Grup de suport pt. mamici anti-vaccin (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Sinzi vaccinul BCG nu protejeaza impotriva tuturor tulpinilor dar e efectiv in tarile cu incidenta mare de TBC cum e Romania (de ex aici nu e obligatoriu si nu se face ca sa nu dea fals pozitiv la testele facute pe piele, ptr ca boala e practic eradicata) si micsoreaza frecventa complicatiilor. BCG-ul e chiar cel mai safe vaccin din lume.
Faptul ca ai facut BCG te-a ferit nu numai de complicatii cind in final ai facut TBC, dar acum ca adult vei fi protejata impotriva pneumoniilor date de TBC.

Fara un motiv medical ca la tine sinzi, continui sa cred ca este iresponsabil sa nu iti vaccinezi copilul. Orice medicament de la aspirina pina la antibiotice sint de sute de ori mai periculoase decit vaccinurile. Iar ce faci acum are repercursiuni pe toata viata copilului. Nu va putea fi angajat in anumite posturi fara vaccinuri, va fi in pericol de cite ori va calatori, isi va pune in pericol sotia cind e insarcinata, sau proprii copii.

De ex pojarul face 200,000 de victime anual, aproape niciuna din morti in tarile dezvoltate unde exista vaccinare. Dar asta se intimpla in trecut. Acum exista epidemie de pojar (cu victime) in Europa din cauza acestor campanii impotriva vaccinarii.

Hai ca nu mai ma enervez pe moda asta criminala de a refuza vaccinarea. In Africa se moare din cauza lipsei vaccinurilor, iar aici frivolitatea le arunca la gunoi punind in pericol generatii intregi,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui gazzella

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12773696" target="_blank">Neurodevelopmental disorders after thimerosal-containing vaccines: a brief communication.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15795695" target="_blank">A two-phased p o p u l a t i o n epidemiological study of the safety of thimerosal-containing vaccines: a follow-up analysis.

Creierul are un sistem imunitar propriu, specializat, separat de restul organismului. Atunci cand o persoana este vaccinata celule imunitare specializate numite “microglia” se activeaza. Vaccinarile multiple si frecvente hiperstimuleaza microlia provocand eliberarea in organism a diverselor toxine ca si radicali liberi, citochine, chemochine si altele care distrug celulele cerebrale si legaturile sinaptice ale acestora. La om creierul inregistreaza cea mai rapida dezvoltare intre al treilea trimestru de viata intrauterina si primii doi ani de viata extrauterina.

(eu personal chiar acceptand sa-mi vaccinez copiii as incepe sa o fac dupa primii doi ani de viata)

www.jpands.org/vol9no2/blaylock.pdf" target="_blank">Chronic Microglial Activation and Excitotoxicity Secondary to Excessive Immune Stimulation: Possible Factors in Gulf War Syndrome and Autism

www.russellblaylockmd.com/" target="_blank">Dr. Russel Blaylock are cateva lucrari destul de interesante despre vaccinari si diferitele efecte negative.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11331700" target="_blank">An assessment of thimerosal use in childhood vaccines.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15060195" target="_blank">Mercury exposure and child development outcomes.

www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T50-49V3JK2-3&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=9a5d0a3cd9a7ba7e45bfd606f44cdbe3" target="_blank">An evaluation of serious neurological disorders following immunization: a comparison of whole-cell pertussis and acellular pertussis vaccines

www.phac-aspc.gc.ca/publicat/ccdr-rmtc/02vol28/dr2809ea.html" target="_blank"> Exposure to thimerosal in vaccines used in Canadian infant immunization programs, with respect to risk of neurodevelopmental disorders.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15764492" target="_blank">Neurodevelopmental disorders following thimerosal-containing childhood immunizations: a follow-up analysis.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16766480" target="_blank"> An evaluation of the effects of thimerosal on neurodevelopmental disorders reported following DTP and Hib vaccines in comparison to DTPH vaccine in the United States.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16733480" target="_blank">An assessment of downward trends in neurodevelopmental disorders in the United States following removal of Thimerosal from childhood vaccines.

www.progressiveconvergence.com/An%20Assessment%20of%20Downward%20Trends%20Following%20Thimerosal%20Removal1.pdf" target="_blank"> An assessment of downward trends in neurodevelopmental disorders in the United States following removal of thimerosal from childhood vaccines

www.progressiveconvergence.com/mark-geier-research.htm" target="_blank"> Dr. Mark & David Geier Research

www.informaworld.com/smpp/content~content=a713836029~db=all" target="_blank">Serious neurological conditions following pertussis immunization: an analysis of endotoxin levels, the vaccine adverse events reporting system (VAERS) database and literature review

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/14534046" target="_blank">An assessment of the impact of thimerosal on childhood neurodevelopmental disorders.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15342825" target="_blank">Thimerosal exposure in infants and developmental disorders: a retrospective cohort study in the United kingdom does not support a causal association.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15236954" target="_blank">Mercury exposure in children: a review.

