Puiuti de Randunici 2008!! (184)
Raspunsuri - Pagina 3

cami33 spune:
cami33 spune:
  LA MULTI ANI, CRIS!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
LA MULTI ANI, CRIS!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

cami33 spune:
cami33 spune:

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Simo27 spune:
Simo27 spune:

La multi ani fericiti,CRIS!!!!
La multi ani fericiti,CRIS!!!!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de  SAMUEL -1 martie 2008
si de  SAMUEL -1 martie 2008 

adriuta spune:
adriuta spune:
 Sotanc sotanc... v-am ajuns. HAAAAAAAAA nu-mi mai scapati.
  In primul rand:

si...
si...

dar credeti-ma ca n-am avut vreme ieri, so...
 LA MULTI ANI!!!! pentru toate Ioanele, Ionelele, Ionii, Ionutzii randunici, randunoi, puiutzi, fini, cumnati, parinti, frati, surori, vecini. Va dorim numai bine cu ocazia aniversarii numelui, sa fitzi fericiti, iubiti si sa aveti parte de bucurii si impliniri. Puiutii sa creasca mari  si sanatosi

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

CristinaGoji spune:
CristinaGoji spune:
 LA MULTI ANI CRISTINA!
Vazut pozele si filmuletele cu Sash  cel ftrumos, cum se  distreaza el cu mamica lui, mamica de Sash pe  faras, Daciana  cum se distreaza  mancand spaghetti.
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
Daria

CristinaGoji spune:
CristinaGoji spune:
 Cami - saru'mana  de 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006) 
Vladic
Daria

adriuta spune:
adriuta spune:
 Si  pentru ca astazi crengutza e in sarbatoare...
  LA MULTI ANI!!! Cris,  sa fii ocrotita de rele, iubita, fericita, sanatoasa si sa ai cat mai multe impliniri de la viata. Multa fericire alaturi de Andreiutza si taticul ei.
  Muuuulti 

si un buchet mareeee de

Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

tuchita spune:
tuchita spune:
 'neata!
mersi de  , Cami!
, Cami!
LA MULTI ANI, CRISTINA!!!SA FII SANATOASA SI IUBITA!
Catalina, mami de Ilinca  (5.07.2005) si Sebastian
 (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
(30.01.2008)

adriuta spune:
adriuta spune:
 Si zisei ca v-am ajuns... ahaaaa vretzi dovada?
  Io-te scrisorea...sau ditamai shearshafu'
 Vazut pozici cu Luca de cami, o dulceata de copil, atletic si pufosel  si.... indragostit de speteaza patului. :))
si.... indragostit de speteaza patului. :))
Simo tare interesanta ideea cu prosopelul, tine-ne la curent daca prinde la public.:)
sovi daca la cozonacii cu mac se spune baigli...da, am facut:)
stela ha ha ha...baiat zici, apai sa nu te mai miri ca e activa, are ceva testosteron :)))...de la calendarul chinezesc i se trage.
Bitza noi am dat 25$ pe brad. Aici au pepiniere speciale si in fiecare an ii modeleaza cu drujba. De aceea ies asa simetrici bradutzii.
Ioana norocoas-o(apropos de broderie) si... ia nu mai te rusina...hi hi hi. Uite citesc povestea cu Davidutzu si ma rog sa fie bine.
 Uite citesc povestea cu Davidutzu si ma rog sa fie bine.
Liana hai salut...traiasca laptopu'. Cutzu cutzu la grivei muscaturi...MAI AI SA IEI!!!!
 Cutzu cutzu la grivei muscaturi...MAI AI SA IEI!!!!
luny vezi daca esti bucatareasa buna, papa puiul...cush cush..
liana DULCE DULCE DULCE  DE S_O MANANCI. Si in poza cu mustata de smantana si cu aspiratorul si l-am vazut si pe IEPULICAAAAAAA:))
DE S_O MANANCI. Si in poza cu mustata de smantana si cu aspiratorul si l-am vazut si pe IEPULICAAAAAAA:))
LYVY LA VOI E POLUL FRIGULUI RANDUNICESC :)
Luny ce dulce-i Mufyyyyy, dar ai grija la sosetute ca mi se pare ca patineaza putin pe parchet. Vezi ca sunt sosetute cu cauciuc pe talpi. Si am vazut ca tac-su are ajutor...e musai sa iti faci si o fata ,pai se poateeeee??!!
 dar ai grija la sosetute ca mi se pare ca patineaza putin pe parchet. Vezi ca sunt sosetute cu cauciuc pe talpi. Si am vazut ca tac-su are ajutor...e musai sa iti faci si o fata ,pai se poateeeee??!!
mihatp vazut pozici cu actorasu' crengutzei, declar cei mai perfecti obrajori. Sil-am vazut pe setosu' mic. Bine ca mai merge swing-ul, io trebuie sa-l impig ca bateria nu-l bai duce :)))) BRAVOOOO, felicitari pentru finutz si sa va bucurati de el. Cum il cheama? Si am gustat bucatele.
  BRAVOOOO, felicitari pentru finutz si sa va bucurati de el. Cum il cheama? Si am gustat bucatele.
clau MAI ARE ROST SA SPUN CEVA?! BRAVOOOOOOOOOOO!!!! Ma bucur din suflet si TE ADMIR 
 pentru cum gandesti si cum ai reusit sa faci fatza tuturor incercarilor de pana acum.
 pentru cum gandesti si cum ai reusit sa faci fatza tuturor incercarilor de pana acum.
ramo_cata multumim de detalii, frumos obiceiul, ce-mi place sa aud povestiri din astea:) Si daaaaaaaaa...da-i bataie cu centrala, sa nu-mi zici ca ai pe curent acum...wowwww:(
Nicol, felicitari pentru dintzisoli, of saracutza cate are de tras, sanatate si sa se faca bine repede repede.
Cuscra pup norutza chinuita de dintisoli, of of of. IMI PARE ENORM DE RAU PENTRU CUSCRU(...t'ui mama ei de criza si de chinezi galbejiti ...aaa si pa aia cu credit cardurile si cu loanurile la banci i-a-s "trimite"  undeva... da-s prea grasi si umflati si nu mai intra :((-scuzati-mi limbajul delicat dar.... nu mai pot,
undeva... da-s prea grasi si umflati si nu mai intra :((-scuzati-mi limbajul delicat dar.... nu mai pot,

