Tulcence ? 10

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Neata fetele

Mai dar ce matinale sunteti

moruna ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati facut de cap sa stii ca mai trebuie din cand in cand cate o iesire de asta fara copil langa tine ca altfel " o iei razna " ma refer la modul general , noi asa procedam in fiecare joi seara , lasam copii la mama iar noi ne plimbam o tura prin oras , ne uitam prin magazine , ne uitam prin vitrine , mergem sa servim o prajitura .

Gabi pacat ca ai refuzat dar ai si dreptate in acelasi timp , uneori ne gandim si la cei care ne ajuta si trebuie sa-i intelegem si pe ei , aveti grija de voi si un pupic lui Albert

La noi situatia este nasoala , a luat si Maria raceala de la Andrei , pana acum mi-a facut febra ieri de doua ori dar am rezolvat situatia .Maine vom merge iar la dr sa vedem ce ne va spune .
In rest suntem bine , stam numai in casa momentan

Va doresc sa aveti parte de o duminca placuta cu mult soare

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Buna dimineata!
Ma bucur sa dau peste tulcence pe aici. Si eu locuiesc de ceva vreme in Tulcea si as vrea sa va intreb pe unde duceti copiii la joaca pe vreme rea.
Pup!!

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

neata
va invit la o cafeluta, ceai, 3 in 1 si cine ce mai doreste
Fetelor mi-am cautat duminica o haina dar n-am gasit1 Nici nu stiu unde sa mai caut. Vreau sa gasesc ceva din stofa, deasupra genunchiului si cu guler de blana.
ele_seb loc de joaca gasesti la mall si la clubul nemo kids. Cat de mari/mici sunt copilasii tai? Sa-ti traiasca!
danybv sanatate multa puiutilor tai si bafta cu tratamentul.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Da, l-am dus pe fi-miu acolo. La Nemo nu prea imi place.... mirosul de acolo. Fi-miu face in mai 5 ani si fi-mea are 6 luni. (si e urata si rea, in acceptiunea lui fi-miu).

Elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna...

dany imi pare rau ca a racit si Maria. Iti doresc multa sanatate si rabdare si mai multa ca stiu cum este sa ai copiii raciti. Noi nu prea am racit in iarna asta. Sunt multumita de evolutia lui Teo in iarna asta dupa inunizarea de anul trecut timp de 3 luni.

Elle-seb din fericire eu gatesc acasa si nu am nevoie de localuri, asa ca nu cunosc. Scuze.

Vremea s-a racit si acum stam in casa, sa nu mai colectionam vreun virus .

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 11 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna seara fetele

Multumesc tuturor celor care ne-ati trimis urari de sanatate

Ce pot sa va zic ca am fost azi la dr si mi-a dat tratament si pt Maria si ca sa fie cireasa pe tort buna acum am racit si eu , am luat de la ei
Partea rea este ca Maria imi face febra des si foarte mare peste 39 , reusesc si o scad dar deja nu mai rezist psihic daca ma credeti sunt terminata in mai putin de o luna am reluat acest tratament iar , nu mai pot , imi vine sa fug in padure , sincer
Andrei cei drept si-a revenit de la aceste tratament acum asteptam si MAria sa se faca bine cat mai repede , acest virus este luat de pe afara de la copii , asa mi-a zis doamna dr .

Urez si eu bune venit la noi Elle_seb sa-ti traiasca copilasii , sa va bucurati de ei .
Cand este vremea rea afara noi mergem la Billa la locul acela de joaca amenajat acolo in rest nu avem unde , ducem lipsa de alte spatii pentru copii .

Gabi,Mirell@ pupici

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Mergi la inceput

ma bucur dana ca iti propui si reusesti sa iesi in fiecare joi la o tura de oras si prin magazine. E fain ca ai cu cine sa lasi mititeii. Eu n-am mai iesit cu sotul de cand s-a nascut Teo. N-am la cine sa-l las. Asa cu toti trei am iesit, dar nu singurei. Asta e viata... sa fim noi sanatosi ca o sa creasca baietelul si o sa ne dorim sa mai iesim cu el....dar el nu mai iese cu noi... doar cu colegii, vreo fetisoara. Trebuie sa pretuiesc timpul in care il am langa mine. Fetelor asta este parerea mea, nu zic ca e si buna.

Va pup.

Mergi la inceput

danny ce mai face dragalasa Maria si scumpul Andrei? Se simt mai bine acum? va doresc sanatate multa si un sa fie si mai bine.

Mergi la inceput

Multumesc, Danibv . Sanatate multa la copilasi, sa se faca bine repede si sa nu mai recidiveze.
Mirell@, acasa gatesc si eu, de cand sunt in concediu de ingrijire cu pitica, sunt bubulina gospodina toata ziua, nu la restaurante ma refeream. Sa-ti traiasca flacaul, e scump foc.

Elle

Mergi la inceput

Elle_seb multumesc mult. Imi place bubulina gospodina

Mergi la inceput