Haine pentru fetite - de unde?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

AB, nu vreau s-o stresez, cred ca seamana cu mine ca nici eu nu ma omor cu sportul. Si nici nu vad de ce s-o tot indemn sa faca ceva ce nu-i place, mai bine ma focusez pe ce-i place.
La gradinita mai face gimnastica si dansuri (deci nu e nici o problema sa mearga in rochii si fuste). Vara ii place sa inoate (sta intr-una ca pestele in apa), a zis ca vrea patinaj - am sa-l trimit pe taica-su, ca el e mare patinator, s-o invete, acoperim noi cumva gaura asta de lipsa de miscare. A refuzat Aikido si tenisul (a fost de 2 ori si s-a lamurit)- asta e, cum s-o trimit cu forta? Nici n-am cum.
Asa, tumbe si exercitii fizice fara noima face la locurile de joaca - placerea ei. Ar fi in stare sa alerge si sa se dea pe tobogane si sa se catere pe-acolo ore-n sir. Da' si acolo merge-n fusta...

Update la haine: am mai batut magazinele zilele astea si am imbogatit colectia de rochii si fuste, Zara, Debenhams... Evident ca ce am cautat, SACOU, nu exista nicaieri.

De fapt sa nu mint. Am vazut la Charanga, din catifea, erau dragute dar marimea ei era doar bleu, nu prea i-l pot asorta cu nimic si costa un purcoi de bani (da' in fine, l-as fi luat daca era o culoare ok, chiar n-are niciunul).

Mergi la inceput