INSEMINARE (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Bafta tuturor , multumesc fetelor pentru felicitari !
Carla , nu , nu avem nimic evident, nici eu si nici sotul..

http://bd.lilypie.com/neAtp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Nu, Korina, n-a afectat cu nimic faptul c-ai fost la 'pi' dupa. Colul se inchide imediat dupa procedura (de la sine) asa ca n-ai cum sa pierzi vreun gigel.

Si cand s-a produs dublul eveniment? Deci, o sa avem o luna plina de gravidutze!

Carla - dar ovulezi? Nu vrei sa faci IA pe cm natural? Bune, e drept ca sansele sunt crescute cand faci stimulare, dar ia in calcul si varianta asta... Insa, ai sa vezi, chistul o sa treaca pana luna viitoare!

Anaconda - sa nu indraznesti sa dispari! Spune-mi ce-ai facut cu clexanul!

Sensibila -

Mergi la inceput

Cosi , trebuie sa fac Clexane de 0,4 , ori asta n-am gasit pe nicaieri , ca nu se mai importa de anul trecut ! Insa , am vb cu T , si o sa fac de 0,2 , cate 2 pe zi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Cosicel,dupa laparoscopie am ovulat natural 2 luni,apoi nu,deci la mine e mai rau ca la loterie....totusi probabil ca o sa incerc si eu natural luna asta(Anaconda ne impulsioneaza prin reusita ei),daca nu se prinde ,luna vitoare fac iar IA.
Probabil prinde bine o pauza fizica si psihica dupa o gramada de luni fara rezultat.asa ma consolez eu.....

pupici la toate si asteptam vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Am o intrebare la voi !
Deobicei se fac 2 inseminari una dupa alta la diferenta de o zi ? Sau numai in cazuri speciale ?
Si daca da se plateste de 2 ori inseminarea nu ?

Eu am fost azi la Dr Bechir care a venit si a plecat ca nastea o graviduta. Asa ca nu m-a vazut dar m-a reprogramat Ani tot azi la Cezara.

Sa vedem daca am noroc si pe la ce ora ajunge sa ma vada :D

Felicitari ANA
Sa mai auzim si de alte grevidute !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Sensibila - imi dai emotii!
Uzual se face o singura inseminare, dar una dubla (adica cum ai scris tu) ofera mai multe sanse. Daca decizi sa faci asa, ar tb ca prima sa fie facuta inainte sa se sparga foliculii (dar care-s gata gata sa pocneasca) iar a doua se face a doua sau a treia zi, dar dupa ce s-a facut o monito (ca daca-s sparti de mai mult de-o zi, nu mai e ovulul viabil).
Problema reala e calitatea spermei! Caci, din cate am citit, nu-s suficiente 24 de ore ca gigeii sa redevina sprinteni.

Din pacate, costurile sunt duble.... dar daca reusesti, nu mai are nicio importanta!

Carla - cumpara-ti teste de ovulatie, ca sa stii daca si cand e momentul! Anaconda deja atinge perfectiunea in ce priveste momentul oportun! E o enciclopedie umana in materie de inseminare! Asa ca nu vad de ce n-ai incerca, si mai ales, reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Citat:
citat din mesajul lui cosicel

Sensibila - imi dai emotii!
Uzual se face o singura inseminare, dar una dubla (adica cum ai scris tu) ofera mai multe sanse. Daca decizi sa faci asa, ar tb ca prima sa fie facuta inainte sa se sparga foliculii (dar care-s gata gata sa pocneasca) iar a doua se face a doua sau a treia zi, dar dupa ce s-a facut o monito (ca daca-s sparti de mai mult de-o zi, nu mai e ovulul viabil).
Problema reala e calitatea spermei! Caci, din cate am citit, nu-s suficiente 24 de ore ca gigeii sa redevina sprinteni.

Din pacate, costurile sunt duble.... dar daca reusesti, nu mai are nicio importanta!

Carla - cumpara-ti teste de ovulatie, ca sa stii daca si cand e momentul! Anaconda deja atinge perfectiunea in ce priveste momentul oportun! E o enciclopedie umana in materie de inseminare! Asa ca nu vad de ce n-ai incerca, si mai ales, reusi!

Cosi

Cosicel multumesc frumos inca o data pentru lamuriri. Eu fac IAD asa ca, calitatea spermei presupun ca este garantata , deoarece probabil sunt anumite standarde de calitate ca un donator sa intre in banca de sperama, asa ca din pucntul asta de vedere nu imi fac probleme. Sa vedem ce imi recomanda Cezara astazi mai pe seara cand ajung la ea. Sper ca macar ea sa ma vada
Pup si bafta multa la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

carla-sa stii ca si eu am un chist de 6 cm,il stiu de 2 ani,al meu e lichid,nu-mi dispare cu nimic si nu pot sa mai inghit anticonceptionale ca imi fac rau...ideea e ca dr mea a zis sa las chistul in pace ca nu e asa de periculos,punctie nu-mi face ca exista riscul sa se isi revina sau sa creasca mai mult...ba mai mult eu am facut si stimulare cu clomifen,gonal f si nu s-a intamplat nimic cu chistul...am doua inseminari nereusite dar merg spre a 3a in martie si nu ma tem deloc de un chist.Cred ca nici tu nu ar trebui sa te stresezi cu chistul(daca nu e ceva f grav,fa-ti o analiza CA125),multe chisturi dispar in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Anaconda - Felicitari si de data aceasta sa fie pana la capat!
Cosicel - nu am intrebat de preturi la Gynera, consultatia a fost 100 ron. Intreb cand merg data viitoare.
Danye -
Catacris - dar are ceva preturi clinica ta. Sa iti fie cu noroc! Sa nu spui la alte persoane, te vor intreba - ai ramas? ai simptome de gravi? si iti vor creste emotiile.
Dankutza - si eu am lucrat multi ani cu copiii, dar mai mari. In prezenta lor sigur te incarci cu optimism, ori iti insenineaza ziua cu nazbatiile lor ori te enerveaza nitel cu indisciplina si tot te scot din problemele tale si iti dau si tie din energia lor.
Korina - sa fie cu noroc! mersul la pi nu te afecteaza.
Raluca30, Carla - si mie mi-a aparut acum un chist mic, doctora nu a zis ca ar fi vreo problema pt IA.

toate fetele!

Mergi la inceput

Cosi ,
....ai dreptate...
Am stiut cand s-o pun...:)) , ca doar am profesor bun !

Mergi la inceput