Regasiri (30)
Raspunsuri - Pagina 10
Dbunny spune:
Dolores fetele din poze in verisoarele lui...si lipseste una, cea mai mica...si verisorul...plus inca una care se va naste peste o luna... nu prea indraznesc sa-i invit pe toti la noi, din motive de zarva in toata casa
danita ne rugam sa iasa cu bine si repede mama din spital
adina hai spunene ca nu este nimic grav
Fetelor ati incercat careva trucul cu usturoiu-n lapte? ca nu ziceti nimic...nu functioneaza? e prea rau la gust si nu-l accepta copiii? eu nu ma supar daca veniti cu critici negative(de parca ar exista critici positive)
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
danita spune:
sunt tare supa .....maine mergem la al 3 lea control la inima ...... avem nevoie de gandurile voastre !
D
bamboletta spune:
Dolores-cum a facut operatia chirurgical sau cu laserul...mai multe detalii?mersi
Danita-ma rog la d-zeu sa fie bine,multa sanatate
azi a cerut de doua ori pipi la wc si o data kk eu desteapta am plecat cu ea pana la bunici fara pampers a facut putin pe ea am pus-o la wc acolo dar nu a vrut sa faca...a facut acasa la colacul ei cu ratusca
n buna
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
mayaione spune:
Nu am timp deloc sa mai intru, doar citesc, nu si postez. Am greturi, am de toate, nu m-ajuta nimeni, ieri am injurat soacra 3 ore cred. Nu ma descurc si ea sta bine mersi la barfa cu cealalta cumnata, care nu mai poate de atata somn, nu are niciun stres. Eu mancare copil si pt noi, spalat, curat, jucat cu copilul, si pic rupta, ma doare burta , am junghiuri etc. Nu mai suport! I-am zis sotului sa duca si sa se certe cu ma-sa ca e chiar nesimtita.
Bambo felicitari pt trecerea la chilotel, Ana trecuse demultisor dar de cateva zile a descoperit ce misto e sa-i dai drumu in chiloti, imi vine sa urlu dar ma abtin, sper sa-i treaca.
Dolores vazut Davidutzu, la fel de mumos e!
Danita imi pare rau pt situatia mamei, ma rog pt voi sa fie bine!
Dodo eu de cand am nascut nu stiu daca apar in 3 poze, poate imi fac si eu la sarcina asta cateva.
Miro tu cum te mai descurci?
Dbunny spune:
Poftiti la cafeluta fierbinte ...fara cofeina ca-s multe gravidute printre noi...
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dodo-pui spune:
mayaione si multa rabdare si eu am dus greu primele luni de sarcina
danita sa dea DD sa fie bine;
bambo ca ati scapat de scutece
miro
koko
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ank999 spune:
toata lumea. De citit mai e timp, da de scris...
Danita...multa sanatate mamei tale si sa sti ca v-am tinut pumnii.
Carla ma bucur ca sunteti bine.
Bambo felicitari pt olita. sa o tineti tot asa.
Maya incearca sa fii calma ca altfel ii e rau lui bb (la sfaturi sunt buna, dar si la urlat am devenit buna )
Dolores, Dbunny sunteti tare frumusei.
Miro unde ai fugit?
Am inceput sa ma descurc tare greu ca a mea se culca numai dupa 23.30-24, asa ca mor de somn. In rest facem ce vrea ea , sau tipa si plange de nu se poate si mai iau si cate o bataie. Asta ca miti (mama) o rasfata ca nu-i place cand plage fata.
De mancat mancam doar foarte putine lucruri ca de, iar de jucat...insurubam, desurubam, punem si scoatem baterii, scriem pe pereti si pe canapele si nu stam cinci secunde. Na ca mi-am descarcat si eu amarul, ca dc sunt tot la munca...
Partile bune...data viitoare.
*10000
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157600504728447/" target="_blank">1,
dayanara spune:
bambo - multumesc din suflet pentru sms, m.am bucurat tare cand l.am primit, am incercat sa raspund si nu am putut, pt ca nu era setat nu stiu ce numar de centrala pt sms
am avut o stare aiurea si n.am mai scris....
danita pt mama ta
mirona ma gandeam cum ti.e burtica, tare fericita tre sa fii, ca si dodo si mayaione
kokorina, ce faceti, au plecat musafirii? daniela e bine? cand va afla sexul?
aelita, eu sunt aici de 7 ani aproape, exact in luna cand s.au scos vizele, nu am facut socoteala bine, oricum inainte am stat in rep dominicana (nu ca turist) saracie mare dar oricum am ramas cu o parere buna fata de romania
pe dbunny, am vazut.o un pic mai des pe yahoo
dolores , azi am luat biletele pt romania, abia astept sa te vad, de fapt ma gandesc ca poate o sa ne vedem, sa iesim amandoua prin parc prin moghioros, etc etc asa ma autosugestionez sa nu ma ia deprimarea cand ajung acolo
fetelor tre sa recunosc, ca am asa momente cand imi pare rau ca m.am tuns, acum il pot prinde in coada, nu zic e bine o schimbare dar nu asa scurt, acum e ca un lampadar, mai las sa creasca si ma duc sa mi.l fileze un pic, cateva scari, zici ca.s ...nici eu nu stiu ce animal exact
roana ma bucur ca nu ai nimic, si pe mine ma bate gandul de.o mamografie
ivan si dayanara
danita spune:
fost cu mama : confirmat diagnosticul . inceput alte antib ( cre ca nr 6 sau 7) febra 37,4 .....sper sa dea DD sa scada . tratamentul daca il nimereste ; ) dureaza 4-6 -10 sapt :(
va puuuup asa cum stiu eu !! ;)
D
bamboletta spune:
Stati asa nu ne laudati asa tare ...inca nu am scapat de tot cand iesim afara il punem si noaptea la fel am mai avut noi o perioada cand renuntasem de tot chiar si noaptea si am revenit iar la pampers oricum nu e nici o graba,ea a zis ca vrea chilotei ca mami ,aseara am dat suzy pe geam la catela zis ca e fetita mare si nu o mai vrea...noroc...ca aveam alta
Maiayone-stiu ca e greu
Dayanara-asa am patit si eu cand m-am tuns bob acum a crescut si sunt happy
Danita-doamne ajuta sa fie bine mama
va
Bamboletta si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)