Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009 (112

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRINA.C

am sosit...marti 13 ne internam pt marti sau maxim a doua zi...cel putin asa a zis astazi.Bebe mititel 2900-3000grame, cam de 36+5 zile, lichid mai putinel..sunt fericita ca sunt acasa cu matz si tati pui.Acum astept si rezultatele cu varicela plus celelalte pt Radu (s-au trezit sa -i mai ia una alta la Matei Bals, deh oameni dragutzi, motiv de stres pt mine ) la 14.30.Va tin la curent!

PS: MIE IMI E FRICA DE MORRRRRRRRR

BRAVO! Mai ai putin.
Cum sa-ti fie frica!!?! Nici nu vreau sa aud! Nu ai de ce, o sa fie bine. Crede-ma
Luni bagam agitatele pt tine.

S-a nascut minunea SABINA-MARIA

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tec spune:

Ieri am fost si eu la control. BB este bine , bataile sunt bune .
Fetelor care a-ti avut probleme cu colul prea scurt si a-ti luat gynipral si no-spa , pana la cate saptamini ati luat. Eu azi intru in saptamana 38 si ieri la control doctora mi-a zis sa iau in continoare si sa stau numai in pat si nu inteleg de ce .
BEBELUSI eu stiu ca este normal sa iei multe kg la sfirsitul sarcinii pentru ca acum i-a si bb in greutate cel mai mult. SI eu am
luat intr-o luna 5 kg , de pe 5.12 pana acuma.

36 saptamani cu Andreea Paula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

cristi, suuuuper Ma vad colegii cu burta asta miscatoare, cu pielea de gaina si mutra trista intre mancarurile de pe birou si-or zice ca am innebunit

irina,stellutza totul o sa fie bine

Jasmi 34+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!

fost azi la control bebelina e bine, are in jur de 3244grame. colul e moale si deschis de 1,5 cm. sa sun si sa ma prezint la spital cand ajung contractiile la 10 min. mai avem 11 zile pana la termen.

oare a mai nascut cineva. poate reusesc maine sa va citesc

fug sa culc copilul, poate si pe mine caci azi numai pe drumuri am fost! v-am pupacit!

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Eli

Irina - va fi bine! Ai sa vezi!

Cristi...bine ca a trecut! E greu cu cezariana, stiu. Bine ca nu au fst complicatii dupa, si ca bb e ok.

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

helo frumuselelor!
Olga, Angellique, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi!!
Irina super, mai e asa putin... o sa fie totul bine, relax si sunt sigura ca Radu nu va avea nicio problema cu varicela
Iris bine ca ai dat un semn si ca esti ok. pup!!
Spiculet foarte frumos scaunul, sa il stapaniti sanatosi! asa e, sunt complet de acord ca nu e deloc usor cu cezariana... dar trecem peste toate.
Eli bine ca sunteti ok. vad ca mandruta pana la urma o sa vina la termen, desi a facut atatea fite.
Miericicoo... Aidan e hotarat sa stea la caldurica pana la primavara???? buna ideea cu urcatul scarilor la blocul cu multe etaje
Lisa distractie placuta cu mama ta, cred ca la ora asta te pregatesti deja sa o iei de la aeroport.
Stellutza, sper sa treaca viroza mai repede. daca esti ingrijorata de ce nu te duci mai curand la medic? pentru ca deja nu se pune problema de programari.. esti pe ultima suta de metri.
Patricia, acum la sfarsitul sarcinii este perioada in care bb pune cel mai mult pe el (intre 60-80g/zi!) deci e clar ca si la tine se vede..
Kristinutz, multumim frumos de vestile despre Olga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Irina C bafta si nu uita suntem cu toate alaturi de tine. Deci fara frica, mai e putin si o sa-ti tii licuriciul in brate, asta nu e motiv de frica ci de bucurie. Asa ca ..... inainte cu curaj.

Alina1976 – mersi frumos de raspuns, ma gandeam eu ca trebuie sa fie asa, o sa discut despre asta astazi cand merg la ea.

Felicitari si bine ati venit licurici Ioana Alexandra si David Alexandra!!!!

Stelutza hai ca mai e un pic, mai ai si tu putintica rabdare. E bine ca bebelina e OK, el asta trebuie sa te gandesti.

Cristo 2003, impresionanta poveste, mi-au dat lacrimile. Sa va traiasca micutzul Carol si voi sa va iubiti mereu asa.

Eli

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Fetelor care ati nascut sau stiti, am si eu o intrebare importanta si urgenta:

Voi la iesirea in spital in afara de biletul de externare si certificatul constatator al nascutului viu, ati mai primit si un formular (certificat...) de concediu??? ca mie medicul de familie imi cere si asa ceva ca sa-mi dea postnatalul si eu nu am primit!
Ea zice ca toate maternitatile sau asa ceva...
PLEASE help!

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alina1976

Fetelor care ati nascut sau stiti, am si eu o intrebare importanta si urgenta:

Voi la iesirea in spital in afara de biletul de externare si certificatul constatator al nascutului viu, ati mai primit si un formular (certificat...) de concediu??? ca mie medicul de familie imi cere si asa ceva ca sa-mi dea postnatalul si eu nu am primit!
Ea zice ca toate maternitatile sau asa ceva...
PLEASE help!

eu am primit certif externare pt bebe si unul pt mine

Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

alina - eu am primit externarea mea, a lui bebe, si carnetul de vaccinari

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

Mergi la inceput