Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 12
kokorina spune:
DANITA....sanatate parintilor tai!sa dea Dumnezeu sa fie alarme false,sa nu fie nimic grav,sa se refaca cat mai repede si sa fiti din noua ca inainte.impreuna si sanatosi!sanatate multa!iar tie iti doresc putere,de atat ai nevoie in astfel de momente.ca puiul tau si parintii,nimic nu mai e scump pe lume.sant alaturi de tine!
dastefa spune:
koko la multi ani fericiti impreuna cu familia ta,sa fii sanatoasa si sa-ti cresti cu drag si stranepotii.De ziua ta nu stiam darde acum nu o voi uita pt ca azi e si ziua nepoatei mele,cea care apare des in pozele cu Daria
Dbunny sa stii ca Daria a mancat dintotdeauna bine.Ce-i drept imi si seamana pt ca eu am fost destul de patratoasa cat am fost mica.Cu Daria incerc insa sa tin lucrurile sub control dar ea oricum e mai mare decat alti copii de varsta ei.Chiar am s-o cantaresc de curiozitate ca n-am mai facut-o de mult
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
carla2005 spune:
La multi ani koko!!! Sa traiesti, sa fi sanatoasa si sa te bucuri de puiutzi! Pup!
Noi in sfarsit suntem bine toti, azi am fost pe la nasi am papat tort si ne-am jucat cu baietelul nasilor care azi a facut 3 ani!
Eu sunt in concediu medical pana la 1 februarie, sper sa ma bucur saptamanile astea doua de statul acasa cu Alex fara sa mai avem evenimente! Cred ca va fi jale cand o voi duce la gradinita ca deja nici nu mai viseaza de asa ceva, ea spune cantecele de la gradi, danseaza, cica face serbarea pentru Mos Craciun, o mai imita pe educatoare, mai zice din cand in cand ca ii e dor de ea, dar daca o intreb daca vrea sa mearga la gradi se pune pe jelit ca nu vrea!
De cand a fost la spital face pe doctorita, i-a luat tac-su trusa medicala si sta toata ziua cu stetoscopul de gat si ne consulta, ne face injectii, ne mai altoieste cu un ciocanel ( ca are si ciocanel trusa aia medicala), iar daca nu suntem prin preajma isi da pantalonii jos si-si face injectie in fund ( i-au facut saraca si doua injectii in fund la spital, atunci cand vomita rau i-au facut metoclopamid injectabil si a cam ramas marcata)!
Nu stiu cat timp voi avea sa intru pe net, fiindca Alex in timpul zilei nu mai doarme deloc, si trebuie sa aibe mai tot timpul activitate ca altfel se plictiseste! De maine o sa o tin mai mult pe afara si poate mai oboseste si mai baga cate un somn la pranz sa imi mai trag si eu sufletul!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
bamboletta spune:
Kokorina la multi ani !!! visele de azi sa devina realitate, sperantele de maine impliniri, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu.
La multi ani!!!!!
ms pt urari da da sunt tinerica dar vremea trece
multa sanatate
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
bamboletta spune:
ieri am fost la patinoar a fost super am lasat-o pe antonia cu tati acasa si eu am plecat cu fratelo si cumnata la distractie ,abia astept sa mai creasca putin antonia sa-i iau si ei patine
n buna
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
dolores spune:
la multi ani kokorina. multa putere si rabdare sa-i cresti pe micutzi asa cum stii tu mai bine.sanatate,fericire si tot ce ti-ai propus, sa se implineasca.
dbunny,merg,merg si shuvitzele...chiar ff bine
dolores si David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
ank999 spune:
La multi ani kokorina. sa traiesti , sa fi sanatoasa si sa ai parte de bucurii. Iti doresc si ca pascal si Sofia sa fie cumintei si sa o ajute pe mami.
La multi ani "Regasirilor" si sper sa imbatranim impreuna.
Danitasper ca totul sa fie bine
Am vazut si pozicile cu Daria frumoasa.
Carla bine ca ati scapat . Sa va bucurati de zilele astea impreuna.
Bambo...doar 26...felicitari adolescento!
Miro...nu vreau sa te descurajez, dar probabil Kara il va imita pe bb. Eu asa am patit. A mea sta cu nepotu la mama toata ziua, el are doar un an...asas ca bibe e lege, suzeta scapasem , dar acum tot mufata stam, merge si de-a busilea, desi niciodata inainte nu a mers asa, aruca mancarea pe jos, ma rog...tot ce face David face si ea, mai putin mancatul (mancarea e pt fraieri)
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dayanara spune:
La multi ani Kokorina! sa ii fericita alaturi de familia ta
ai implinit 36? eu credeam ca ai sub 30
carla ma bucur ca alex e mai bine
ieri am fost ca de obicei la cumparaturi intr.un centru mare si acolo l.am lasat pt prima oara la o gradinita provizorie sa zic asa,platesti si.l lasi, si tu pleci, de intrat a intrat imediat, a stat o ora , dupa o ora a sunat telefonul , era aia de acolo ca urla ivan sa veni sa.l luam ca.i e dor de noi, am fugit pana acolo intr.un suflet, oricum nu mi.a ars de cumparaturi ca eram cu gandul la el, fiind prima data cand il las fara mine, dar ma gandeam ca poate il obisnuiesc...ma rog, odata ajunsi acasa ne facea cu mana ca el se duce in parcul ala singur, poate a vazut ca venim sa.l luam si s.a linistit
faza tare de tot, e ca leo l.a invatat in gluma sa ne zica mama oso si papa oso, adica mama urs si tata urs, asa va dati seama ce.au zis aia de acolo cand a inceput sa urle dupa mama-urs si tata-urs :))))
mirona karinne mai e la gradi? n.am mai apucat sa vb cu anda
ivan si roxana