INSEMINARE (30)
Raspunsuri - Pagina 11
danielac100 spune:
Buna fetelor,
Imi pare tare rau pentru ce ai patit Dankuza...
Orice cuvant acum e de prisos....
Uneori zic ca mai bine nu raman niciodata gravida decat sa trec prin asta.
Sunt convinsa ca este foarte traumatizant, mai ales pentru toate visele si gandurile, sperantele pe care ti le faci...
|Sunt aproape de tine si vreau sa ne tii la curent cu orice noutate.
Mult succes si sanatate.
Daniela
sensibila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosicel Sensibila - cel mai sigur vei afla chiar in ziua in care faci IAD, tot de la fete care fac inseminare. N-o sa mergi si la monitorizare inainte? Vezi cum te 'lipesti' de vreo asistenta si intreab-o. Gandeste-te ca tu platesti 250RON taxa iar la privat ar costa cam 1000RON, asa ca incearca sa ajungi cumva pe la mijloc! Cosi |
Merg la monitorizare la Dacia Medical center si deabia la inseminare la Giulesti, deaia intrebam daca stie cineva cat e spaga, pt ca IAD stiu ca e vreo 200-250. Iar la Dacia Medical center inseminarea indiferent ca ede la sot sau de la donator este 500-600 lei. Eu asa stiu.
Oricum multumesc frumos pt raspuns si poate e cineva care a facut la giulesti si stie exact.
sensibila spune:
Sensibila - bine ai venit! Bafta!
[/quote]
Multumesc frumos
dankutza imi pare sincer rau. am vazut prin ce ai trecut si sincer imi pare rau. pot doar sa imi imaginez prin ce treci. sper sa nu exoste complicatii si sa poti incerca din nou curand..
pupici la toate fetele si mult noroc
ruzu30 spune:
Dankutza,imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat,cuvintele sunt de prisos;iti faci planuri,apoi nu mai e nimic;nu te descuraja,important este ca ai reusit sa ramai gravida,deci cu siguranta data viitoare vei reusi din nou..
Eu anul trecut am avut o extrauterina,imi intarziase ciclul cam zece zile,dar nu am facut nici un test,atunci aveam ciclul neregulat;m-am pomenit dupa 10 zile ca mi-a venit cm,insa era putin cantitativ si de culoare mai inchisa,am vazut ca nu era ceva normal,am facut doua teste de sarcina care au iesit imediat pozitive..cand m-am dus la doctor,pt ca nu se mai oprea sangerarea-sarcina extrauterina,mi-a cazut cerul in cap.Am avut noroc ca nu s-a rupt trompa,doctorul mi-a salvat-o,este sigur permeabila dar nu se stie daca mai este functionala...
Acum astept sa-mi vina cm sa incep stimularea,am menopurul in frigider...Va pup pe toate fetele

carla_2008 spune:
mi-a venit CM cu niste dureri cumplite.asta e .o luam de la capat pe o noua IAS.
BAFTA FETELOR!!!
elena_june spune:
Buna fetelor,
sunt noua in forum,dar va citesc de mult.
sunt foarte interesata de tot ce se scrie la subiectul inseminare, eu sunt deja la a doua, cred ca tot nereusita va fi, dar ma miram ca nu a vorbit nimeni pana cum de Spitalul Judetean Ilfov.
stiu ca e mai placut sa mergi la clinici particulare si eu am plecat de la aceeasi premiza, dar am ajuns sa ma razgandesc.
cosicel spune:
Elena eu am facut HSG la Sp Ilfov (fostul Titan), insa, ca la orice spital, tb sa mergi dimineata. Asta e singurul motiv pt care am renuntat la idee...
La cine mergi? Dr Brasoveanu? Mai e o dr acolo, cam la 40 de ani, inalta, care mie mi-a lasat o impresie tare buna, cu un nume mai ciudat.
Dar scrie-ne preturile (banuiesc ca-s cam la fel ca la Giulesti) si ce analize sunt necesare pt IAS. 

Sensibila - am inteles acum!
. Stai linistita, te vei orienta la fata locului.
Dankutza - sincer, n-am cuvinte... O sa mergem inainte si-o sa reusim! 
Ruzu - venim, venim, eu maine merg la MNL, e z14, si daca am noroc sa nu se fi spart deja foliculul, o sa fac IA zilele astea. N-am luat stimulare pt ca dr nu-mi cunoaste 'dosarul' si-a spus ca luna asta facem pe cm natural. Dar cu de la mine putere mi-am pus ovule Viviflor ca endometrul sa fie mai maricel, sper doar sa nu le fi pus degeaba!
Carla - imi pare rau... Vor mai trece 2 saptamani si-o vei face pe urmatoarea - cea cu noroc!
dankutza spune:
Buna fetelor,
Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine. Nici nu stiti cat inseamna asta pentru mine. Inca am hemoragie, mai doare un pic burtica, dar imi vad linistita de viata. Doar nu o sa stau in pat si sa bocesc. Viata merge inainte. Am citit pe diferite siteuri si forumuri, despre suferinta celor care trec printr-un avort spontan. Mi se pare ca prea am trecut repede peste acest episod. In momentul in care am inteles ca s-a oprit din evolutie, mi-am dorit sa il elimin fara complicatii si am inceput sa ma gandesc la reluat drumurile catre Cezara.
Sunt sigura ca a doua oara o sa fie cu noroc. Era prima data cand banda de spermatozoizii ai lui se intalneau cu sexy-ovulele mele. Au facut ei pe acolo sex in grup, dar incepatori. Ce sa-i faci? Dar a doua oara, mama, mama... Nici ca mai scapa vreun ovul nearanjat cum trebuie. Toate ovulele vor fi lipite de perete (uterin). A doua oara, fac gemeni. Nu alta.
Am imaginatie bogata, dar si un sistem de autoaparare fantastic. Nu pot sa spun ca nu imi pare rau. M-a durut sufletul, dar daca o sa fiu bucati, atunci nici ca se va mai lipi alta sarcina de mine. In afara de sangerare, nimic nu imi mai aminteste de sarcina pierduta. O sa fac unul sau doi sa il/ii nasc de ziua mea la sfarsitul lui noiembrie.
Astazi am fost la un curs la consulat pana la ora 15, apoi am fost la Teatrul de Opereta sa vad inventiile lui Da Vinci. Apropo va recomand la toate sa va duceti sa vedeti expozitia. Este super.
De abia astept sa ajung la Cezara sa imi spuna cand pot sa reiau tratamentul. Pentru ca s-a oprit la 5 saptamani cred ca pot reincepe tratamentul incepand cu primul ciclu. Am citit ca o sa vina cam la 6 saptamani de la avortul spontan.
Voi, fetelor, va rog sa va aliniati la linia de start impreuna cu mine si sa fiti gata de plecare... in odisee.
carla_2008 imi pare rau pentru tine si te invit la aliniere impreuna cu mine si celalalte fete. Daca luna asta era poate-poate, luna viitoare este sigur-sigur.
Apropo, astazi a fost la ProTv la Romania Te iubesc, un reportaj despre petitia noastra. Se pare ca unii guvernanti au inceput sa se gandeasca la un proiect de lege pentru ajuta cuplurile infertile. Sa fie intr-un ceas bun si sa reusim ce am inceput.
Pupici la toate