Mamici si Gravidute de Italia (45)
Raspunsuri - Pagina 6
Roxali spune:
Neata!...cafeluta e gata
Raluk ,Berarapiri cum sa nu stiu ce masuri poarta...fata facea in oct un an deci ptr un an anul trecut, anul asta va abea 2 ,dar e mai mica decat masura ei deci ii pot lua si treninguri masura 18 luni sau geaca de 2 ani...baietoiul e de 12-14 ani depinde de marca ....original marines veste mai bine ,benetton pe fix,iana-mai largi etc.
Ptr fetite rau bermude misto,sarafane etc...astea o sai stea super si tutte...incaltaminte nu i-a
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
katiapam spune:
neatza
am venit la cafea
mersi Roxali
la a mea i se potrivesc de 18 luni cit are hainitele dar depinde unele mai mari sau mai mici depinde cum sint facute
de craciun i-am luat cizmulite foarte dragute si acum imi arata sa-i dau jos adidasii ca vrea cu cizmulitele alea mai lejere nu imblanite
azi e vreme mai frumoasa,pina acum a tot plouat si cred ca iesim putin se simte mai bine fetita si abia astept sa dau un giro ca deja m-am urit in casa
Irina-o sa revin cu povestea
ticker
deGiulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Neatza!
Azi iar cu sotul acasa,ca a nins ingrozitor azi noapte.
Katia eu astept,nui nici o problema
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Irina20 spune:
Va place poza mea?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou
Roxali spune:
Off ,a inceput si pitica dimineata cu 2 reprize de voma...i-am pus juma de supozitor de peridon si n-a tinut imediat kk, am incercat inca o data sa vad...nu vrea nici o lingurita de apica,ceiut nik...am puso...deci si la noi vremuri grele...e ,dar avem o maseluta iesita de curand cred ca aseara
fetelor scuza-ti greselile tot pe fuga ...adica cu un ochi la dansa si unul pe unde pot
a devenit tarzan la feminin...ce fetita are mama...de unde ii vin ideile...
Katia sanatate si tot ce iti doresti sa se implineasca ...nu stiam ca esti Ioana
Irina binenteles ca ne place
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Raluk31 spune:
Salut,fete cucuiete!
Anais e sacaita,nu ma lasa sa plec de langa ea,cred ca azi taie dintisorul nazdravan.Offf,musai sa trecem si prin faza asta..
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
katiapam spune:
Raluca-nervi de otel
trece si perioada asta
Irina-foarte frumosi sinteti,imi place poza
acum sa vin cu povestea:)
la inceput de an in ianuarie 2000 trageam de sora mea sa iesim undeva la o cafea,nu aveam chef de stat in casa
vazind ca nu am cu cine nicicum am iesit singura zicindu-i inainte de iesire eu ies ca si asa sigur ma intilnesc cu cineva
dupa vreo 5 minute de mers ma intilnesc cu un fost coleg de liceu si nu ne vazusem de foarte mult timp m-a invitat la o cafea si era impreuna cu prietenul lui(sotul meu acum)
dupa cafea si povesti am ramas intelesi ca ne vedem la ziua lui de nastere daca o serbeaza cam dupa o saptamina doua nu mai stiu acum si mi-a lasat nr de telefon a lui adi(sotul)sa-l anunt daca vreau sa merg.am decis sa merg dar am zapacit-o pe o colega de-a mea de servici sa vina cu mine cu gindul ca poate se cupleaza cu adieu nu aveam de gind,am zis doar ce e simpatic el despre mine la prima vedere nu i-am placut ca eram blonda si nu-i placeau deloc blondele cu ochi albastri
asa am mers la petrecere amindoua,eu la povesti cu colegul meu amintiri din liceu ea la povesti cu adi pina a venit dansul cind la un moment dat facem schimb de parteneri in timpul dansului nu mai stiu cine a fost cu initiativa apoi spre dimineata s-a oferit adi sa ma conduca acasa
asa i-am lasat si eu nr de telefon si ne-am mai intilnit a doua zi din nou apoi zi de zi si e scatata la scintila
la inceputul lunii martie el a venit aici si am continuat povestea de dragoste prin scrisori si telefoaneiar de craciun 2000 a venit acasa iar in 2001 ne-am casatorit dupa care in februarie-martie a venit din nou aici si pina a aranjat cu servici-casa am ramas in ro eu inca lucram si in august am venit si eu la el,de atunci sintem zi de zi impreuna ne-am creat familia mult dorita si Giulia a venit in viata noastra asa cum am dorit
si cum se spune sa traim fericiti pina la adinci batrineti
acum cind am fost acasa m-am intilnit cu prietena mea si rideam ca am dus-o pt adi si vb aeea cine sapa groapa altuia cade singur in ea se vede ca destinul era deja pregatit,acum ne distram pe faza asta
sper ca nu v-am plictisit prea tare
Ralu-tre sa fac sa-mi vina cheful de retete
ticker
deGiulia (20/06/07)
katiapam spune:
Ely-ti-am vazut si eu pozicile
super graviduta,inca nu se vede nimic
ticker
deGiulia (20/06/07)
Irina20 spune:
Ce frumos Katia,am sati povestesc si eu da nu acum,mai tarziu sau chiar maine
nou
Raluk31 spune:
Chiar ca destinul,Katia,se zice ca nu te casatoresti cu cineva pt ca vrei tu,ci pt ca asa trebuie sa fie
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais