Prietenie la plesneala (9)-La multi ani Ioanelor!
Raspunsuri - Pagina 19
MadameBovary spune:
Mishulica, ma achit de datorie, asta daca mai poposeste cineva si pe aici astazi cat mai sunt online... daca nu, maine seara cred ca mai intru sau in weekend.
Zic si eu sarumana ca asa e frumos 
Somn usor!
I never fake ... sarcasm
kay spune:
da, am venit. avem una buna si una rea...
cardiologic e perfect, sats 99%, totul perfect.
audilogy...
are severe to profund hearing loss
deci e albastra treaba. mai stam pana miercuri, sa vad daca ii pune hearing aid (aparat auditiv) sa vedem cum reactioneaza la el, daca nu e bine va trebui sa ii faca implant cohealar sau cum i-o zice... acum ma apuc sa citesc carti de spaecialitate in audiology
de suparare i-am luat fi-mii niste papuci galbeni si veseli, Crocs
am mai pus poze, in albumul cu operatia si in cel cu recuperarea...
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violeta69 ia vezi tu cu slabitul asta sa nu fie de la tiroida(am si io o fixatie |
Am si eu o prietena care de fiecare data cand ma intalnesc cu ea ma trimite sa-mi fac analize pentru tiroida.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
MadameBovary spune:
Of, Oana... imi pare teribil de rau ca scapati de una si o dati in alta
! Daca, Doamne fereste, trebuie operatie, se poate face doar acolo, la ei la spital?
I never fake ... sarcasm
mariussimiuc spune:
Oana,imi pare rau de vesti.
Sunt sigura ca veti fi bine,Sosonica e o luptatoare. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
kay spune:
ce va picara bre colturile gurilor? am zis ca e sanatoasa cu inima, asta era cel mai important.

nu, nu se face in spital la ei, se face in alta parte. dar nu se pune problema aici. pt asta nu as mai primi discount, si abia ce am vazut nota de plata full de la operatie, fabuloasa suma de 200.000 $
fara notele de plata de la doctori... deci 
oricum, sper ca va merge ok cu hearing aid adica aparat, nu vreau o alta operatie. m-am saturat pana peste cap
ne-o descurca noi si cu asta, nu-i bai.
eu nu cred ca testul lor a fost relevat, sincer. are lichid in urechi, ceea ce poate afecta cu 80 % rezultatul. astept miercurea viitoare, ne intalnim cu profesor doctor pana mea, sa discutam despre optiuni... as putea sa plec acasa de acum, sa sar peste PhD, dar am paltit la hotel, asa ca mai stau ![]()
va
si revin, ma duc sa o scutur in parti, poate ii iese lichidul ala din urechi ![]()
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
MadameBovary spune:
Oana, sigur o sa fie bine! Ai dreptate, daca inimioara-i merge bine, asta-i cel mai important! E o luptatoare si o invingatoare Sonia, veti trece si peste asta cu brio!! 
I never fake ... sarcasm
kay spune:
Da tu ce faci calare acilea? nu ti-a venit jeneralu`?
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S
MadameBovary spune:
Bre, e 01:15, ce jeneral, ca eu vreau doar perna in momentul de fata! ![]()
I never fake ... sarcasm
kay spune:
somn usor atunci ! si multumesc pt urarile de mine pt Sonia, sunt sigura ca this one u mean it !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
S