Tulcence ? 10

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

am vazut pozele.....ce haioasa e Maria...cum doarme....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut
dany ma bucur ca ai incarcat tu pozele. Tocmai venisem la calculator sa fac lucrul asta dar ALBERT ma cam saboteaza
pupici la toata lumea.

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mocutza spune:

DANIBV am fost cu Andreea in marsupiu ......dar fara poseta....piticul era roz tot....si eu port ochelari.

Avem poze noi aici: http://family.webshots.com/album/570000675BbvWie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

buna fetele,
Mocutza tipa pe care am vz noi nu erai tu.avea un port bb rosu,poseta neagra si sigur nu avea ochelari,par lung negru strans in coada.nici noi nu am putut sta toate intr-un loc ca astia micii alergau ba cu mingea,ba la topogan etc.eu cu Dany am ramas ultimele pana pe la 14.eu am plecat mai devreme de la Mahmudia ,l-am sunat pe Razvan de pe drum si l-a imbracat pe George,am ajuns pe ultima suta.imi pare rau ca nu ne-am intalnit cu toata lumea,dar primavara deabia incepe.
noi am ajuns pe la 16 acasa am mai facut o tura de topogan si la noi la bloc,ne-am plimbat cu autobuzul si apoi a dormit 3 1/2 ore neintors.
ieri a fost f suparat cand l-am trimis la mamaia sa se joace in curte"nu vleau la mamaia,vleau la gadanita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Neata fetele

Azi va servesc eu cu o cafeluta calda

Am vazut poze frumoase de-ale lui Mocutza o printesa frumoasa foc Andreea

laura ooo ati avut timp de joaca nu gluma daca ati stat pana la ora 16 .

Noi l-am inscris ieri pe Andrei la gradinita , gata din Septembrie va merge la gradinita la copii e baiat mare de acum .

In rest noi suntem bine cu totii.

Restul fetelor unde sunteti ???

Nu stiu ce este oare cu Moruna de nu mai da nici un semn de viata , sper ca este bine ea si cei din familia ei

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Spuneti NU www.valceaplus.net/2008052120/Campanii/Anti-avort/Avortul-Crima-asupra-unui-suflet-nevinovat.html" target="_blank">avorturilor

Votati www.petitieonline.ro/petitie-p11362043.html" target="_blank">petitia online impotriva cipurilor biometrice !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirell@ spune:

buna ...
waw cea ctivitate intensa pe aici. Imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnire. Am vazut pozele .... superbe. Chiar mi-era dor de fete sa le mai vad.

Noi am fost la Barlad o saptamana.. am profitat de vacanta ... au venit fratii de la facultati si asa am putut sa mai stam de vorba si sa ne si vedem. Despre Teo nu pot sa va spun decat numai bine. S-a jucat de uita si de foame. Daca nu-l chemam la masa nu cerea de mancacare. In schimb aici la Tulcea nu trec 2 ore si cere lapte. Raciala i-a trecut si este bine acum. Sper sa nu mai raceasca. Zilnic mananca fructe si i-a o pastiluta de imunostimulator(vit C, propolis si echinaceea). Despre mine mai putine...tre sa ma apuc iar de invatat... de slabit ioc. Fetelor astept musafirii de vreo 5 zile si nimic. Am mai avut eu dereglari din astea ca 2 luni n-am avut nimic. Sper sa fie dereglare si nu altceva. Maine sper sa-mi fac un test sa vad exact!

O sa revin si cu poze de la Barlad.

Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca)
............................................................................
Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

neata... la un ceai cald sau o cafea va invit ca afara e rece si ninge.
Am reusit aseara sa incarc pozele , dar nu m-a lasat Teo sa le postez. Le puteti vedea incepand de aici...

va pup...

Mergi la inceput

fetele care stiti site-uri sau bloguri cu torturi pentru copii vreau si eu... se apropie cu pasi repezi aniversarea a 2 ani de viata a lui Teo si vreau sa-i pregatesc ceva special. Multumesc...

Mergi la inceput

si printesa Arissei, Maya pe 18 martie va implini 2 anisori...

Mirell@ mammy lui Teo 1 an si 11 luni 02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut
n-am mai intrat de ceva vreme pe aici dar vad ca nici voi n-ati spart usa
dany zi-mi si mie ce gradinita ai ales pt Andrei. Vreau si eu sa-l dau pe Albert din toamna dar nu stiu unde
mirell@ ne-ai lasat in ceata....testul?....

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput