doream sa fie bine.....
Raspunsuri - Pagina 10
lisaelisa spune:
Daiana,
Daca tu il iubesti si simti ca si el te iubeste, incercati, cu maturitate sa va rezolvati problemele.
Eu, personal, consider ca sotul tau v-a facut un rau imens in momentul in care a hotarat ca locul lui este alaturi de o X, nu de tine si de copiii vostri.
Si, ca sa triumfe in comportament aberant, nu numai ca nu v-a cerut iertare pt faptul ca v-a bulversat viata, tie si copiiilor vostri, dar a mai si inceput sa loveasca in tine si in oricine a incercat sa-i explice ca nu e bine ce face el.
Ar trebui sa se gandeasca la raul provocat familiei sale ; voi plangeati in casa ca sotul si, respectiv, tatal, v-a parasit, iar el se legana in bratele unei pasiuni adolescentine si iresponsabile.
Iarta-l, daca tu crezi ca merita. Dar nu-i mai permite sa-ti faca viata un infern doar pt ca este tatal copiiilor tai.
Revin cu o adaugire si cu asta am incheiat cu mesajele mele catre acest subiect :
Pana cand sotul tau nu isi va asuma faptul ca si-a abandonat familia si nu se va comporta ca un sot vinovat, relatia voastra nu se va normaliza !
Tot ce am scris in acest mesaj, este in special pt el.
lisaelisa
mami de ingeras dragalas
Ele spune:
Lisa nu ti se pare tardiv tot ce spui tu in ultimul mesaj?? Au zis ca s-au impacat, lupta pt relatia lor, de ce insisti sa-i reamintesti toata durerea prin care a trecut?? O fi adevarat ce spui tu..dar acuma daca incearca sa inchida acest capitol hai sa o ajutam sa ramana inchis.
Si eu am trecut prin multe si nu-mi place sa-mi amintesc lucrurile dureroase. Sigur stie si Daiana cam cat a gresit sotul fata de ea (si as vrea sa cred ca si sotul regreta cele facute) dar sa nu o mai facem sa se simta slaba ca vezi Doamne ea a iertat si altele nu ar face asta. Toata suntem tari la teorie...cu practica e mai greu.
Daiana nu dau sfaturi de nici un fel ca nu sunt genul, fiecare poveste e unica si in interior de regula e mai mult decat se citeste pe forum. Tu stii cel mai bine ce e de facut.Pupici si sa va fie bine!
Margelute
Elena & Denisa
NOI
Ele spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 "..ca de n-ar fi,nu s-ar mai povesti" |
Ai vrut sa transmiti vreun mesaj cumva?
Poate multora li se par cele citite pe forum "file de poveste" dar surprinzator...multe sunt chiar viata reala.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
daiana_raluk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dooku3 "..ca de n-ar fi,nu s-ar mai povesti" |