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16807526" target="_blank">A meta-analysis epidemiological assessment of neurodevelopmental disorders following vaccines administered from 1994 through 2000 in the United States.

deocamdata n-am reusit sa pun decat o foarte mica parte din ce am salvat de-a lungul anilor; am sa actualizez lista in zilele urmatoare

..si i-am salvat de la o imposibila difterie ca sa-i tin cu ritalin dupa!?
nu cred ca tulburarile de deficit de atentie, autismul, etc se datoreaza exclusiv vaccinarilor, cunosc si care este teoria in unele curente ale psihanalizei (deprimarea materna, etc)) si totusi pana cand nu se vor pune de acord oamenii de stiinta (domnii care au publicat toate aceste articole sunt tot oameni de stiinta, am cautat sa-i ocolesc pe samani) prefer sa nu vaccinez pentru unele boli pe care practic nu au cum sa le contacteze.
iar bolile copilariei astept sa le faca

Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Citochinele ,radicalii si altele se elibereaza la fiecare inflamatie,febra , boala , etc.

http://www.arsd.ro/nr_2_2001.html

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

da, Xio
Felix a avut pana la 2 ani 2 episoade de febra (incidentul cu colpo di calore si o febra de stress); eu in casa am procurat termometrul la 7 luni de viata ale sale, acum mai am si apa oxigenata si...pauza
Bendis n-a avut nici un episod de febra vreodata (citisem un studiu pe undeva ca dermatita atopica apare la subiectii care n-au avut nici un episod de febra in primul an de viata)
in natura sunt un fenomen, liberi sa faca baie de-i tin curelile in luna lu' martie, n-au racit veci; pamantul uneori atat doar ca nu-l mancau cu lingurita (aia!)
eu am facut cateva enterocolite urate in ultimile sase luni, ei nici pe naiba (o oboseala cronica deja, care imi afecteaza capacitatile de raspuns a organismului)
Felix a mai facut o conjuctivita urata cu febra cand cu mersul la gradinita

si acum cei vaccinati: febra la primul vaccin, febra la cel de 4 luni, febra la cel de sase
apatie, lipsa apetitului la cel de 2,4,6 si nu mai stiu cand
asta cu mici exceptii

si eu mai um un dubiu, toate schemele de dezvoltare neuromotorii sunt relativ recente, oricum s-au elaborat in perioade in care se vaccina si studiind grupuri de copii vaccinati
oare care ar fi fost ritmul acestora nevaccinati fiind?
adica citesc: "s-a ridicat la 12 luni si a mers vaccinat fiind"
oare nu ar fi mers la 11 nevaccinat fiind?
am in minte teoria lui dr. Asharski (fiintele vii atunci cand desfasoara o activitate fizica consuma energie care ulterior va fi recuperata prin odihna si alimentatie. de fiecare data fiinta se va gasi la un punct de nivel energetic superior fata de acel punct de nivel energetic initial. cand fiinta isi reia miscarea/antrenamentul incepe sa consume din nou energie si mecanismul se repeta.)
ma intreb daca copiii vaccinati nu reiau aceasta miscare in spirala timp de 10 zile tot de la acelasi nivel
si chiar dispar...nu vreau raspunsuri la aceste fraze, era doar un moment de reflexie, adica vorbeam singura cu voce tare
mi se mai intampla :-)))

Felix (4 ani) Bendis (2 ani)
"Il bambino e l'unico essere ragionevole in un mondo folle"
Daiario clinico, Sándor Ferenczi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Andrada, eu intradevar am facut o "forma usoara" de TBC copil fiind, dar sora mea...nu a avut acelasi noroc...
Nu am contestat ca nu e "safe"...doar contest eficacitatea.
Si da, am imunitate acum, adevarata pentru ca am facut boala...hihi... unchiul meu a facut-o adult (adica TBC - de la el am luat), dar chiar nu stiu daca acum 40 de ani, pe vremea bebeluseniei lui, se facea vaccinul...

Eu am apucat sa il vaccinez pe David in primul an de viata jumate cu tot ce era "obligatriu"...apoi mi-a fost teama sa il mai vaccinez (am povestit, ca mereu, David a avut reactii severe dupa vaccin) si nici pediatra din Ro nu mi-a impus (cred ca ii se facuse teama si ei).
Aici, pediatrul lui David (pe care l-am ales intamplator, deci nu am cautat eu unul cu convingeri anti-vaccin) m-a sfatuit sa ma duc in Romania , sa faca copilul varicela, sa evitam un eventual vaccin...si m-a sustinut sa nu ii mai fac nici un vaccin.

Cand vom merge in tari cu pericol de anumite boli (sotul meu a calatorit mai peste tot, si s-a vaccinat pt multe boli...are un carnet lung de vaccinari!!!) il voi vaccina...Sau daca va fi adult, se va vaccina singur...
Deocamdata e un copil foooarte sanatos, nu ia medicamente de nici un fel (Doamne Ajuta, ca e sanatos), sportiv, in medii cat de cat controlate (la scoala, acasa, cu prietenii)...nu e in pericol de Polio, Tuse Magareasca...sau alte boli inspaimantatoare...
Deocamdata astea sunt convingerile mele, pe baza istoricului medical al copilului meu...in timp poate ma voi schimba...dar acum, avand in vedere experienta noastra...mi se pare ca ii ofer copilului meu ce e mai bun!!
Si din fericire nu o fac singura...ci ma ajuta pediatrul lui, sotul, scoala unde este, legile din Florida si David...

“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.

Sinzi, Radu si David psihologul
:
varsta, poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui gazzella

deocamdata n-am reusit sa pun decat o foarte mica parte din ce am salvat de-a lungul anilor; am sa actualizez lista in zilele urmatoare

Geier, Geier Geier & Geier
Chiar nu ti s'a parut ciudat ca mai toate "articolele" sint scrise de acelasi cuplu - tata si fiu?
Daca vrei sa citesti mai multe despre ei : aici si aici

Cea mai grava acuzatie - descalificanta pentru orice om de stiinta esta falsificarea afilierii!!!
David Geier a pretins ca reprezinta George Washington University folosind o formula cel putin neobisnuita pentru oricine implicat in cercetare: Graduate Student, Department of Biochemistry, George Washington University, Washington, DC, U.S.A. Nimeni, repet nimeni nu'si listeaza institutiile absolvite ci doar cele in care isi desfasoara munca. Penibil!

Dr. Allen Goldstein, Chairman of the GWU Department of Biochemistry and Molecular Biology stated unequivocally that David Geier has never served on the faculty of the Department of Biochemistry and Molecular Biology at GWU; that neither the "Institute for Chronic Illnesses" or its Institutional Review Board (that is, the committee that approves and supervises research on human subjects) are in any way associated with GWU; and that none of the research described in the article was sponsored by GWU or conducted in the GWU laboratories. He described the affiliation with the Department of Biochemistry in the Hormone Research article as "fallacious," and stated that it conveyed a "significant misrepresentation" of Mr. Geier's position in the field of biochemistry.

Daca tu cunosti o definitie mai buna a imposturii spune'ne.
Ah! Sa nu uit! Deoarece unele jurnale le'au cerut sa'si declare ORICE conflict de interese au fost obligati sa admita:

Potential conflict of interest: David Geier has been a consultant in vaccine cases before the no-fault National Vaccine Injury Compensation Program (NVICP) and in civil litigation. Dr. Mark Geier has been an expert witness and a consultant in vaccine cases before the no-fault NVICP and in civil litigation
Pentru asta si'au infintat fiecare cate o companie (The Institute of Chronic Illnesses siThe Genetic Centers of America) si fabrica probe.
The Institute of Chronic Illnesses are 7 (sapte) angajati din care 3 rude (mama, tata .fiu) un popa doi dentisti si un avocat

Gazzella, sa nu crezi tot ce gandesti!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Si despre Russel Blaylock.
El propune ipoteza (folosita de avocatii vaccinarii ca subcauza a ADHD) ca microglia devine stimulata exact ca la animale. Evident studiile lui se bazeaza pe animale si pe citeva teste pe subiecti cu autism si GWS.
Diferenta principala dintre primate si modelul uman este exact Siglec 11, si care are rolul de a potenta activitatea microgliei astfel incit sa nu sara in sus la fiecare raceala, vaccin, aspirina (se pare ca de aceea noi sintem isteti si ele nu).
In timp ce animalele au celelalte siglec care ii feresc de bolile autoimune, oamenii au mai putine (dar citeodata unde trebuie), de unde incidenta mare a bolilor autoimune. Faptul ca avem sistemul imunitar prea ridicat nu se datoreaza vaccinurilor (care pastreaza memoria fara a ridica nivelul T-cell-urilor win-win situation) ci evolutiei, daca nu treceam prin pelagra aveam mai putine Parkinson, dar eram si cu vreo 5 miliarde mai putini.

