GEMANUTZELE, CRIZA SI FULGII DE ZAPADA!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

eu va dau un horoscop pt maine...

31 ianuarie 2009

Nu sunteti prea comunicativ si ar fi bine sa amanati intalnirile de afaceri.

De asemenea, va sfatuim sa amanati deciziile importante in domeniul financiar.

Dedicati-va unor activitati relaxante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Iubire si cuplu:

Cum Marte, marele intreprinzator si... aprinzator (!) se intalneste cu Jupiter, stapanul casei cuplului, sunt sanse mari ca viata sentimentala sa se anime si sa devina mai tumultoasa, iar componenta sexuala sa isi sporeasca importanta. Dar, chiar si asa, afinitatile intelectuale si de comunicare raman decisive. Iar unde acestea nu functioneaza, influenta lui Marte se poate traduce prin tensiuni si galceava.

Cariera si bani

Orizontul cultural si spiritual se largeste, iar departarile te cheama sau isi trimit solii catre tine. Creste probabilitatea aparitiei unor calatorii sau a unor colaborari la distanta. Succesul vine in special prin studiu, cercetare si orice alta indeletnicire care pune la treaba intelectul superior. Prima parte a lunii februarie 2009 aduce inlaturarea unui blocaj financiar sau un avantaj material amanat ori mult asteptat.

Forma fizica si echilibrul psihic

Prin trigonul pe care-l face cu Gemenii, Marte din Varsator iti asigura o mai buna conexiune la rezervorul universal de energie. Tonusul se imbunatateste si mai mult in a doua parte a lunii februarie 2009, cand Mercur, stapanul zodiei tale, se alatura lui Marte si Jupiter, dar creste si tentatia de a comite imprudente

Mergi la inceput

edit: m-am editat, ca acelasi horoscop l-am adus si eu

Mergi la inceput

Ralu, vad ca deja dam la dublu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackgirl0

Ralu, vad ca deja dam la dublu!

ne-am luat avantul la scris si nu ne mai oprim...
Postam si la dublu

Mergi la inceput

Te las pe tine mai departe, ma bag in pat la cu nesuferitu' ala de ovul! Deja jumatatea sforaie langa mine!

Mergi la inceput

Inca unul pt maine... Nu zice de bine...

Gemeni
31 ianuarie 2009

Nimic nu merge bine azi, dar nici rau nu este. Pana seara vei fi demoralizat, dar cu trecerea orelor iti vei reveni.

====================

edit: si inca unul...
FAMILIAL.

Cei din familie sunt cei mai buni prieteni azi, si vii cu un plan excelent de week-end pe care il vor imbratisa toti cu bucurie. O iesire intr-o excursie ar face tuturor placere, pentru ca va ofera timpul si starea necesara pentru a sta mai mult de vorba, pentru a va elibera de alte griji, ca sa va dedicati unii altora in totalitate. Copiii iti aduc zambetul pe buze iar tu incerci sa fii un parinte ideal, uitand de problemele oamenilor mari pentru o zi.

Mergi la inceput

Fugi in pat! Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

No lasati ca nu-i chiar rau!

Meri e bine.
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Sambata, 31 ianuarie 2009

Desi te confrunti cu unele probleme familiale, nu le acorda o atentie excesiva. Vei vedea ca lucrurile se aranjeaza de la sine, atata timp cat esti dispus sa comunici cu cei dragi. Situatia financiara este instabila, iar promisiunea unui castig se poate dovedi o simpla iluzie. In dragoste ai o adevarata dilema, mai ales daca trebuie sa iei o decizie majora in privinta viitorului relatiei tale.

Eu fetelor, acum am trminat de facut pachetul.A fost fata veniata acasa de joi seara, a avut o pauza intre examene si maine dimineata pleaca, iar de la ora 18 am facut mancare: ciorba de perisoare, mancare cu legume si aripioare de pui la cuptor, mancare de mazare cu carne de porc, chiftelute, friptura de porc cu ciuperci si usturoi , salata orientala cu maioneza .Maine nu am nimic de facut...decat cateva vase de spalat...asa ca o sa dorm mai tarziu, dupa ce ma trezesc la 5 sa pun in casolete mancarea, caci acum e fierbinte si nu merge...
Eu am o nelamurire: daca ma ia cu somn si pofte...vine barza si la mine???
Voi ce mai faceti?cum va impacati cu vremea asta capricioasa???
Va pup!!!va doresc un weekend cat mai placut!!!!

Doina Bita

Mergi la inceput