Mamici si Gravidute de Italia (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Am pus cateva pozici cu bebe Albert Nicolas mai pun si maine cateva acum ne grabim sa mergem in vizita la niste prieteni.

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Asa, acum ca a plecat sotul la fotbal sa va scriu si eu povestea mea

Prima oara l-am vazut intr-un parc ,era cu nepotul lui in varsta atunci de vreo 2ani.L-am vazut si mia placut de el ,dar nici nu mia trecut prin cap sa fiu cu el,el era cu 10 ani mai mare decat mine,iar eu o pustoaica de liceu;bine ca atunci cand lam vazut nu-i dadusem mai mult de 23 de ani si de fapt el avea 26 de ani

Au mai urmet zi cand l-am vazut,mai tarziu am aflat ca el ma stia de mai mult timp,eu pauza...

Grupul de fete cu care umblat pe atunci ,mai toate avesse mai multe relatii,eu nimic si se peu de mine ca scaiul sa le spun de cine imi place ca sa-mi faca lipeala,si in ziua respectiva chiar ma coteau din minti si l-am vazut si n-am ce face si arat spre el.Bun toate bune si frumoase pana intr-o zi cand ies afara si una din prietene ,Vasilica(fffffff nebuna de fel),se tot foia de mama focului pe langa mine.Mi-am dat seama ca facuse ceva si am intrebat-o,la care incepe sa-mi povesteasca ca ei ii place de nu stiu cine si ca a intrat intrun bar de acolo,sa vada daca e si ca sa nu-si de-a seama el la vazut pe actualul meu sot(Nelu) si ia spus ca eu ia-s fi cerut nr de telefon.Sa cad josel raspunzandui ca sa il cer eu,bineinteles ca n-am mai stat afara,imi era rusine sa dau ochii cu el,cu toate ca nu eram vinovata cu nimic.In fine timpul a trecut ,sau mai intamplat multe,am devenit amici buni eu chiar nu mai umblam cu fetele ,ieseam numai cu el si cu amicul lui,el venea la usa cica sa ma cheme afara,prima oara am ramas tabou,nefiind obisnuita sa ma cheme baieti afara.
Mie incepuse sa mi se aprinda calcaiele dupa el.In timpul asta avusesem niste discutii cu el,in care ma facut sa recunosc ca imi place de el,iar el miaspus ca e diferenta de prea mare intre noi de ani,am inteles atunci,si am zis ca asta e.

El se imprietenise si cu mama,venea la mine, fumau si serveau cate o cafea impreuna. Intro seara,mai exact pe 22 decembrie 2004,a trecut sa ma salute,eu eram singura,mama fiind la servici.Am stat de vorba,iar la plecare ma sarutat,si am inteles ca vrea sa avem o relatie totusi.Infine ,eu mam indragostit lulea de el si l-am facut si pe el sa se indragosteasca
In 2005 primise actele de munca pt Italia,eu am ramas acasa, fiind a 12-a avand bacul. 8 luni de zile nu neam vazut,dar telefonul trebuia sal incarc zilnic,a venit in concediu prin mai a stat vreo 3 saptamani,eu urma sa dau bacul si el ma astepta sa vin in Italia la el.Toata lumea ma inebunit sa stau sa fac facultate,eu nu.
Si asa am venit in italia si dupa un an am hotarat sa raman insarcinata si in 2 saptamani ma imbulinatAm hotarat sa mergem si acasa si sa facem nunta,ne gasisem nasi,dar norocul na fost de partea noastra ca am schimbat 3 nasi si la urma am reusit sa facem numai cununia civila ca ne-au lasat si al 3 lea rand de nasi balta. A venit si puisorul nostru si poate la anul facem si nunta.

Ar mai fi multe de spus,dar va plictisesc,si asa cred ca va-ti plictisit,nu ma prea pricep la rezumate

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

www.onetruemedia.com/shared?p=7c6534b75f4fce2bec111f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Nu tin cura drastica de slabit,incerc sa mananc mai mult degresat,beau multe lichide deci nu ma infometez ca sa nu afecteze lactatia.Am renuntat la dulciuri si paste in rest mananc orice in cantitati mici si in special ma abtin sa mananc intre mese.Mersi Berapiri pt compliment!

Polia

bebele meu
39+

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

irina-pe mine nu m-ai plicitsit.Ai vazut,pana
la urma si-a dat seama ca nu conteaza diferenta de ani.

bionda-eu stiu ca atata timp cat alaptezi nu
e bine sa faci nici un fel de cura de slabire.Acum tu stii..
fiecare face cum crede.Sunt si multe alimente care ii provoaca
la bb colici.Daca le elimini pe alea,elimini pe celelalte(pt. cura)
...ce mai ramane?Mi-am spus si eu parerea,nu inseamna ca
tre' sa faci cum zic eu.

raluca-s-a mai linistit Anais cu dintisorii?
Sper ca e mai bine!

roxali-cum se simte Sonia?

katia-ma bucur ca isi ravine Giulia.Si Ambra e
cu ,,no".Aseara pe la 24 fara ceva vroiam sa o adorm si ea zicea
,,mama no"...pana la urma i-am dat 2 la fundulet(desi imi plange
sufletul,dar n-am ce face)a plans umpic,si apoi a adormit.Daca o
lasam dupa capul ei,statea treaza pana la 2....

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Am plecat sa ma fac frumosa ,ca imediat vine
sotiorul cu Ambra si nu ma lasa nici sa ma epilez,ce sa
mai vorbesc de dus....

Sa aveti o seara placuta!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna seara...am revenit!
Ely: nu prea dorm dupa amiaza ca dupa aia ma uit pe pereti noaptea.Mi-am dedicat dupa amiaza mie, m-am cosmetizat putin ca am fost singura acasa si nu prea aveam ce face.
In ceea ce priveste diabetul de sarcina iti pot spune ce am citit si eu de pe net...ca sunt sanse foarte mici sa-l faci in sarcina, 5-8%.Eu din nefericire l-am facut.Nu are legatura cu dulciurile...se face din cauza placentei care in atributiile ei pt bebe influenteaza pancreasul mamei care nu mai produce destula insulina. Asa apare diabetul de sarcina si inmediat dupa nastere , odata cu eliminarea placentei dispare. Sper ca te-am lamurit si sper sa nu ai si tu "norocul" meu.

Bionda : ti-am vazut baietelul frumos si dolofan.Sa va traiasca si sa va bucurati de el.E un scumpic!

Irina: nu am mai gasit peste ca era cam tarziu cand m-am trezit eu ca vreau peste.Oricum reteta ma intereseaza!!!Asa ca cand ai timp poti sa mi-o dai!!!
Frumoasa povestea voastra de dragoste!!!

georgiana

30+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput