Timisoara, Impreuna! (134)
Raspunsuri - Pagina 9
gabirus spune:
Ahaaaaa, inseamna ca era vorba de noul job al Mariei! Si eu care imi faceam sperante ca are ceva noutati din-alea ... stii tu ... de care asteptam cu toatele, mai ales ea Ano, in momentul asta imi doresc sa am si eu puteri supercalifragelistice si sa se implineasca iute ce am crezut eu ca s-a si intamplat!
Aida, ne gandim la voi mereu si ne rugam! Doamne ajuta!
Hoinari suntem in viata asta, iar drumul spre casa cu greu il regasim
silvana75 spune:
imi vine sa musc pe cineva de ieri de la ora 14 nu am mai deloc si is imi vine sa
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
hei take it easy Jungle VIP-ule watch out meci diseara lameci si urli acolo pana numai poti,maine o sa uiti de tigara,ptr ca te va durea gatul .
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
danitin spune:
Salutare!
Clau, pai la 18 grade stati bine , in perioada in care era stricata centrala la noi in dormitor erau 14.
Ana, nu am apucat sa ma intalnesc cu Irina sambata, motive obiective, iar acum sunt prinsa in programul ala infernal de la 6 dimineata.
Silva lasa ca trec ei nervisorii si ce bucuroasa ai sa fi cand ai sa scapi. Aaa, pentru maine Anu' Nou fericit!!!!!!!
Doris, amanunte de la intalneala cu ziaristu'?
La noi nu prea mari noutati in zona. serviciu, casa, cumparaturi de stricta necesitate ca suntem inainte de salar. Pe maine am pregatit fasole batuta cu chiftele iar acu seara ma duc sa pun de niste ochiuri cu carnati prajiti si muraturi.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI
Spiridusul meu drag
adi_adi spune:
fetelor...nu stiu ce sa spun,dar este normal ca eu sa aleg data si ora interviului?
n-am mai fost niciodata, si nu stiu la ce sa ma astept
este un post de contabil la o firma care se ocupa cu producerea si distributia produselor de panificatie
daca e pe bune...am propus data de vineri 16.01, ora 12
gabirus spune:
Silva, chill! Si eu am 4 zile de la ultima tzigara si supravietuiesc!
Am o carte (a citit-o si Anda si zau ca as bate-o ca m-a demoralizat ca s-a apucat iarasi) utila in lasarea de fumat. O vrei? Iti trimit pe mail maine, daca te intereseaza.
gabirus spune:
Adi, eu zic asa:
1. dat fiind ca vii din alta localitate, au dat dovada de mare bun simt lasandu-te sa alegi ziua si ora
2. probabil nu au prea multe interviuri pe rol, deci timp la dispozitie cam cand vor ei
3. varianta pesimista (in care eu personal nu cred): jobul e deja dat. Putin probabil sa fie asa, ca nu s-ar osteni sa te mai cheme la interviu.
Din cate stiu contabilitatea va fi cautata si anul acesta, asa ca fii perseverenta, sigur vei gasi un job OK.
deya spune:
Bunaaa saraaaaaaaaaaa
Ce faceti dragele?Eu ma chinui cu un invatat nu mai am rabdare nu mai suport....
Claudia da ne+am impacat,nume de cod popica...nu de alta poate citeste pe aici.E bine deocamdata nu vreau sa cobesc o sa urmez sfatul Mariei si o sa dau tot ce am...adica na pana la un punct intelegi tu ca mai pastrez ceva...INCA si daca nu e.....raman cu amintiri frumoase
Gabi ti+am povestit cu starea de meloancolie?Vine de la faptul ca realizez ca eu cresc...vine timpul sa ma gandesc din ce in ce mai mult la viitor....si imi estecam frica
Doris la ce firme comanzi tu mancare acas?Is accesibili ca preturi?
Silvana asteptam pozepentru tigari.
Pe restu va pup merg sa bag o supa la plic mancare de student
ela03 spune:
Noapte buna, fetelor.
Cele care stiti prin ce trec, va rog sa-mi tineti pumnii maine, voi avea o zi foarte grea si sper ca totul sa se termine repede.
aidaciolac spune:
ela tin pumnii stransi maine , adica azi
Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"