Aspirante optimiste>20 ani(384)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Am ramas singurica?????? :(

Unde sunteti????

http://tt.lilypie.com/bYxbp2.png

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu mai sunt aici ,dar la 2 plec la tuns...imi fac freza noua,adica ma tund scurt

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Ooooo, bun bun, Anca.. vine bine din cand in cand o schibare de look!

Floricik, eu am folosit luna trecuta Oview si nu mi-a iesit niciunul pozitiv, poate si pentru ca am ovulat pe partea stanga, unde am mi multe chisturi - adica nu cred ca am ovulat. Luna asta, am folosit Minut si mi se pare bun... ori este senzatia mea ca e super pozitiv...eu, ca sa vad diferenta, as face unul Oview si unul Minut cu aceeasi urina (iti poti lua Minut si cu o singura banda, costa 6 lei) si vezi care determina mai bine concentratia de LH.. si nu uita de temperatura.. incep sa cred ca este mai fiabila decat testele de ovulatie! Ai incercat? Ce temp ai?

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Noi2 multumesc pt raspuns. O sa-mi iau Minut sa vad ce iese...si cred ca iau si Oview...incerc asa.
Oview ieseau super pozitive dar inainte de sarcina...dupa ce am pierdut-o ...nu mai ies la fel...cine stie...
Aaaa imi e si rusine...dar temperatura nu o iau ( cu toate ca dr mi-a zis) . Nici termometru nu am
Daca imi iau temperatura, cum imi dau seama cand ovulez ?? Creste inainte de ovulatie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Buna fetele si La multi ani

Mergi la inceput

Floricik, imi pare rau ca ai trecut printr-o asemenea experienta, imi pare rau... admir faptul ca usor usor treci peste aceasta durere si lucrezi din nou la bb!
In legatura cu temperatura,la mine este prima luna cand o iau, nici eu n-aveam termometru in casa, insa mi-am luat unul in primele zile ale CM, m-a costat vreo 15 ron, digital... simplu de folosit. Se ia dimineata, inainte de a te ridica din pat, aproximativ la aceeasi ora si se noteaza.. daca ai cm de 28 zile, cam in z15 ar trebui sa creasca cam cu 0,4-0,5 grade, ceea ce inseamna ca ai ovulat cam cu o cu putin timp inainte... deci indica doar faptul ca ai ovulat, nu indica faptul ca vei ovula.. dar cel putin asa, te asiguri ca nu ai ciclu anovulator... si daca repeti procedura mai multe luni, vei observa o regula, care te ajuta sa iti dai seama cand ovulezi. Ai grija cu testele, desi sunt pozitive, nu te asigura ca ai ovulat, adik ca foliculul s-a spart, indica doar concentratia mare de LH din sange, care face ca foliculul sa se sparga. Sper sa nu fii gresit si sa ma fii inteles!
Fa un ticker pe lilypie... sa stim si noi cam in ce zi esti!

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

am folosit si eu Oview si nu pot spune ca am fost multumita, am luat insa teste de la Barza care mi s-au parut mai Ok adica chiar aratau ceva. Nu am incercat pana acum cu temperatura si cred ca m-ati convins voi

Mergi la inceput

noi am inceput sa "lucram" cam de 4 luni, luna trecuta am avut emotii ca mi-a intarziat cam 3 zile dar nu a fost sa fie

cm a inceput pe 30 decembrie deci sunt in ziua a 9-a

voi in ce zi incepeti testele de ovulatie?

Mergi la inceput

vad ca inca nu am accept de la moderator, dar sper sa-mi vedeti mesajele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Multumesc mult pt raspuns. Acum m-am lamurit.
O sa-mi iau termometru digital, ca din ala normal aveam si eu...
Am zis sa-mi fac si ticker dar daca nu mai am calc acasa ...sa vad daca stiu sa-l fac si pe ala ...va intreb tot pe voi

Mergi la inceput