Regasiri (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

hai ca nu terminasem mesajul cu imitatia...bine ca intre Erica si David e doar un an diferenta si mai vorbeam cu cineva si imi spunea ca cu copilasii ei s-a intamplat la fel (2 ani intre ei)
pe tota lumea.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny - ati fost la alergolog?
zi.mi si mie in mare te rog de filmul ala, de ce plangi, sunt curioasa, sau lasa.mi pe yahoo , merci

aelita - da , la parul tau e complicat, trebuie vazut uscat, fiind asa ondulat si cretz, in primul rand ud e mult mai lung, eu aici am fost multumita cum m.a tuns mereu, dar acum m.a luat dorul de par lung

dolores voi ce faceti?

ivan si roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

la alergolog mergem in 5 feb.

Filmul e rau de tot e vb de un om bun la suflet, un om din care nu mai vezi in zilele noastre...si este o scena in pat(dupa ce faci dragoste cu omul iubit...eu cred ca fiecare femeie isi doreste sa auda asa ceva)...offf unde-i zice femeii indragostite ceva...stiind ca se va intampla (alt)ceva in zilele ce urmeaza... ooooof...

nu va spun, ca stric magia mereti la film

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

kokorina !!! scuze pt intarziere, iti transmit urarile mele de bine, cu toata dragostea si admiratia pt o mama de gemeni! sa fii sanatoasa, sa ai putere sa-i cresti sa te bucuri de familia ta frumoasa!!! sa te iubeasca ai tai, sa te pretuiasca, si sotz si copii, asa cum meriti!

dbunny, scuze ca nu ti-am spus... am incercat faza cu usturoiul saptamana trecuta in plina criza de tuse. a pus gura pe el, a simtit alt gust, in ciuda faptului ca l-am indulcit cu miere... prin urmare asa rau s-a suparat pe mine ca in seara aia si a 2-a zi a refuzat bibele. si cand incercam sa-i dau, facea un fel de bleah! cu limba scoasa si dadea din cap a "nu"...
acuma ma gandesc ca o fi fost prea concentrat... sincer, mai incerc, dar in cursul zilei, sa nu risc se culce seara fara bibele regulamentar

seven pounds ma asteapta si pe mine in w-end. dar daca e de plans mai aman, azi sunt trista oricum...

miro, pacat ca nu stai in mures. puneam de-un business comun. si de-o gradinita. numai ca eu nu pricep prea bine...

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Kokorina, La multi ani! Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de familie. Scuze pentru intarzierea urarilor mele

Fetelor, nu v-am uitat. Timpul este cel mai mare dusman al meu. Acum ca am revenit cat de cat la normal, promit ca o sa recuperez din urma.
N-am mai facut nici o poza...
Am fost raciti cu totii, astazi ma duc sa iau rezultatul de exudat faringian pentru mine si Mircea. Iulia nu a avut nimic la gat asa ca nu am chinuit-o.
Aseara Iulia a mancat mult (adica a umflat burta cu laptele dinainte de nani) si s-a pus pe plans ca era ea cam maraita. Apoi s-a lovit la picior (s-a impiedicat) si a plans rau. Drept urmare, a vomitat.
Sper sa fi fost de la plans si de la burta plina.

In rest toate bune si frumoase.
Va pup pe toate pana mai gasesc un pic de timp liber

"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"

Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.geocities.com/angighita" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

dianarus voi cereale -praf de bebe mic, nu mai puneti in bibe? Cu scoartisoara se disimuleaza mult gustul, chestia e sa accepte gustul de scortisoara vizionare placuta la seven pounds(prietenii nostrii n-au lacrimat, deh, sunt necasatoriti, fara copii, altfel vezi viata...poate nu sunteti asa 'slabi de inger' ca noi, si rezistati fara sa da-ti apa la soareci, oricum astept sa-mi spui daca-ti place filmul) aaah, si m-am indragostit de Will Smith si urechile alea clapauge

koko La Multi ani, sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii fericita alturi de familia ta draga

Dayanara mama oso atunci eu ce-s? mama-vaca?
Mi-am luat hidratant de la Vichy pana la urma, Aqualia mat nu stiu ce...pare buna, problema-i ca uit s-o folosesc zilnic...

angi iarasi exudat? mai voi ce-aveti in gat? sanatate multa

pup tot grupuuuuu

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

burtici, mamici si bebici.
Angi multa sanatate tuturor.
Roxana eu o car cu mine la cumparaturi, ii place sa mearga "a soping", ii sterg carutul de market cu servetele umede cu alcool, o pun acolo cu o punga de pufuleti (ca sa nu vrea jos) si asa mergem> Nu ca ar plange dpa mine, da nu sta...

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

nu am mai apucat sa intru...
si cu intarziere iti spun La multi ani,draga KOKORINA !!!sa fii fericita !!

doamne,mi s-a rupt sufletul cand ai spus ca vomitau tinandu-se de mana !!! cat de puternica e legatura dintre ei !
ma bucur ca sunteti mai bine !!!

DAYANARA-hahaaa mama oso si papa oso ,de comaaaaaaaa !!!vreau si eu la cumparaturi si sa o las lajoaca

Ce Craciunite frumoase vad,DAStEFA !!

DBBUNY-pai sa stii ca mai bine ma duc la o frizerie asa cum zici,cu o singura persoana. acolo stii sigur ca iti vede parul ,nu te tunde la ghici !

MIRONA-ce imi place cum povestesti despre Kara !si eu o rasfat la fel pe Sofia,la fel vrea uneori sa fie bebe.Cu gradinita nu stiu ce sa te sfatuiesc,poate reuesti sa o schimbi ..

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Salutare fetelor. Eu sunt un pic suparata ca nepotu e bolnav rosu in gat, febra si toate cele si in plus mi-e frica ca Erica o sa ia si ea. Si ca tot vorbeati mai inainte de luatul temperaturii...la noi e imposibil...nu se poate nici la 4, nici la 6 maini pt ca incepe sa planga de lesina si se invineteste. Voi ce le mai dati pt imunitate puiutilor? Noi luam osscilo. Si cu luatul pastilelor e problema...o bucata de cioco intr-o mana si seringa in cealalta...
Cat despre bebe...si noi ne facem bb cu un baticut, chiar si mami cand vrea printesa. Si pe "papulica" o infasam si o leganam pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

dbunny, e buna vicky mai toate.s bune, acum am alta de o baza cu silicon care iti lasa fata perfecta pentru machiat , e de la sephora si costa doar 10 euro
dani ce face?

aelita, in xanadu l.am lasat ca pe acolo ne petrecem weekendul, imi place in las rozas village dar de exemplu am fost duminica dimineata si cum totul e in aer liber, a fost cam frig

dolores cum te simti? david e bine?

ank, si eu il pun in cos cand merg la cumparaturi pt casa mancare etc, dar eu ziceam de centru comercial cu magazine de haine in general :)
sanatate la nepotel si sa speram ca nu ia si fetita

kokorina, cum sunt copiii?

mirona, la ce nume v.ati gandit?

despre biberoane, eu stiam ca bfree sunt libere de chestia aia, imi scapa numele acum, nociva din plastic, dr brown (de care folosim noi) seamana la sistem doar, eu oricum ii incalzesc intr.un biberon de sticla de chicco apoi torn in dr brown, oricum dr brown are mecanismul ala inauntru si nu.mi place sa.l bag asa la microunde

ivan si roxana

Mergi la inceput