INSEMINARE (30)
Raspunsuri - Pagina 12
raluca30 spune:
cosicel-hai sa fie cu noroc ziua de maine poate reusesti sa faci bebe:)Bafta multa!

"Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti!"
dankutza spune:
Cosicel multa bafta. Sa ne scrii maine sa ne spui ce ai facut. Iti tin pumnii si te imbratisez. Pupici
carla_2008 spune:
Ruzu30,in legatura cu sarcina extrauterina,imi pare rau....,insa am o intrebare:ai avut si dureri,alte simptome,in afara de sangerare?
Apropo de intrebarea ta:eu incep iar stimularile in cateva zile,asa ca poate ne iese
deodata la amandoua!
NU!!!!!LA TOATE NE IESE LUNA ASTA!!!!!SUNT OPTIMISTA!!!
korina spune:
cosicel-bafta maine,
dankutza-imi pare rau pt. ce s-a intamplat ,dar citind ce ti s-a intamplat am realizat ca si eu am avut un avort spontan anul trecut,nu stiam ca sunt insarcinata,mult timp dupa acea intamplare m-am gandit daca am fost oare insarcinata,dar acum stiu cu certitudine ca da,am trecut exact prin aceeasi intamplare,durere brusca de burta,foarte mare,in schimb nici un simptom inainte ca ar venii menstruatia,si mergand la baie,pe toaleta am simtit ceva cazand,era un cheag f. mare de sange,apoi durerile au trecut.Si culmea era ca in luna aceea imi luasem o pauza la gandul de a mai face ceva pt a ramane gravida,desi din 2005 tot prestam.Scuze pt detalii
ruzu-mii de scuze ,pt ca ai asteptat mesajul meu,n-am mai intrat pe net.
Despre prima mea stimularea cu menopur 75 n-a fost prea grozava anul trecut,in sensul ca am avut un singur folicul mai mare pe ovarul drept de 19 mm,restul foliculilor de 5-8 mm,iar endometrul de 8 mm.Inseminarea dubla ,dar nereusita,eu am trompa stanga blocat,iar uterul intors la dreapta.Dar cred ca a fost si un pic de incompetenta din partea celui care mi-a facut inseminarea.
Acum sunt la a-2-a inseminare cu menopur 150,in ziua a 8 a ,pe ovarul stg.(trompa blocata) doi folicul de 8 si de 13 mm,iar pe ovarul dr 3 foliculi de 13 mm fiecare,endometrul de 8 mm.Senzatii de greata,balonari,dureri de abdomen la mers.
mult noroc
korina spune:
Tocmai am vazut reportajul despre infertilitate ,in reluare,la protv.Apropo de asta ,sper sa se rezolve ceva,desi in alte tari"civilizate" precum Canada platesti cu bani grei inseminarile sau fiv-urile, si culmea pt a face avort este gratis.Asa este logic si normal ........
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruzu30 Nu mai incepe nimeni stimulare,inseminare...sunt prima? |
eu incep monitorizarea joi si urmeaza inseminarea
sensibila spune:
Cosicel sper sa prinda IA la tine si sa faci un bebe sanatos
pupici la toate fetele si sa auzim ca toate avem bebei
cosicel spune:
Multumesc de incurajari! 

doar ca nu cred ca va avea loc vreo inseminare! 

E drept ca-i ziua 14 azi, insa... cred ca needucatul meu de folicul s-a spart cu succes, doar el stie cand! Nu mai simt presiune in pelvis, nu ma mai inteapa niciun ovar...deci, am asa senzatia c-am pierdut momentul!
Voi merge azi la monito, asa cum sunt programata, dar cel mai sigur e ca vom stabili planul de atac pt luna viitoare!