Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 19

Gabrielama spune:
Buna dimineata!
Tzuni, sunt bine... sau nu stiu, caci am bube!!! Nu v-am spus, dar in Decembrie m-am umplut de bube - pe frunte, zona perciunilor, gar, decolteu, spate. Am fost la dermatolog, mi-a zis sa iau antobiotice 90 de zile .... Am fost la al doilea dermatolog, mi-a dat cinspe creme si sampoane cu care ma dau, ma spal... tot buboasa sunt! Si mi-a iesit si herpes la gura!!
Tinuta mea de Revelion a inceput de la necesitatea de a-mi acoperi gatul si decolteul... si asa am ajuns la tinuta respectiva!
Of...
N-am raportat ca am fost la sala si marti si ieri.
Acum plec, ma duc sa ma vopsesc, sa iau copilul de la Poliesti si apoi sa gatesc. Maine avem invitati la masa 8 adulti si 6 copii!! Asa ca tineti-mi pumnii!
Tzuni, nu uita de oferta mea cu aparatul! Serios!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!

Tzuni spune:
Gabrielama, inteleg ca maine iti serbezi ziua de nastere!
Distractie placuta si-ti spun la multi ani si acum si atunci cand va fi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

louisea spune:
Neatza
Va las niste ceai verde..
Ma bucur ca v-am facut pofta de telina. Si mie mi-a facut Happymum, numai ca eu am pus si mar (pun la multe salate de altfel)
Claudia un pic.. uneori limbajul. Una e cand studiezi in limba materna si alta intr-o limba pe care am invatat - o in ultimi 5 ani, plus la facultate e limbajul (juridic) un altul. Dar e ok si-mi place
La noi nu mai e asa frig da in schimb bate un vant .. tipic
Gusta sa ne dai meniul pe azi
Anda cum a fost ieri la stoma? Mi-ai dai idee ce sa fac in week-end de papa :-)
Gabi si ti-a zis de la ce ai facut? Nu e vre-o alergie la ceva alimente? Desi asta ar trebui sa dispara mai repede..
Ma duc sa mai invat pt urmatorul examen (oral ;-).. Mai vin mai tarziu...
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

carolinah spune:
No bine, vad ca va pregatiti de concurs, asa ca ma pregatesc si eu de noul capitol ca sa trec acolo super echipe!
Dar m-ati confuzat, asa ca va rog sa mai imi scrieti odata la capitolul urmator care echipa "pe cine" contine si ce culoare are.
Concursul incepe marti pe 13 ian si se termina marti pe 10 feb? Sau mai bine marti pe 24 feb? Asa, ca sa se vada un nr de Kg baban?

puskin spune:
Lou, spor la invatat.
Anda, imi plac tortilele tale . Ieri am vrut sa fac lasagne, dar netul a mers groaznic si nu am putut intra pe blog in timp util. Sigur fac in weekend, insa posibil sa fac cu vinete in loc de spanac.
Gabriela, cam nasoala faza cu bubele. Nu cumva este o alergie la ceva? Ce gatesti bun? Sa faci poze...
Claudia, si aici e un frig crunt...
Tzuni, e bine ca Meri e sanatoasa. Si ce scumpa e . Legat de aparate, nu stiu ce sa zic.

Sabina spune:
plecam la busteni in seara asta.
Vreau doar pt gabrielasa spun ceva, sora amea a avut o probl asemanatoare, a mancat 6 zile orz brun cu grau, foerte 25 de min si cu un strop de sare si a baut ceaiuri de urzica, coada calului si coada soricelului si i-a trecut!
La ea era pitiriazis, si ii dadusera un mil de creme cu cortizon.
Am zis doar asa, de striut, e un regim Oshawa chestia asta si pe dermato e salvator.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si
bb Gheo

gusta spune:
Va invit la un ceai,ca eu poate ma mai incalzesc ca numai pot de frig.
Zuzi azi mi-am amintit ca nu ti-am raspuns la o intrebare.Da pastilele le iau pentru dureri ,dar numai atunci cand vad ca numai pot ca altfel nu stiu daca as mai putea fi om la asa doza mare de calmante.
Tzuni eu ti-as recomanda sa le ungi cu ceva crema de maini sau ulei .
Lou vin cu meniul nu uit.
Meniu
cafea cu paine prajita si dulceata light(daca am desfacut borcanul cam asta o sa fie de acuma micul dejun)
salata de fructe si am bagat 2 mere rase cu scortisoarasi nuci
gratar de pui cu salata
si la fel daca o sa mai imi fie foame salata de morcovi ,telina si mar.
Marilena si Mara Augusta

nastad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Tzuni, Isabella imi face nopti nedormite. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A inceput sa spuna singura de la cap la coada poezia: Bradulet, bradut dragut. Si daca incerc sa-i spun dinainte ce vers urmeaza imi zice: Mami taci! ![]() Asa cum am mai spus vreau anul acesta sa ma machez si eu mai des. "Maimutza" m-a vazut ce fac si in lipsa mea mi-a umblat la trusa si s-a manjit pe frunte cu fard de pleoape de ziceai ca-i indian. ![]() Intr-o alta zi mi-am luat acte acasa sa lucrez si mi-a umblat la cutia de acte si mi-a stampilat vreo cateva hartii absolut peste tot. ![]() Sa mai scriu? ![]() De vorbit , vorbeste romaneste. ![]() ![]() Cuba 2008 Zuzilici ![]() |
Eu dorm intre ei si amandoi vor sa-i tzin in brate.
Daca peste noapte ma duc la tzutzu in camera(adica la noi in camera), copii se trezesc si vin dupa mine.Diminetza suntem tori 4 intr-un pat
Succes si

Doina
www.flickr.com/photos/11093178@N02/page10" target="_blank">Album Oana si Doru

puskin spune:
Carolina,
Pana acum avem 2 echipa:
Echipa purpurie: Vikinga-Tzuni- Happy in TO
Echipa rosie: Gusta-Zuzulici- Puskin
Sabina, ce-as veni si eu cu tine la Busteni .
Doina, .
Gusta, mersi de ceai, foarte bun. Si meniul arata bine, bravo.

gusta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puskin Carolina, Pana acum avem 2 echipa: Echipa purpurie: Vikinga-Tzuni- Happy in TO Echipa rosie: Gusta-Zuzulici- Puskin Sabina, ce-as veni si eu cu tine la Busteni ![]() |
Ruxandra mai este o chipa Cristina-Lai
Fetele cine mai doreste hai sa reusim sa incepem de luni.
Marilena si Mara Augusta