Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (30)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
Neatza,
Ada Imi pare nespus de rau de ce vi s a intamplat.Ma intreb daca aceste vaccinuri isi au rostul.Pupam mamica si copii sa treaca repede.
Iriss Eu am calcat rufele lu' bb pana la o luna in special pt.sterilizare, insa acum nu mai fac ac lucru le pun frumos pe sarma si ies gata calcate![]()
Babytza Asa o sa fac si eu, am reusit sa vorbesc la pasapoarte si ii fac individual, insa tre' sa merg si cu tati sa ne dam acordul impreuna
.
MonicutzaTzinem pumnii sa faci parte din odiseea de burtoase sept-oct 2009, am vazut ca ai postat
.
Mami de Karina iubita mult mult
musettepink spune:
Buna dimineata si
tuturor sarbatoritilor!
anul trecut pe vremea asta am aflat de minunea din burtica
,parca ieri a fost,cand au zburat noua luni de sarcina si inca patru cat are Luca![]()
....prea repede trece timpul!
tzitziri imi pare rau ca aveti probleme.Hidrasec imi suna cunoscut pt ca dr noua ne-a dat saruri de rehidratare si a specificat f clar sa fim atenti la farmacie sa nu ne dea hidrasec in loc de saruri ca nu sunt acelasi lucru desi unele farmaciste asa cred.Deci noua ne-a zis clar nu hidrasec.Acum nu pot sa-ti spun de ce nu ne-a dat hidrasec.....noua ne-a dat sarurile de rehidratare prolyte sau humana.Dar la doar 4 kk pe zi dr ti-a zis sa-i dai hidrasec?eu stiu ca asta e un medicament pt diaree ori 4 kk pe zi nu am convenit ca nu e diaree
.Noi atunci facusem 7 kk intr-o zi cu aspect de ciorba si dr a zis ca se putea si mai rau.
Cum au aspectul si la ce interval de tip au fost unul de celalat?Eu zic sa-i dai sa suga mai des ca sa nu se deshidrateze si sa astepti sa vezi daca nu se regleaza singur.Si daca nu vrea medicamentul sa nu-l fortezi ca poate sa vomite si e mai rau.Ii poti da si ceai de menta asa simplu sau indulcit cu glucoza pulbere.Luca a baut la inceput saruri din alea cu placere,in prima zi apoi gata,nu mai vroia neam asa ca i-am dat tzitzi la greu pt hidratare ,pe asta nu o refuza nicioadata si ceai de menta.Tin pumnii sa nu fie nimic.
Alexia si mami vazut poze,f frumoase!Sa va traiasca minunile!
Piolica il invat pe fimiu sa fie gospodar,ii arat cum se face painica ![]()
Luminita cartea pe care o am eu a lui Dr Spock se numeste "Ingriirea sugarlui si a copilului" ,editia a VIII-a, luata de la Diverta.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
musettepink spune:
Monica te-as felicita si eu dar eu am inteles ca inca nu esti gravi nu?am bagat un ochi la aspirante si asa am inteles....intra si lumineaza-ne esti sau nu?Eu oricum iti doresc din tot sufletul sa fe bebe!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
tzitziri spune:
Musette, eu stiu ca am convenit ca 4 pe zi nu e diaree....dar cand te afli de cealalta parte a baricadei nu mai gandesti asa limpede....la noi problema e ca din cauza asta (desi era cantitate si frecventa mult mai mare de kaki) am ajuns la 2 zile la spital..deci am eu ceva pe creier cu kaki-ul lui
E bine ca iti aduci aminte de Hidrasec cu 'asa nu'
...el nu e deshidratat, adica culmea e ca a luat in ultimele doua zile cat nu a luat in 5...sper sa fie bine, ca azi a facut un kaki miiiiic si dens
....
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
denisa.g spune:
La multi ani tutuor Ionilor si Ioanelor si numai bine!!!!
Monica - din tot sufletul iti doresc sa fie minunea la tine in burtica si sa faci parte din odiseea de septembrie 2009.

de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Musette, eu stiu ca am convenit ca 4 pe zi nu e diaree....dar cand te afli de cealalta parte a baricadei nu mai gandesti asa limpede....la noi problema e ca din cauza asta (desi era cantitate si frecventa mult mai mare de kaki) am ajuns la 2 zile la spital..deci am eu ceva pe creier cu kaki-ul lui ![]() E bine ca iti aduci aminte de Hidrasec cu 'asa nu' ....Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008) |
Minunea a venit!

de Luca Nicolae
Eu zic sa-l mai supravghezi,eventual sa-i dai ceai de menta daca ti se pare ca face prea des si tzitzi cat cuprinde,citire din Dr Spock.Si urmareste-l de deshidrate:daca face pipi destul,daca are fontanela lasata cand este in pozitie orizontala.

Delphinas spune:
monica_dicut
Mamica de ingeras
Romania
bucuresti
2698 Mesaje
Trimis la: - 07/01/2009 : 12:02:42
---------------------------------------------------------------------
Fetele tremur... am mai prestat un test... si se vede clar a doua liniuta... sters.. f pal dar se vede e acolo
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune
Ticker2
3 + Atat de optimista sunt
asta e un mesaj recent postat de monica noastra draga. sa-i tinem pumnii stransi-stransi
poze, Just Me
ambitioasa
_giulianna_ spune:
Doamne Moni!
Felicitari mamico! Ai un samburel in burtica!
Ma bucur tare tare mult!
Parca mi s-ar intampla mie!

Mami de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Filmulete cu bebe Edi
M-am facut mare si-o sa ma mai fac

Monica II