Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112
Raspunsuri - Pagina 2
crisspy spune:
Neata fetele,
Cami Antonia, multumesc frumos pt sfatul referitor la carcei, m-ai salvat de vreo 2 ori azi noapte.
Ira felicitari pentru micutza Eliza, este o scumpete. La fel si tie Dark, ce de copii frumosi!!!
Alina ce frumoasa poveste!!!
Ariya - La Multi Ani pt Sf. Ion cat si tuturor care poarta acest nume.
Vesti bune – se pare ca maseaua a hotarat singurica sa ma lase sa dorm, ceea ce am si facut!
Poate unde eram moarta dupa noaptea de ieri nedormita.
Tocmai am venit de la echo, dorctorul ne-a spus ca suntem in parametri, avem 2270g ± 331g la 33 sapt si 4 zile. Colul este de 44 mm si e inchis. Vineri sper sa ajung la doctoritza mea sa o bombardez cu intrebari ca azi la Iosup ma blocasem de tot. Omul mi-a zis ca totul e OK da’ creierul meu inca se mai gandeste la prostii...
Pupici
si o zi usoara
Crisspy
33+ sapt
Razvan Andrei
AMR 7 SAPTAMANI

Eseea spune:
Beea, pt constipatie ia DUPHALAC, e recomandat pt gravide, copii mici, e un sirop frantuzesc ce contine lactuloza. Nu da dependenta iar rfectul este GARANTAT.![]()
Mami de fetita
si de baietel
28+
spic de grau spune:
Bee - eu am ajuns la spital de la constipatie si balonare. Ai grija.
Eu am luat carbune sa scap de gaze. Apoi, cauti cea mai bogata apa in magneziu pe care o gasesti pe piata. Vezi daca e vreuna care se lauda ca slabesti de la ea - aia ar trebui sa aiba magneziu la greu (peste 100-150mg). Iei MgB6. Apoi - prune uscate si smochine uscate. Eu puneam cate 6 in apa calda, si apoi pe stomacul gol beam apa si mancam prunele. Atentie - sunt f calorice. La fel ca si mierea. E f calorica! Apoi - mergi si cumperi Activia. In fiecare dimineata pe stomacul gol cate o Activia.
Eu acum nu mai am probleme! Si sincer am zis ca fac ocluzie intestinala.
Roxana - faine pozele!
Apropo de poze - pot avea si eu pe PM coordonatele contului de poze? Please...
lui David Andrei 4.5 ani si
34+ 
bebelusi spune:
Fetelor ce copii frumos aveti!!!!!
Rox ai o familie foarte frumoasa, iar tu ....ce sa mai zic....esti foarte eleganta. 

Fetelor eu azi intru in luna a9 a!!!! Cand intri in saptamana 36 intri in luna a 9 a nu? Asa am vazut pe chestia aia de la inceputul forumului nostru....
35+
Vlad Mihai
AMR 6 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
flowerbee spune:
Roxana, Eseea, Spic, merci de sfaturi. Am incercat tot: miere cu apa pe stomacul gol, tarate, caise si prune uscate, ceai de musetel la discretie, supozitoare cu glicerina si...NIMIC. O sa mananc mai multa salata verde si voi cauta si apa cu mg mult, cine stie?
Seara eu incerc sa nu mananc decat un sandwich pe la 18:30 si fructe sau compot. Daca mananc mai consistent, nu pot dormi. Mai e putin.
Bee
36+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!
Aalina spune:
Spic ai PM
Roxana ce ochi are fiul tau woow 
Crisspy daca medicul a zis ok stai calma.
La multi ani Ioanelor si Ionilor din dotare.
cu
Fabian si
Dorian
AMR 8 saptamani
cristi_2003 spune:
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
aici sunt poze cu mine de astazi
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
andre_ea spune:
Buna dimineata, pe la pranz!
tuturor Ioanelor si Ionilor! 
Roxana, ce frumoasa si eleganta ai fost la Revelion! Ma gandeam eu ca merge galben, acu' tre' sa le si gasesc
. Si draperiile le-as lua albastru inchis sa faca intuneric.
Pe noi ne-a mai amanat dr. o zi. Maine avem intalnire
, si cel mai probabil nastem vineri. Uff, am intrat in panica.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
39+ am tot ce am visat
Delu Prichindelu'
Prichinduta
spic de grau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Aalina Spic ai PM Roxana ce ochi are fiul tau woow ![]() Crisspy daca medicul a zis ok stai calma. La multi ani Ioanelor si Ionilor din dotare. cu Fabian si DorianAMR 8 saptamani |

M-am uitat pe ultimele mailuri. Ce bebelusi frumosi!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi si mancaciosi Abia astept sa o vad si eu pe a mea! Nu mai am rabdare acum!

Am vazut si camera lui Asparagus! F faina!

Bee - nu uita de Activia!
Iar daca tu poti sa te mai plimbi - nu ezita. Constipatia vine de la lipsa de miscare.
lui David Andrei 4.5 ani si
34+