Nou stil de viata (242)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna.

Delia sunt aici cuminte si citesc.

Anda sincer pana nu o sa vrea parinti sa faca ceva ,tu nu ii poti ajuta decat cu sfaturi.

Eu ma feresc sa zic de Mara tinand cont ca la 3,7 ani are 110 si 18 kg si credeti-ma ca am mers la medic pentru inaltime dar se pare ca asa e ea ,iar daca va fac o poza cu ea mai asa,o sa ma intrebati unde are cele 18 kg ca e o radiografie.

Si ca sa raspund eu duc copilul pe jos la gradi si merg de 4 ori pe saptamana cam 4km pe zi,dar la mine e problema pastilele de dureri pe care le iau si a echilibrului interior care nici nu exista.

Meniu
cafea cu paine prajita si dulceata light
carne de pui cu salata
o salata de ton si ceva ton cu sos de rosii
ceai si daca o sa mai imi fie foame bag niste morcov si fructe.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Sabina, sper sa iti fie de folos. Cum am scris si in mail, tu mai creste caloriile si adauga mazare, linte, naut, legume in general plus painica integrala, paste integrale.
Acum nu mai pap multa branza, am zile cand nu mananc deloc. Conserve iau de la King Oscar, wild pink salmon si sardine in ulei.

Carolina, regimul pe care il urmez are si contraindicatii. Nu toata lumea il poate urma, de asta am si specific ca mi-am facut analizele si nu il tin dupa ureche.
Este un regim pe care il tin persoanele care fac body-building si urmareste scaderea stratului de grasime si cresterea tesutului muscular. Nu sar, explic .

Claudia, mie mi-a placut mult vita facuta in unt, cu ciuperci si smantana. Incearca!

Anda, scopul meu nu este numai slabirea. Dieta pe care o urmez este o dieta initial dezvoltata pentru body-builderi care vor sa diminueze stratul adipos si sa creasca tesutul muscular in acelasi timp. Eu asta urmaresc acum...Long term ma reintorc pe un low-carb, ca ma simt tare bine.

Delia, conservele se fac prin fierbere, nu in saramura . Eu aleg oricand o conserva de pink wild salmon sau sardine in fata unei caserole de pui crescut cu hormoni and stuff . E o chestiune de alegere...

Tzuni, de ce o duci pe Meri la doctor?

Happymum, dieta aia este extrem de restrictiva si periculoasa. Evident, parerea mea.

Gusta, o pentru meniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

control de rutina.... suntem sanatoase!

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Cristina: sunt pe prima pagina, la mentinere. 1.70 m si 53 de kg acum. In 2005 insa aveam 75. In pozele de la mare eu sunt - aveam 52.5 kg. Am ajuns la greutatea asta in aprox 2.5 ani schimbandu-mi modul de abordare a mancarii si stilul alimentar + sport.
Happymum: Asta nu e dieta e bataie de joc de tine si de corpul tau - te rog sa nu te superi pe mine dar:

ziua 1
dejun: o ceasca de cafea cu un cub de zahar (zaharina cine doreste) - 16 cal cubul de zahar
pranz: 2 oua fierte tari, 400 gr spanac fiert si o rosie - 140 cal+80+30
seara: 200 gr friptura vita si o salata cu ulei si zeama de lamaie - 300+max 100

TOTAL=666 cal (more or less) ceea ce nu e putin e periculos de putin.
Orice medic cu un pic de minte nu permite scaderea sub 1200 de cal a aportului caloric zilnic, iar dieta e la jumate. Organismul tau nu are suficienta energie nici sa isi sustina procesele vitale.
In plus dupa diete de genul asta organismul intra in starvation mode, si va invata sa se descurce cu aport caloric mai mic si imediat ce va primi mai mult isi va face rezerve pentru alte perioade ca aceasta.

Din nou te rog sa nu te superi pe mine, dar am tendinta sa ma infurii cand vad asa ceva in situatia in care avem acces la atat de multa informatie de calitate.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Anda numarul de calorii mi-a ramas in cap.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Anda mi-am facut orezul tau mmm, ce bun a fost ca l-am mancat cald, nehalita de mine! cu zahar brun si scortisoara, si mi-am pus o lingura de gem de afine deasupra! ce nu mi-a placut a fost sa astept pana a fost gata, si am mancat numai o portie, as fi putut insa 3!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin, eu nu vorbesc de modul de preparare ci de pastrare. O conserva de ton care tine 2 ani (am si eu una in casa si m-am uitat pe ea) contine: ton, apa, sare. Poate cele pe care le cumperi tu n-au sare (si atunci au vreo chimicala care sa le faca sa reziste atita pe raft - se stie ca sarea de fapt asta face intr-o conserva) si in plus e carne procesata. Iar carne care tine 2 ani de zile.... Nu cred ca mai exista carne in magazin (poate doar bio) care sa n-aiba hormoni sau alte nazbitii, iar sa aud ca o carne din conserva e mai buna decit cea din magazin.... zau asa... dar vorba ta, e chestie de alegere...

Tzuni, .

Happy, ce ai postat tu nu e dieta daneza? Cam faci foamea cu ea...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Gabi da, ai dreptate, nici noi cand eram mici nu faceam mai nimica, in afara de orele de sport de la scoala, pe de o parte nici nu erau posibilitatile de acum, iar pe de alta parte la sat nici nu aveai unde...insa ma gandeam ca acum sunt mai luminati oamenii la minte si mai ales in cazuri din astea ar trebui parintii sa se gandesca la sanatatea copiilor si la importanta sportului!
Sau cel putin sa o duca undeva unde sa zburde afara si sa isi consume energia!
Anda vad si la noi cateodata ce plictisiti mergem cu copii la joaca, si parca nu mai avem rabdare, dar revenim rapid cu picioarele pe pamant, doar sunt copii si s-ar juca...de altfel asa rapid trece perioada asta a copilariei si e pacat sa nu ne bucuram in rand cu ei!

ma duc sa-l strig pe Marc ca e afara la sanie, ca s-a cam dus zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

am net!!!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

...iar eu, dar imediat plec de tot pt azi, cred ca dau o fuga in oras cand vine al meu de la servici ca azi e deschis pana la 10 si imi trebui pantaloni de gradi pt fiu-meu care ii ia de cateva ori si vine cu gauri in genunchi, din toamna pana acu, am aruncat 3 perechi

Delia da, am inceput abdomenele, dar eu nu pot asa multe ca tine! adica as putea, insa n-am vointa, ma opresc la 50!
Carolina nu ne-ai spus cum a fost in vacanta? ti-a placut? parca in tenerife ziceai, nu? poze nu ne arati?
An_k, La multi ani lui Anthony, sa fie sanatos si norocos!

pup toate fetele!

Mergi la inceput