Nou stil de viata (242)
Raspunsuri - Pagina 17

lai spune:
Cristina, iti cer prietenia vrei sa fii in echipa cu mine? cine mai vine?
Lou, nu-i bai, buna si prelegerea Dar si meniurile, cand ai timp
Ruxandra, la fel, cand ai timp, eu astept cu interes detaliile.
Zuzi, Tzuni, Gusta, sunt niste dulci printesele voastre
Lai

Tzuni spune:
Vikingo, macar in vis is mai slaba?
Si la cat esti de carnivora, io m-as feri sa te enervez!
Cristina T uelcam tu za contest!
Lai
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

CristinaT spune:
lai, ma simt onorata de propunerea ta!
Tzuni multumesc. Felicitari pentru cea mica!
14 febr - 9 ani
si :)

Tzuni spune:
Cristina T....meritul nu e al meu!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
siiii.... IN LUPTA CU KILELE

XIO spune:
Tzuni , zau ca ma uit la pozele tale si ma intreb cand o sa-mi apara tanti aia grasa de care tot vorbesti tu aici
In pozele din 2008 arati ff bine, ca si in alea de pana atunci....
Ai avantajul ca ai un corp bine proportionat asa ca si daca te-ai fi ingrasat nu stiu cat kg trebuie sa se duca frumos de pe tine .
;)
Love the hair
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/

vikinga spune:
Ok avem 2 echipe si jumate, poate facem de patru ca sa fie aglo meratie in meniuri. In concurs ar trebui postate meniurile si activitatea fizica.Happy, Tzuni ce ziceti de purpuriu, cica e culoarea scorpioancelor si cum suntem doua poate aduce noroc. Happy cistigatoare e echipa care pierde cele mai multe kg, nu conteaza deloc categoria, de fapt noi te-am luat pe tine din interes, ca esti in forma buna si eu pariez pe tine la slabit. Pe tzuni pariasem data trecuta, si stii ce facu draga de ea:))? s-a ingrasat si normal ca kg ei cu plus s-au scazut din amaritele mele slabite, vreo 2,5 parca. Acum cum e la limita la 75kg si cum imi e datoare se intelege
, tre sa le slabeasca pe ale ei, citeva pt american, ceva pt iubirea de departe, plus inca 2 asa pt mine, de la obraz pt concursul de data trecuta. Well deci la mine fu calcul matematic nu iubire
hahaha. Tre sa o iau mai la rece ca nu e gluma cu 2 brunete focoase in echipa, mai visez cine stie ce minuni
. Tzuni da erai slaba in vis si cu niste picioare lungi si un popou frumos foc. Cum am zis la fatza nu vazui cine stie ce, fu ca visele barbatilor lool
Happy sa nu uit eu vreau cartea, daca e pe romaneste, ca nu diger cine stie ce in alte limbi. Danke
.Asaaa mi-au placut multe meniuri azi: Lai, Gusta, Happy(cam putin totusi, iti lipseste carnea ori un ou fiert si cu caloriile mi se pare ca esti sub 1000, dar nu-s talentata la calculat, asa ochiometric zic), Tzuni(aaah da is carnivora si ma omor dupa suhsi, uite asta idee buna si neincercata sa servim dupa un barbat dar cum e cam nasol ca poate fi paros tot la femei ajung
, poate te oferi daca nu te gidili
), Puskin(ce e ficatul de cod, e ficatul de la peste? peste proaspat facut de tine maninci?).Meniul meu:MD: 2 felii piine de cereale, o lingurita brinza brunch light de intins pe piine, 2 felii de pui in aspic, 2 lingurite dulceata dietetica, cafea fara cofeina ca de obicei si lapte slab 1,5%Sport: o ora step dance, 30 min exercitii la aparate, 10 min streching, 15 min saunaP: o farfurie mare de supa de pui cu galusteG: un pahar mare de suc facut in casa dintr-o portocala si un grapfruit, un iaurt activia, 1 wasa cracker, o bananaC: o salata mare din 3 feluri de salata(verde, rucola si inca una laptuci or fi, nu stiu cum ii zice) ridichi, ceapa verde si castravete cu masline verzi si negre, ardei verzi iuti, 4 cuburi mici de feta slaba, uleiuri si balsamico crema si un file de pui la gratar condimentat bine.EDIT: am mincat si niste varza de bruxelle si brocoli, de la copii, ca au mincat doar cartofii si wurst-ul in seara asta au mincat si ceva brocoli mai ales Aldo, dar facusem prea mult. Ne chinuim si noi cu verdeturile si legumele, Aldo nu are probleme deloc cu greutatea, dar e f sclifosit, ma rog a fost acum accepta si altele, Nadja e mai gasunica, se intimpla cam des sa faca kaki tare asa ca vreau sa mai scot din meniul ei de ex cascavalul baby bel ca prea maninca si sa il dau pe legume. Cel mai bine prind la ei dintre legumele sanatoase ori facute mai light cartofii fierti in coaja, brocoli fiert, zuchini si morcovei facuti in abur date pe urma prin putin unt topit ori ceva smintinica si neaparat cu ceva parmesan fin is amindoi mari funi. Amnndoi maninca f bine rosii si castraveti. Iau din alea cherry si oricum pe cit se poate bio. Incercam, cred ca maninca echilibart, si cioco pe copii, si pufuleti si piine alba dar si mai neagra, combianam cum putem chestii bune cu chestii mai putin bune. Nu fac din asta un stres ori prohibitii extreme, ei practic au voie de toate, eu vin doar cu masura si supraveghez.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

louisea spune:
Ha ha.. Hai ca is comice printesele
Meniu:
D smoothie ( cu fructe de padure, banana)
P sandwich (paine integrala) cu pui si niste salata cu creveti
C pui cu "salata" din telina si mar, salata verde si juma de cartof la cuptor
Intre mese: morcovi si o portocala
"salata" de telina: am ras un sfert de telina, am taiat jumate de mar cubulete mici si dresing: o lingura maioneza si doua de cremfresh.
Cand incepeti concursul?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

vikinga spune:
Cit scriu si tot uit, pai da ca io am sarcina cea mai grea, vin seara, fac rezumatul si tre sa las si pt cafea dimineata ceva de citit:))Gaaaaabi arati f bine, imi place ca esti chic si aranjata, stiu ca tu nu te placi cind esti prea slaba, atunci sa scapi de alea 3-4 kg cit mai curind si in rest la sport pt intretinere!Happy la sala sa inveti sa faci si streching e fff important chiar daca la prima vedere pare pierdere de timp. Fa-l cu un trainer si ai rabdare sa inveti corect. Oricum sauna nu merge in fiecare zi asa ca incearca 5-10 min streching. E f imp sa inveti cu un antrenor.Caro, Eftimie bun revenit!Deli asa e cu sportul, pai ce sport faceam noi doua in lunile trecute, cita rezistenta aveam de stateam la sport cite 2-3 ore si uite acum. Nici eu nu stau bine cu timpul, de aia si obisnuiesc sa intru noaptea pe net. Am facut pauza exact o luna si m-am resimtit acum la sport. Incerc sa-mi revin cu sport zilnic dar doar cite o ora si nu la intensitate f mare. Am aminat spinningul pt sapt viitoare, de obicei stau linga prof si intru in ritmul lui si asta inseamna mult ca e in forma tipul.Am un mare motiv de bucurie!! Miine merg la tae bo, au bagat cursurile vinerea, cred ca o sa o fac zi de sport obligatorie ca-s 3 cursuri consecutive care-s pe placul meu: o ora bodystiling, o ora tae bo, o ora spinning. Sa vedem, miine fac doar primele doua cursuri.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Happy_in_TO spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tzuni "e minunata acasuca asta cu mami" |
Mie mi-a mers la inima...

Ok, Vik si Tzuni, purpuriu sa fie!

Gusta, fata draga esti o papusa, ai trasaturi frumoase si proaspete, de copil! Mie mi-a placut de tine, chiar si in pijamale

Vikule, cartea e in engleza, ca nu am de unde sa iau carti in romaneste, daca o vrei, o trimit...
Cind incepe concursul? Si cit dureaza?