subiect mutat. de ce?!
am pus astazi un subiect la "discutii generale " intitulat : " medic de familie zona titan". Subiectul a fost mutat la "clinica virtuala".
de ce?! ce legatura are subiectul meu cu clinica virtuala??? ca doar nu solicit informatii despre vreo boala...cred ca putea fi lasat la probleme generale, ceream o informatie.
ar trebui mutate la clinica virtuala atunci toate subiectele despre medici...de la femina intim, parintii intreaba.., odiseea sarcinii, prematuri, etc
chiar as dori un raspuns la intrebarea mea, sunt f dezamagita, chiar incurca subiectul meu atat de mult forumul?
Mami de fetita si de baietel 28+
Raspunsuri
Letitia1 spune:
Da tu pe ce lume traiesti? E site-ul lor si fac ce vor cu el. Si mie mi s-a intimplat si altora.. Si mai vrei si explicatii acuma? Sa fiu ca tine l-as mai deschide o data la generale, spunind ce s-a intimplat cu primul subiect.
Sheannamp spune:
Pentru un membru DC atat de vechi ca tine ar fi trebuit sa stii deja regulamentul.
Dar, tu ai preferat sa ignori si ai deschis un topic cu tema specializata pentru care exista deja o sectiune, Clinica Virtuala, la Discutii Generale din ideea preconceputa ca acolo se uita mai multa lume si poate cine stie, inchid ochii moderatorii, uita de regulament si de ce au stabilit administratorii, ca e vorba doar de un user vechi....
Si, binenteles, atunci cand acest lucru nu a mers, repede plangere despre actiunile moderatorilor, la care, la fel de previzibil, ai si primit adeziune.
In concluzie, in topicul tau doreai sa afli informatii privind UN medic de familie din TITAN. Aceasta tema nu are absolut nici o legatura cu discutii generale si, in consecinta, a fost mutata la sectiunea unde se discuta despre teme medicale, conform regulii nr.1 a regulamentului DC si precizarii facute aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108692 de catre administratori.
Multa sanatate!
Eseea spune:
esti cam virulenta si suparata, ca de obicei...dar asta nu e o noutate...sau are legatura cu un subiect la care nu am avut pareri identice?
nu-s chiar atat de veche dar multumesc de compliment.
Deci inteleg ca daca doresc informatii despre UN medic , trebuie sa scriu la clinica virtuala. Imi poti da si mie un exemplu de subiect de la clinica virtuala care priveste un anumit medic? Macar unul...
In plus la descrierea generala a subforumului "clinica virtuala" scrie : "Consultanta medicala online. Deocamdata avem trei cabinete: 2 de Ginecologie si unul de Stomatologie. " Eu nu cer nici o consultatie/consultanta medicala, zau...ca vad ca imi mai urezi si "multa sanatate"
si atunci revin la intrebarea mea, la care as dori sa-mi raspunzi: de ce la "nasterea pe glob", "parintii intreaba..", "asteptand un ingeras..." sunt subiecte acceptate despre ANUMITI medici?
Mami de fetita si de baietel 29+
marius spune:
Probabil trebuia sa fim si mai atenti la acele subiecte si sa le (re)amplasam pe locatia de specialitate. Greseala noastra, insa este remediabila.
Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa