Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 5
ursuleata spune:
Criss, la multi ani! sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti

Cami, la multi ani surioarei si distractie placuta!
Adriuta

tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Baiatul meu are o pasiune pentru carduri, se joaca si cate o ora cu ele fara sa zica nimic![]()
tiker
Mami de ursulet
daciana.t spune:
LA MULTI ANI CRISS!, sanatate si fericire
azi noapte ii mai scazuse febra..dar azi dimineata:39,6........i-am pus supozitor cu novocalmin...dr ei e in concediu, cealalara e dupa amiaza..si nu imi vine sa o soct din casa..in bv a incaput sa ninga...

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia, mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
ursuleata spune:
Claudia, ii pare rau, nu stiu ce sa zic, cheama salvarea.
Liana sa vedem ce-o sa iasa
tiker
Mami de ursulet
claudia99 spune:
Raportez inca mai plangem dimineata dar in rest e ok, papa si doarme acolo e mezinul si cel mai rasfatat pana o sa inceapa sa mearga singur, asa ca de luni bogdan o sa ramana pana la ora 16 la cresa.
mamica de Bogdan Alexandru 10 luni
www.flickr.com/photos/64733768@N00/" target="_blank"> poze bogdanel
cami33 spune:
Multumesc mult pentru urari!

mihutza, al meu sot schimba pampersi fara nicio problema
, a invatat si sa-l hraneasca pe bubu, pot pleca de acasa linistita
ralu, asa este, e suuuuper sa ai o sorela, mai ales una asa minunata ca a mea
. Interesante ideile de papa, s-au notat![]()
Iti doresc sa fie gata casuta cat mai repede
(si sorela mea este cam in aceeasi situatie, abia asteapta sa se mai incalzeasca, sa continue lucrarile la casa).
tuchi, iti doresc sa poti folosi diploma cat mai repede
. Nu ma indoiesc ca esti o superdoctoresa
claudia, multa sanatate puiutei
. Eu as zice s-o duci la urgente daca nu gasesti niciun dr care sa vina acasa.
La Bacau ninge ca-n povesti si e asa frumoooos
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
bubu05 spune:
'Neataaaaa!
Noi raportam nopti linistite, Stefu a inceput sa mai basculeze un bibe cu lapte de noapte si pe la 2-3 noaptea
. Dupa baie a mancat 200, apoi la 2 a mancat 180 si dimineata la 8 inca 150
. Da' e bine ca nu e frichinit si doarme neintors ![]()
Mai Adriuta, chiar esti super scumpa cu scrisoricile tale, o placere sa te citesc! 
Claudia, nu te speria, febra ii scade de la novocalmin si apoi la 4 ore poti sa alternezi cu nurofen sau panadol. Pune-i sosetele cu otet si apa si las-o cat mai dezbracata. Trebuie sa astepti 2-3 zile sa vezi cum evolueza si daca e tot asa te duci la medic. Calm! 
La multi ani, Cuscra Draga, sa fii sanatoasa, sa ti se implineasca dorintele ascunse
! 
Cami, LMA si sorelei! 
Tuchi, saru'mana pt. urari! eu, insa, nu ma sarbatoresc de Sf. Ion...dar, unele persoane ma felicita si chiar primesc si cadouri
, anul asta...nada...ca daca primesc un cadou, atunci ma sarbatoresc ![]()
Ralu, eu tot sper sa facem motul si ziua baiatului la restaurant, sa scap de grija ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
LA MULTI ANI CRIS! sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de satisfactii in viata!

LA MULTI ANI SORA DE CUSCRA
! sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de fericire si lucruri bune in viata![pup]
Liana, mami de Teo
lianam spune:
claudia nu te speria prea tare..poate sunt dintisori care ies cu nabadai
...cum spunea si bubu, de la novocalmin ar trebui sa scada febra...tuseste, are mucisori? ca sa-i facem tratament complet pana vine dr ei ![]()
si pui de claudia sa se faca bine!
maaai ce de claudii
....tre sa va "rebotezam", sa nu incurcam andrisantii ![]()
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:

Cris

Sorutza de Cami

Sa fiti sanatoase si fericite!!!
Zozelici-cu-sclipici, spune-mi si mie, te rog mumos, cum e Hotel Europeca ( ma rog, ce stii tu despre el asa ). Ca oamenii astia ai mei vor sa mai schimbe Golden House-ul, ca e scump tare, si cica Helin, Andre's, Jiul s-au nasolit rau..Si daca mai ai vreun pont, e bine venit! Sar'naaaaa
( si puiul mic blond cu ochii albastrii
)
Claudia-de-Bv, mortala Daciana ta
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE