Espressor.....de care?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

Citat:
citat din mesajul lui dalina2x2

wooow... ce visezi tu, visam si eu... (ma refer la partea cu programarea! Sa te trezesti dimineata si sa gasesti cafeaua aburinda, proaspata, gata de a fi savurata intr-o secunda... nu? )
Eu n-am gasit (nici n-am cautat prea asiduu, recunosc), asa ca daca iti raspunde cineva cu referire la asta... sunt si eu tare curioasa.. o sa urmaresc subiectul.

Bafta la cautat si apoi la cumparaturi!

Sincer stiu ca exista filtre care au functia asta. Nu-mi vine in cap nici o firma acum, dar cand te mai duci prin Supermarket, studiaza-le putin. Alea care au ceas tre sa aiba si timer.
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
Albumele noastre
Suntem maricele

"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Isi dorea si sotzul (ca el e mare cafegiu) un espresor... dar cand citesc aici cat trebuie sa cureti la el... mai bine ramanem la filtrul clasic.

In Elvetia am vazut si folosit aparat cu capsule, mi s-a parut super.
Si aici in RO am vazut intr-un pliant de Plus sau Real un aparat din acesta cu pad-uri, era Philips si costa vreo 2,5 milioane. Si aveau si pad-uri separat. Asta mai degraba m-ar tenta (cand imi revin un pic cu banii )

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns somnorica spune:

Salutare lume,

Pentru capsule, cunosc 3 tipuri de aparate: Nespresso (Krups xp2000, jura si turmix), Dolce gusto (Krups kp 2000) si Padsmaschine (Philips HD 7810 Senseo). Dolce gusto si philips-ul se strica ceva mai repede. Pentru philips, exista forme de plastic in care iti pui ce cafea doresti. Nu trebuie sa cumperi neaparat capsule originale. La celelalte trebuie neaparat sa faci vanzare si la capsule. Mie cel mai mult mi-a placut nespresso. este cea mai tare si aromata cafea.
www.compari.ro/cafetiere-filtre-de-cafea-c3174/" target="_blank">aici sunt cateva aparate de cafea.
Momentan folosesc un nespressor simplu: Krups 986. Seamana cu un espressor, dar nu se poate folosi decat cu capsule. Pentru mine este simplu, pentru ca nu mai uit sa golesc "cosul", si sa risc sa nu mai pot scoate tava din cauza capsulelor. Usor de folosit este si un Krups Nespresso 897. La acesta poti sa iti reglezi cantitatea de apa. La celalalt trebuie sa stai langa cafea, sa nu dea pe afara.
O zi buna va doresc.

Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enya71 spune:

va rog sa ma lamuriti si pe mine. vreau sa achizitionez un nespressor Krups. pot folosii si capsule Lavazza sau doar Dolce? Exista posibilitatea de a inlocui capsule-le? bineanteles ca vreau sa folosesc cafea espresso...numai ca aceste capsule mi se par cam scumpe

Mergi la inceput