atatea drame am vazut pana acum din cauza asta, of of, si in Romanika nici n-a ajuns valul
 atatea drame am vazut pana acum din cauza asta, of of, si in Romanika nici n-a ajuns valul ), SI INTELEG FRUSTRARILE, MULT BINE SI SUCCES IN NOUL JOB( ca stiu ca e descurcaret si o sa o scoata la capat). SI...de ce iti mai faci probleme cu lungimea???? LA voi....stai sa vezi cand nu s-o mai opri din crestere
), SI INTELEG FRUSTRARILE, MULT BINE SI SUCCES IN NOUL JOB( ca stiu ca e descurcaret si o sa o scoata la capat). SI...de ce iti mai faci probleme cu lungimea???? LA voi....stai sa vezi cand nu s-o mai opri din crestere  ...manechin.
...manechin.
Ursulica DD ce-i cu tine asa de vorbareatza :).(emoticon care isi face cruce) Bravo pentru actualitate si ...ce flumos va jucati voi acolo.
 Bravo pentru actualitate si ...ce flumos va jucati voi acolo. Auzi... si iesi repede din butoi ca vine MIMO cu bata aia...sti tuuuu.
 Auzi... si iesi repede din butoi ca vine MIMO cu bata aia...sti tuuuu.
zoze ...moamaaa ditamai canibalu" hi hi hi, tare faza:) saracutza de tine, cred ca o fost groaznic.:(
sovica draga, gata ai terminat mancarea din bucatarie si ai golit frigideru' si te-ai apucat de copil??:)) Pup io degetzelu ala dulce sa treaca. of of of.
gudinde  FAINA TARE POEZIA!! Mie mi-a placut muuuult:)
MIMO pup io MELOMANU mic si scump imbracat la 4 ace.
 imbracat la 4 ace. E un dulce si dintzisolii lui albi sunt perfect asortat cu zambetul si ochisorii. Da zau ca e lung rau si sper ca urmatoarele poze sa nu fie de la ...majorat:) iar asta: http://good-times.webshots.com/photo/2639610660103415869HdlmIG...m-a dat gata.:)
 E un dulce si dintzisolii lui albi sunt perfect asortat cu zambetul si ochisorii. Da zau ca e lung rau si sper ca urmatoarele poze sa nu fie de la ...majorat:) iar asta: http://good-times.webshots.com/photo/2639610660103415869HdlmIG...m-a dat gata.:)
Clodute  am vazut semnatura...I LIKE IT!!
zoze super tortuletzele, se fac si aici, nu vrei sa-ti zic cat costa unul :)))  sunt numai pe comanda. sa te tai cu lama??!!! ...MIHAAAAAAAAAAAAAA, heeeelp :)
sunt numai pe comanda. sa te tai cu lama??!!! ...MIHAAAAAAAAAAAAAA, heeeelp :)
bubu nu ne infiez si pe noi? ca vad ca la voi se manaca bine, se shoppingareste des ...ce mai... PERFECT LIFE!! YOYYY tuuu ce basca ai in poza de la avatar ... esti totala:) Imi placeeeeeeeeee.
 YOYYY tuuu ce basca ai in poza de la avatar ... esti totala:) Imi placeeeeeeeeee.
sovi am vazut montajul, este un dulce Sash, ptiii ce scum e

,dar CEA MAI TARE E CAND FACE SASHA THAI CHI... e fara cuvinte:)
 ,dar CEA MAI TARE E CAND FACE SASHA THAI CHI... e fara cuvinte:)
Tuchitaa TARE FAZA CU BEREA:)))))) era sa scol copilu' atat de tare am ras.
 era sa scol copilu' atat de tare am ras.
Cristinagoji ce frumos se joaca piticii tai, sa ne pui un filmuletz. :)) ha haaa ce cuminte sta copilutzul acela, al meu era pe podea de mult ...he hee Cristinicooo.... mai trage vre-o trei canapele in fatza si pune si vr-o 2 dormeze...
sovi si io tio-i canta: Moraritza cu fuioru...tzac...tzac tzac...
ATI VAZUT DOVADA????
 Asa creste mare puiul

adriuta spune:
adriuta spune:
 Si ceva cugetari crete servitzi???
Propunere.... ne asociem si deschidem cresa"randunici", la cat de rai is n-avem alta sansa...ha ha ha. Facem cu randul.
AOLEUUU IOANA IERI N_A DAT SEMN SI DAVID NU SE SIMTEA BINE... :(((. Sper ca sunt bine amandoi.
MAAAAAAAAN  ... copilul meu e indragostit de aspiratorul de muci(de BB)dar numai daca il aspir cu gura. Daca-l pun la aspirator urlaaaaaaaa. Da ' asa e un deliciu sa il aspir. ce e ciudat ca pana acu' vre-o saptamana ura procedeul....gusturile se schimba...cu varsta.
 :))))
:))))
Aaaa scaunul de masa e tare istetz, a fost aproape cel mai ieftin de pe piatza ...ha ha, dar are invelitoare din material ca si bumbacul(nu musamale ca le urasc), nu transpira SI DUPA CE MANACA IL STERG CU CARPA SI SE CURATA PERFECT. Mai mie nici acu nu-mi vine sa cred ce fain se curata orice mancare, sfecla rosie se ia perfect:))) Si se regleaza la 5 pozitii inaltime  si are tavitza detasabila, se da si pe spate cand e copilu mai mic are 3 pozitii la tavita cat de aproape vrei de copil, si se trage inca un suport pentru castron ca sa nu il tii in mana, e pe role si se pot si bloca rolele...si a fost unul din cele mai ieftine. HA HA HA 

ALTA BUNA :(((( CATELU A INCEPUT SA_I ROADA JUCARIILE PICIULUI. E GELOASAAAA... Deja a dat gata 2 bucati de lego 
 (((
(((
Mai cand aud ca se joaca amandoi copii ma bate gandul sa-l fac pe al doilea...poate asa mai scap si eu. da cand ma gandesc pana la performanta asta cat mai am de tras...ma razgandesc...ha ha ha ciudat e omu...sau femeia:)  

:), :)), :(, :(( sunt semnele de pe mess, sa nu credeti ca-s plecata cu pluta si vorbesc in paranteze. Mie imi este mai usor asa...sa ma exprim 
fetele eu de la voi am auzit prima data de motz si de turta si...acu am si eu o nelamurire... asta e cumva al doilea botez??? Ca la ce petreceri se planuiesc..wowww. Da' al meu ramane motzat forever ca nasii nu-s aici si cine stie cand om ajunge acasa. Da o sa il concureze la plete pe Florian Pitis...ha ha ha ha... Cred ca Adrianu o sa castige detasat... 

Cristinaaaaa nu-mi aminti de blocajele din Cluj, era sa fac infarct, masina lu' tata nou-noutza... 5 zile inainte de nunta si io urlam din toti plamanii: Ai grija ca ne fac astia sanwitchhhh... Al meu era verde cand am iesit din "trafic" si cunostea Clujul ff bine. Of of...
 Asa creste mare puiul