Sinzi orice doctor in America te sprijina atunci cind nu vrei sa vaccinezi (sint obligati), mai putina liability ptr ei.

Ma bucur ca intelegi ca:
Deocamdata e un copil foooarte sanatos, nu ia medicamente de nici un fel (Doamne Ajuta, ca e sanatos), sportiv, in medii cat de cat controlate (la scoala, acasa, cu prietenii)...nu e in pericol de Polio, Tuse Magareasca...sau alte boli inspaimantatoare...
Deocamdata astea sunt convingerile mele, pe baza istoricului medical al copilului meu...in timp poate ma voi schimba...dar acum, avand in vedere experienta noastra...mi se pare ca ii ofer copilului meu ce e mai bun!!

se intimpla ptr ca ceilalti din jurul lui sint protejati si vaccinati si ca acest control nu il da spalatul cu apa multa si clabuci.

Cam pe asta se bazeaza si celelalte fara sa ne-o spuna discret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Teoria cu "bazarea pe ceilalti care sunt vaccinati" e citita si ras-citita pe site-uri de limba engleza, deci nimic nou sub soare, atata tot ca (scuze de cacofonie) cei cu copii vaccinati nu ar trebui sa fie asa speriati fiindca nu-i asa ei cred "orbeste" in eficacitatea vaccinurilor deci aha cumva se contrazic.

Stiati ca in vaccinul polio se gasesc extracte din rinichi de maimuta?

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ilse

Stiati ca in vaccinul polio se gasesc extracte din rinichi de maimuta?

Ete fleosc! Faimosul Colebil contine bila de BOU!

Come to The Dark Side ... we have cookies!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Eu i-am facut fetei toate vaccinurile obligatorii, plus Prevenarul. Am o prietena in Germania cu trei copii. Fata cea mare, de 10 ani, a facut 11 otite medii. 11! Tratate corect, fiecare cu antibiotic de catre medicii de acolo. Ce sa vezi? A ramas cu sechele, adica nu aude bine. Pe atunci, nu cred ca era Prevenarul, intrebati-o pe mama respectiva daca l-ar fi facut. Eu am intrebat-o. Si aici vorbesc doar despre o "banala" otita. Cine si-ar asuma riscul asta, ca un copil sa surzeasca fie si partial? Dupa ce fiica-mea a facut 5 otite, eu n-am stat pe ganduri cand mi-a vb despre vaccin. Nici prin cap nu mi-ar trece sa n-o vaccinez pt polio sau meningita..boli groaznice. Asa ca, inainte de a sta pe metereze cu flamura anti-vaccin in mana, stati si ganditi-va un minut. Chiar merita?
Bine, noi cele care le-am facut copiilor nostri vaccinurile, credem ca sunt protejati. Intromi ca sau mai mare masura. Dar ai vostri? Pe timpuri, intro epidemie de scarlatina mureau multi copii. Astazi avem spitale si tot mai sunt complicatii. Inca o data va intreb, merita sa va expuneti copilul?
Ilse, stiai ca din veninul de sarpe se fac medicamente? Asa ceva...

Ingrid S si Diana
www.dropshots.com/Ingrid28_photo" target="_blank"> FILME 1
www.dropshots.com/Ingrid28photo" target="_blank"> FILME 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Citat:
citat din mesajul lui MissParker

Dorsilia,

"Acest vaccin nu ar trebui facut la nou-nascuti, la persoane aflate in crestere sau la adulti".[/b]

maria da, exista si pneumonie, desi nu vad paralela cu bolile copilariei, exista si multe alte boli...acum eu zic ca ar trebui sa te gandesti la raportul risc/beneficiu...

Factori favorizanti: institutionalizarea (risc major pentru transmiterea afectiunilor pneumococice rezistente la antibiotice); apartenenta la un grup socio-economic defavorizat; poluarea aerului. Alaptarea este strans asociata cu scaderea riscului la otita medie in primul an de viata.
ce factori favorizanti sau cati dintre ei faceau parte din realitatea voastra? eu nu inteleg sub nici o forma acest vaccin cel putin pana la varsta intrarii in colectivitatea, la 2,5kg cu atat mai putin..

Era vb despre vaccinuri.

Cum modul de transmitere este f. simplu iar unul dintre factorii favorizanti este poluarea aerului, inseamna ca se poate "lua" de la un om infectat care a stranutat langa copil in metrou.

Copiii mei au intrat in colectivitate de la 2 ani, dar pana atunci n-au stat izolati, ci au umblat printre oameni.

Maria

Mergi la inceput