare bizar ca un cuplu sa intre pe forum sa isi spele rufele in public?

Nimeni nu a fst langa voi nici cnd ati calcat stramb, nici cnd v-ati pupat, nici cnd v-ati luat. Nu va stie nimeni cum sunteti, care va e caracterul... Ce credeti ca obtineti din subiectul asta?
Consiliere gratuita?
Ma indoiesc!
Mai degraba circ.

Eu zic sa va asezati amandoi ca 2 oameni maturi, si sa discutati sa vedeti ce e de facut. Nici X si nici Y de pe forumul asta nu detine reteta perfecta a fericirii, si nimic din ce vi se va spune aici nu se va potrivi perfect cu cazul vostru.

Sunteti oameni in toata firea, comportati-va ca 2 oameni in toata firea. Parca as asista la cearta unor copii: "ba tu! ba nu - ba tu esti de vina!"
Amandoi sunteti de vina!

Of!

exact la asta ma gandeam si eu CIRC ;;;;;;amandoi sunteti de vina si va meritati iubiti va mult!!!!!

http://good-times.webshots.com/album/564034404CbidQP?vhost=good-times&start=132

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daiana_raluk spune:

Pai puteti ignora subiectul daca vi se pare deranjant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui spic de grau

Consiliere gratuita?
Ma indoiesc!
Mai degraba circ.

Mi se pare cam rautacios,nu crezi ?

Acesti 2 oameni au probleme si e bine ca le discuta undeva,macar mai vad si alte puncte de vedere (in afara de cele apartinind rudelor,care de cele mai multe ori sint partinitoare).
E bine sa discuti despre ce te framinta si nu e prea usor sa gasesti un "loc" unde s-o faci.DC-ul e OK pt asta.
Pt ca nu si-au dat numele reale,nimeni nu are habar cine sint (f bine ca si-au protejat identitatea ) asa ca nu si-au spalat nimic aici !

Cine e deranjat,sa se mute pe alte topicuri !

Oamenii astia au greutati,stress si nu mai trebuie sa-i facem si noi sa se simta prost...daca putem sa le spunem o vorba buna, un cuvint de incurajare ...

Daiana, Bubu

E si asta un semn pt voi ; ca sa vedeti cum e "lumea" .
Stringeti rindurile si aveti grija de familia care v-a dat-o Dumnezeu !
Ramineti impreuna si creste-ti-va fetele amindoi ; nu le condamnati sa fie ( f posibil) complexate si nefericite .

Mergi la inceput