Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mayaione

Buna dimineata! Si uite cum veni Koko cu pacea in mana! Nu m-am suparat pe nimeni, doar am vazut reactia lui Miro si nu mai pricepeam nimic, a sunat ca si cum Ana era huliganul forumului. Dar nu sunt suparata, doar am clarificat atat.

Nici eu nu m-am suparat, bash deloc

dastefa mie mi s-a recomendat reteta cu usturoi in lapte pt tuse...acu daca raceala-i altfel...viroza, muci, febra nu stiu daca ajuta...

dolores ???

ma duc sa vaz poziii

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu am fost o luna in concediu si spre rusinea mea nuprea am reusit sa intru pe net, v-am mai citit asa pe fuga, dar de raspuns nicio sansa,m-a terminat copilul asta, ziua nu mai doarme deloc si vrea atentie 100%, dabea apuc sa fac mancare si ce mai trebuie prin casa!
Ce sa mai zic, ca parca nu ma mai inteleg cu ea deloc, se incapataneaza cu tot felul de tampenii si eu nu stiu cum sa reactionez! De exemplu, se dezbraca, eu o imbrac ea se dezbraca si asa ar sta toata ziua , daca ii dau apa sa bea o pune pe ea si apoi cica :"uite mami sunt uda, trebuie sa ma schimb" si gata se dezbraca! Non stop desene cu Donald, nu se uita la ele dar sa mearga TV-ul pe desene! Baie nu mai vrea sa faca, am innebunit cautand tot felul de solutii, pana la urma aseara am intrat cu ea in cada, eu pe marginea cazii cu piciorele in apa, si ea in cada...asa am reusit sa o spal cat de cat..dar fara sa ma ating de cap... si ar mai fii...nu vrea sa iasa din casa:" e frig rau draga mea, raceste fetita..."( asta e textul)! Desenam , desenam, desenam..de am innebunit cu un desen...adica eu desenez si ea se joaca, daca fac altceva e jale... Nu stiu, ori ca am stat eu prea mult numai in casa cu ea, fara sa mai socializez deloc ca ba noi bolnavi, ba prietenii, ba maica-mea, dar ma simt depasita ... Incerc sa fiu mai ferma, dar nu-mi iese deloc, daca ii spun ca ma supar pe picioruse ca sunt goale o doare undeva de ce zic eu, daca ridic tonul lasa o buza cat casa si suspina de te doare sufletul, daca ii spun ca ori face ce trebuie ori nu mai dam drumul la desene sau nu mai facem ceva ce ii place ei, merge pentru 5 minute apoi o luam de la capat....macar nu mai urla, ca a avut si faze din astea dar a vazut ca nu merge (tipetele chiar ma enerveaza si nu obtine absolut nimic cu ele)!

Sa vedeti jale ce va fi luni cand va merge la gradi, nu vrea absolut deloc! Fuge de copii ca de alte alea, motivul..." ma iau in brate si ma pupa", asta fiindca avem niste prieteni care isi incurajeaza meru baietelul sa o ia in barte si sa o pupe si ei nu-i place deloc, eu le-am zis sa inceteze cu astea dar nu vor sa priceapa...

Va pup!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Koko mai pune, mai pune, ca doar mi-ai deschis apetitul...si de copilasi nazdravani, si de casa faina, si de mami aranjata...tare scumpi se vad pruncutii in zapada...dar....MAI PUNE!!!

Miro butoku tau e bine?

carla vad ca toate avem nervii 'pe moate'. Norocul meu e ca Dani e foarte independent cand se joaca...nu ma vrea in jur, in schimb noaptea ma cheama...muuuult

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

citesc despre pasele prin care treceti cu puii vostri si imi dau seama cat trebuie sa va fie de greu.Din fericire la noi e acum o perioada de liniste ,cu mofturi in limitele normalului.Ce-i drept nu avem nici o maseluta la orizont dar cand vor fi sigur nu scap de pasele pe care le povestiti.Inclusiv noptile sunt destul de linistite dar nu popt sa uit ca pana pe la vreun an si 2 luni se trezea de cel putin 3 oripe noapte si neaparat tipand de ma treceau toti fiorii cand ma trezeam in tipetele ei

si mai revin-sper ca la capitol nou.Cine se baga ?ca pe mine ma depaseste

Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,

nu am mai intrat ca nu a mers deloc site-ul la mine din cauza de mers net foarte prost. si muream sa vad ce mai faceti cum mai sunteti.
mii de scuze celor carora nu le-am urat la timp "La multi ani" o fac acum din inima: Koko, Roxana si Aelita. stiti ca va iubesc. da?sa fiti fericite si iubite.

Koko, iar ma faci sa zambesc si sa rosesc.. si io va iubesc tare tare pe voi. ma bucur ca ti-a placut de noi.

