Puiuti de Randunici 2008!! (183)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Cristina, multumesc de intrebare...greata vad ca nu mai am de vreo 2 zile.. sper sa o tin tot asa...
Pup fetele si m-am conformat ! ....

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

La multi ani Ioni si Ionici
Suflete dragi de randunici.
Sa fiti veseli tot anul
Si limpezi precum Iordanul
In ziua aceea mare
Ce a fost ieri Sarbatoare.
Sa fiti la suflet buni
Ca se zice din strabuni
Ca-i zi Sfanta-n calendar
Pt noi e mare dar.
Ioan, Profet a botezat
Pe Hristos l-a crestinat
Si ieri noi am serbat.
Astazi insa ne amintim,
Dantuim, ne veselim,
Pe voi toti va pupacim,
Dragii nostri Ioni, Ionici
Suflete dragi de randunici.

Cu o-mbratisare mare,
Inchei iute a mea urare,
Ca m-asteapta-o raportare
Cu termen scurt de predare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Claudia, bufet suedez, clar!
La motzul lui Vlad eu am facut mai multe platouri cu diferite salate, rulouri etc. si apoi felul doi am facut cartofi taranesti, ficatei la tigaie, ciuperci umplute...si nu mai stiu...si doua feluri de prajituri.
http://www.bucataras.ro/category/aperitive/ Uite aici idei de aperitive.

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Daciana,
Eu am ca propunere pt masa de motz (ceea ce sigur voi face si eu la mama ) copanele (ciocanele) la cuptor ...in tava cu ulei apa sare piper usturoi.... si le lasi la cuptor...ca asta nici nu e munca multa... apoi (daca faci masa si nu bufet suedez) poti sa faci cartofi natur (ii fierbi in coaja apoi ii cureti si le pui un pic de unt si patrunjel)... poti sa faci si lasagna daca faci masa asezata...dar asta dureaza un pic mai mult... daca faci bufet si chiar si masa poti sa faci o salata de boeuf...
Cam asta deocamdata daca mai am idei mai revin...
Poti pune pe masa si icre....

Clodute mami de Patrick si cu probabil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Bubu si Cristina
Bubu, pe marketing imi trebuie, faza este ca eu cand am dat disertatia la master a fost tot la marketing si lucrarea aia i-am dta-o lui relu si imi trebuie si mie una, si nu mai am chef sa fac.

Daciana

Simo Poze zilele astea

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bitza ma crezi ca nu mai am curaj/rabdare/nervi sa incep sa incerc cu lp ziua?..cea mai naspa faza posibila este ca nu vrea sa bea din bibe/canita etc, si in general nu vrea sa bea nimic, 2-3 guri poate, si gata!! nici apa, suc de fructe, ceai...daramite lp!! Clau asa e, tu ai inceput intarcatul, nu mai ai voie sa dai inapoi, ca se da si ea peste cap..dar la voi merge ca uns!!sa nu-ti vada sanii!
ptr degetelul Sashului accidentat! Fata draga, nu te mai invinovati, se intampla...tuturor ni se mai intampla chestii d-astea, nu suntem 'robotizate'...mie mi-a alunecat in cada, statea in picioare si eu il tineam de sub brat cu o mana si mi-a alunecat..asa a facut o pirueta si direct pe spate...noroc ca a cazut cu capul pe samponul lui si nu s-a lovit de cada si mai am, da' nu mai zic..
ursu ce mumos va jucati voi!ce bile ai luat, chicco?..stiu ca-s scumpe astea..
daciana pai de ce ii luati motul acum, nu se ia dupa un an?..si nu e la baieti motul si la fete se rupe turta?..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clodute, ti-ai refacut semnatura!! asa, arata mult mai bine!! poti sa pui si saptamanile..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Luny, la baieti se taie motul dupa 1 an si la fete se rupe turta pana intr-un an

Aa, Ursulico, nu pot sa te-ajut cu lucrarea...eu am cu statistica in economie

Clodute, scrie la semnatura, langa burticoasa aia cate saptamani ai, ca sa stim si noi 6+ sau cate ai? vezi, vezi, ca asa te intrebam mereu

Dezlipiti-ma de-aici!!! trebuie sa fac papica si eu tot la calculator stau

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, nu merge uns nici la mine intarcatul ca uite, tocmai a supt putin Sufletica. Ca era asa maraita si se baga cu capusorul in mine si am lasat-o cateva minute sa se alinte! Offf, cred ca trebuie sa am mai multa putere...

Clodute, ce semnatura frumoasa ai!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Sufletica si Gurita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionilor!!!

tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput