Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
ayda_m spune:
MIKI, ma bucur mult ca esti optimista si asa te vreau, o luptatoare 
, anul asta sa vii la odisee cat mai repede. Chiar dc nu am mai scris, am citit zilnic tot ce s-a mai intamplat pe aici pe forum...am citit si subiectul deschis de tine si sper ca nici o fata sa nu mai treaca prin aceast chin, pierderea sarcinii...
Eu noutati nu mai am de la morfofetala din 30 dec cand era totul ok, abia joi ma duc la dr si am niste emotii...abia astept sa aflu ce face bebe...ma rog sa fie bine pt toata lumea
.
Va pup si sa auzim numai de bine! 
Ayda
13+
miki-miki spune:
Ayda_m
ma bucur ca esti bine. Sa dea DD ca si de acum inainte sa fie la fel.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi
jojo_miha spune:
Multumesc frumos pt raspunsuri,ma simt un pic mai bine dar tot "hodorogita " sunt.
la toata lumea.
Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si
10+
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
adrianafedorca spune:
neata
Rallu imi pare tare rau ca iar ai avut probleme, bine ca bebe e bine , poate scapi de cerclaj, multa sanatate 
miki imi pare bine ca esti optimista sunt sigura ca anul asta o sa fie bine si o sa ai o minune de bebelus
fetelor pe voi va doare burtica daca stati mult pe scaun sau daca mergeti pe jos mai mult? pe mine ma doare si se intareste
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
14+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
pooh spune:
Neata!!!Adriana,si pe mine ma doare burtica destul de des,cateodata se intarsete,e ca un pietroi
.....De la servici de ex. nu stiu cum sa ajung acasa mai repede sa ma intind....chit ca lucrez numai 5 ore/zi.La cumparaturi,plimbari prin magazine nici nu indraznesc sa ma aventurez,spre bucuria lui tati
Mie mi-a recomandat dr. sa stau in pat cat mai mult,cica durerile in cazul meu s-ar putea sa fie cauzate si de fibrom
.Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
14+
Moniland spune:
Miki,
dar sunt permanent cu ganduri si emotii sa fie bine bebelusii. Azi noapte am visat copilasi (nu erau ai mei). Am luat in brate un baietel, micut, micut si imi zambea. M-am topit.
Si ca sa fiu optimista si sa nu va zic latura cealalta in care mor de frica, va spun ca am trecut in noua etapa in care greturile m-au cam lasat. Incep sa mananc si eu cat de cat fara sa dau afara. De doua zile burtica nu ma mai doare. Ieri am avut 2 chefuri si am rezistat eroic. Spre sfarsit am simtit dureri la burta si m-am bucurat.
Dar vestea buna e ca burtica creste, incepe sa ma deranjeze cand dorm pe burtica si ma trezesc noaptea sa-mi schimb pozitia. Iar dimineata cand stau in pat pe spate nu mai e lipita, e chiar burtica. ![]()
Si eu am joi dupa masa eco si de abia astept. Mi-am zis ca daca totul e ok, promit sa ma bucur de sarcina si sa fiu linistita.
cu

Moniland spune:
Rallu, ce bine ca sangerarile nu au legatura cu bb. Si ce-a zis dr. cat timp vor mai exista? Se vor opri la un miment dat, nu?
Miki, deci din cauza asa minore pot copilasii sa-si intrerupa dezvoltarea? Of, Doamne, dar oare toate mamicile sunt perfect sanatoase?
cu

andreea_1979 spune:
Fetelor ce mai faceti ! Miki-Miki ma bucur enorm ca ai intrat. Nu mai stiam nimic de tine ! Da , infectia urinara e periculoasa rau . Am facut si eu urocultura si a iesit negativa ! Se pare ca dr. mea vine maine , cea la acre o sa fac ecograful ! Mi-e ff teama , dar sper sa fie bine ! Fetelor voi spuneri ca v-au mai lasat greturile , pe mine inca ma sacaie , mai nou am probleme cu constipatia , am ajuns sa ies cu sange ! Voi aveti problema asta ! Am citit ca e normal , dar ce trebuie sa facem pentru a o preintampina ? 
11+
micaalsa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Motana micaalsa, dilatatie de la 0 la 10 in juma' de ora? ohohooo... da ce ai facut ca sa ai norocul asta, ai baut numai ceai de zmeur? (care, apropos, am auzit ca ajuta). Da iti inteleg teama si asta e a oricui, sa nu ajunga la timp la spital. Oricum inainte cu vreo luna te duci la control si cred ca atunci iti poate estima daca e mai devreme DPNul sau nu, sau cine stie, oricum e bine sa ai ceva aranjat si la spitalul din oras, eu cred ca asa o sa fac o sa las o alternativa, caci oricum nu vreau sa renunt la nasterea in apa cu nici un chip. Am vazut si eu azi bb la echo, se foia si se misca de doctora a zis si ea, ce mai danseaza bb asta! Fetelor, am citit ca in timpul sarcinii poti avea mai multe leucocite in urina, ceea ce inseamna o mica infectie, mi-a dat Ampicilina, cica e ok, a mai luat cineva antibiotice in 1 trimestru? Ah si apropos, mi-a zis ca dupa 14 saptamani se termina 1 trimestru si cica ultimele saptamani din el is cele mai cu fitze: greturi, dureri de burtica una alta.... deci m-am linistit. 13+"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) |
Da mai, uite asa mi s-a intamplat. In juma de ora, de fugeau toti pe-acolo ca nu era nimeni pregatit. Iti dai seama, inainte cu o jumatate de ora imi masurase dilatatia si era o barat
sa stii ca si eu pana la urma m-am hotarat sa merg la Cluj, ieri am mers la control si am vorbit cu doctorul si mi-a zis tot asa, ca inainte cu o luna cel putin el o sa-si dea seama cat de aproape e nasterea. Si aici mai continui sa merg la doctor, ca sa am si alternativa asta, dar eu sper sa ajung la Cluj totusi, ca foarte multumita am fost data trecuta.
Cate leucocite ti-au iesit la examenul de urina? Eu am avut 14-16 si mi-a zis ca e ok, nu trebuie sa iau nimic. Fina mea a avut tot o infectie urinara in primul trimestru si a luat antibiotic, Ampicilina se zice ca e ok in sarcina. Oricum, mai bine e sa te tratezi decat sa stai cu infectia.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+
micaalsa spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui vally
canD faci prima analiza de sange penru anticorpiRH? vally 8+ ![]() |
Prima o sa o fac luni, deci la 12 saptamani. Cei de la centrul de sange indica sa se faca lunar aceasta analiza, mie dr. mi-a zis ca de 3 ori in sarcina. Nu e o regula, o faci cand vrei practic. Doar sa o faci cat de cat periodic.
JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI
www.bijuterii-fantezie.ro/" target="_blank">BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
11+