Eu am fost acasa de lunea trecuta. am mai avut 2 saptamani de concediu. sa va mai zic ce imi place cu el? vorbeste de toate, ma alinta , mor dupa el. nu imi mai vine sa plec la servici. of.of. ce sa facem? daca am putea sta tot cu ei? vad ca si dianarus si de fapt cam toate ne-am dori sa stam cu ei dar ...nu se poate.

Sunt fericita ca e sanatos, sunt fericita pentru ce mi-a dat Dumnezeu si ca suntem noi sanatosi. nu stiu ...zilele astea cu el m-au facut mai melancolica. M-au facut sa ma gandesc ca de fapt viata mea , a noastra a inceput cu adevarat cu Alex.e tot ce am mai important pe lume.

Si da, si el e crizat si marait si matait la greu. dar am multa rabdare cu el. ii explic ce si cum, il las sa vada ca greseste si nu ii impun nimic. il las pe el sa aleaga sau macar ii dau impresia asta. si merge...

Acum va las, va pup pe toate toate si va spun ca mi-a fost tare dor de voi.

fug la poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

koko m-ai dat pe spate. ce brad frumos, ce casa impodobita, ce mami sexoasa. si te uitai pe Protv international? asta asa sa vezi ca nu imi scapa nik.

Ce poze faine. Karina e o scumpa. Miro mi-e dor tare de voi. abea astept sa ne revedem. sper sa venim mai la primavara la timisoara si sa ne vedem.

Dbuny si Dayanara poze cu voi?

Dolores iti sta super tunsa. m-as tunde si eu dar apoi imi pare rau. ca io asa sunt. ma plictisesc repede.

No acum chiar va las pe azi ca merg langa iubirea mea.
va pupicesc tare si sper sa nu mai fac pauze asa mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

De luni ma tot chinui sa scriu si ori moare netul, ori e pana de curent....ca mi-e si frica sa mai scriu mult de teama sa nu scriu degeaba.

Deci...
Multumesc mult ptr urari, n-am sarbatorit in niciun fel ptr ca am fost toti gripati= a inceput Ana si a dat la toti, a fost darnica.

Spuneati la un moment dat despre copii ca v-au scos peri albi. Fiti fericite ca de-abia acum, mie Calin mi i-a scos de mult, de pe la 1 an jumate a-nceput. Nu mai stiu ce sa-i fac, strica tot ce gaseste, ieri mi-a facut praf usita de la casetofon, a tras de ea pana a ramas cu ea in mana, si asta in nici 2 minute cat m-am dus- pe fuga- la baie. Se urca peste tot, mai nou a-nceput sa se urce pe geam si stie sa-l deschida, nu mai stiu ce sa-i fac. Daca prinde vreun caiet sau carte de-a uneia din fete, il apuca scrisul, cu ce prinde. Degeaba-i dau foi si carti sa scrie pe ele, nuuuu, mai interesante-s cartile si caietele lor.Si cel mai rau e ca umbla si in birourile lor sa caute. Nu-mi ajunge un capitol sa scriu toate prostiile facute si tot ce mi-a facut praf. Am momente cand imi vine sa dau cu el de pamant, credeti-ma. Sambata seara m-am bagat in baie si-am tras o portie de plans sa ma calmez si sa nu-l iau la palme. Afara il scot destul de rar, ca nu sta pe langa mine, alearga de ma trec toate transpiratiile, dar ce-i mai rau e ca nu tine cont ca e parc sau drum, mi-a fugit in fata masinii de 2 ori de-am zis ca fac infact. Aaa, si daca gaseste vreo balta fie ea cat de mica, n-o rateaza, il bag in casa ca un purcel,se tavaleste pe jos....ca-i uscat sau ca-i noroi...nu conteaza, n-ar fi o problema, dar cu fugitul asa aiurea pana in fata masinilor...asta chiar e o problema.

Nu mai scriu ca va fac capul calendar.
Fetele-s bine, Ana are numai FB, iar Oana are o medie de 8 la geografie, 2 medii de 9: la muzica si la tehnologie, si o medie de 6 la istorie- ca nu-i place, dar din semestrul urmator va manaca istorie pe paine, m-apuc si io sa-nvat cu ea. In rest are numai medii de 10( mate, romana, engleza, germana, religie, desen, sport, biologie... si care mai sunt). La muzica i-a pus 9 ptr ca n-are voce, cred ca voi avea o discutie cu profesoara aia, nu cred ca-i corect sa stie tot si sa-i puna 9 ca n-are voce, nu sunt toti privighetori. La istorie a vrut s-o asculte in ultimele ore sa-si mareasca media, dar n-a vrut aia, mai are si astazi, dar cred ca deja i-a inchis media. Asta este, sa vada ca nu se ingrasa porcul in ajun.
Cu treaba cealalta....la fel: nimeni nu stie nimic.

Cam asta despre noi,

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Haideti ca deschid eu subiect nou.

Mergi la inceput

Gata, poftitiAICI

Mirona, mai tii minte cat de perpendiculara eram : sa deschid subiect nou mi se parea ceva iesit din comun, si acu...iote ce iute l-am deschis. Ia de colea

Mergi la inceput