Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am ddat atatia bani la dr cu tusea, nu am nimic la plamani, analize de sange, ok, nu streptococ, am facut trat medicamentos, dar inca tusesc, putin, nu mai este deranjant, dar totusi....mi-ati recomandat Viusid, cand am intrebat la un plafar mi-au zis ca nici nu au auzit de asa ceva, voi mai cauta......
A fost frumos in Londra, dar frig si scump si a trebuit sa mai stam 2 zile in plus pt ca ni s-a anulat zborul din cauza vremii de acolo

Mergi la inceput

Ce aiurita sunt si eu....google este un motor de cautare...viusid.....

Mergi la inceput

Fetele, ce ziceti de aceste medicamente?
http://www.efarma.ro/search.php?cauta=endometrioza
Si pentru tulburarile menopauzei....cand i-am zis dr ca nu suport orgametril si daca mai exista altceva ce as putea incerca, mi-a raspuns negativ. chiar nu stiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna dragelor!
Lucialu ma bucur mult pentru tine si mi-au dat lacrimile cand ai povestit cat de ametiti a-ti iesit de la medic, cred ca au fost minunate acele clipe. Asteptam acum sa ne spui si ce ascunzi in burtica, daca e baietel sau fetita, cred ca atunci fericirea va capata mai multa culoare, iar emotiile vor fi si mai si. Ma bucur si va felicit inca o data, pentru faptul ca a-ti ajuns sa traiti asemenea clipe frumoase.
Ralu_T, Boo, Alexia28 mi-e dor de intalnirile noastre...
Mada23, Magdita, Aerlilian ce mai faceti fetelor???

"Unii se plang ca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini." W. Shakespeare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Beatrice, vezi sa nu fie o alergie la praful de camera sau ceva de genul acesta.
Lucialu,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Lucia,ce momente minunate ai trait...Crezi tu ca imi va fi dat mie vreodata sa traiesc asa ceva?Aproape ca nu mai sper...Stii ca am sentimentul ca printre randuri vorbesti de un bebe baiat?Cand aflam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

lucia mama mia, si mie mi-au dat lacrimile. sa va traiasca innotatorul
aerlilian da, sunt convinsa ca vei trai si tu momentele astea si ca si atunci vei crede ca nu ti se pot intampla tie-vezi reactia luciei- si dupa ce vei naste te vei gandi-oare chiar am fost gravida? ieri ma uitam la testele (2 la nr) cu 2 liniute pe care le-am avut cu tudorica si incercam sa-mi reamintesc ce am simtit....si inca nu-mi vine sa cred ca-s ale mele. suntem un pic (mai mult) duse fetelor, dar asa e la cele care ajungem mai greu sa fim mamici...
alexama bucur ca n-ai timp sa te gandesti la rele si brotacica ta e cel mai bun medicament de endo
ioana ma bucur mult ca ai mai intrat pe la noi, si eu te-am mai urmarit prin alte parti. mi-e dor si mie sa ne vedem, daca va hotarati in vreo seara, eu saptamana viitoare termin sesiune si dupa aceea voi fi disponibila
romanitza uite numele cartii in original, o poti lua de pe amazon si de fapt sunt convinsa ca o gasesti si pe la tine prin librarii:"The Best Friends' Guide to Pregnancy: Or Everything Your Doctor Won't Tell You"- vicki iovine -lucia ma bucur ca pui mana pe ea curand
noi azi il serbam pe tudorica de zi de nume asa ca va ofer o feliuta de tort virtuala si un pahar de shampanie pt bebici
tot azi se face un an de la analiza aia nefericita cu CMV pe care am facut-o cand eram gravida si am o oarecare indispozitie, ce sa fac, sunt traumatizata ...inca....sper sa fie mai bine pe viitor.
si ca alta noutate, ma tot bate gandul sa infiez o fetita si se pare ca tati nu e chiar impotriva, ba zice ca nu-l deranjeaza deloc ideea
magda, mada, rala, beatrice, goldi...toate endometrioasele pupici multi

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tudorica...la multi ani sa ne traiesti sanatos, voios, cumintel ,Sf Teodor sa-ti lumineze viata sa fie plina de bucurii alaturi de parintii tai minunati

Ale... sa le iei pe toate pe rand, nu-ti face mii de ganduri inutile, las'sa vezi ce este cu adevarat in burtika acolo si apoi mai vedem, sunt solutii pentru orice problema, nu-i placuta nenorocita asta de boala ..dar supravietuim, avem bebei...DD are grija si de noi, hai fruntea sus

Alexa Ioana...ma bucur ca nu ne-ai uitat, e bine ca incerci sa te detasesi, asta cred ca e si cheia ,pup brotacelul care are grija de sufletzelul tau, mereu te am in gand si ma intreb adesea daca nu pierd timp pretios cand as putea fi o mamica fericita, ca defapt asta imi doresc cel mai mult pana la urma, tu ai stiut sa alegi...eu inca nu-s hotarata, te admir pentru asta Cu problemutza ta, stiu ca iti e frica dar ar mai trebui repeti analizele, sunt alaturi de tine

Ioana... ma bucur ca vezi partea buna a lucrurilor, esti un suflet deosebit cu siguranta DD te va rasplati pentru rabdarea ta, stii, se spune ca DD ii incearca pe oamenii alesi intocmai pentru ale darui fericirea vesnica, sa nu-ti pierzi increderea intr-o zi va fi mult soare pe stradutza ta secretul e sa acceptam fiecare zi asa cum vine
Lushicule..am cateva minute bune de cand am citit postarea ta, dar inca mai am un nodishor in gat si ochii umezitzi, ma bucur nespus pentru bucuria ta, parca eram acolo cu tine am si vazut ecranul , savureaza orice clipa, e un dar mare ...iti multumesc ca te gandesti si la noi si prin tine gustam si noi o mica parte din fericirea care sigur va urma si la noi. Cred ca e cea mai mare minune care ni se intampla in viata asta ,dar din pacate sunt multe femei care nu apreciaza acest dar...sa vezi grauntele acela cum prinde viata in burtika , e o mare binecuvantare Sanatate multa iubita mea ,mersic mult ca ne incurajezi neincetat

poopici la toate endo-mumoasele
Doamne ajuta tuturor!

madutz

days...days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

ollaaaaa, fetelor, hai ca apar si io pe aci
mada, m-am uitat pe pozele de la intalneala tutunareselor, sunteti tare simpatice, este bine sa stii cine este in spatele calculatorului si sa vezi fetele cu care imparti atata suferinta. ce planuri ai in continuare?
ale, cu mult curaj inainte, daca cumva ai endo, gandeste-te ca raul e facut de mult, numai ca tu abia acum ai aflat. ce ai de facut? te operezi (este o procedura foarte usoara), diphe repede (nici nu vei stii cand trece timpu' si cu siguranta iti va prinde perioada asta pentru ca te vei relaxa foarte mult) si apoi cu putin noroc va veni si bebe, important este sa ai incredere in sansa ta
ioana, este posibil sa ai o mare surpriza acum dupa atatea tratamente si sa ramai gravi natural, vezi anaconda
lucia, ma bucur enorm pentru minunea pe care o traiesti si nu in ultimul rand iti multumim ca o imparti cu noi si gasesti timp pentru a ne incuraja. cand vom afla daca este cu fustita sau pantalonasi?
beatrice, ce mai faci tu? ai mai luat vreo hotarare in ceea ce priveste endo? vezi ca viusid il gasesti la farmacii, nu plafare, referitor la tratamentele hormonale de care zici, mie imi cam e urat de ele, nu stiu ce sa zic, daca tu simti ca te ajuta...
aerlilian, cu siguranta vei trai aceste momente, in adancul sufletului nostru cred ca nici una dintre noi nu inceteaza sa spere. stii, sotul meu spune ca dumnezeu da incercarile astea oamenilor puternici, care le pot duce, te pup si ai incredere in sansa ta
ralu, multi ani pentru Tudorel drag

eu sunt putin speriata pentru ca azi de dimineata mi-am luat inima in dinti si m-am cantarit... si fetelor, m-am ingrasat 3 kg si sunt abia la jumatatea tratamentului... offf, ce ma fac?

va pup pe toate

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

cristy mada multumim de urari
cristy eu am tinut un soi de cura in prima luna de diphe, poate chiar mai mult un pic. cu mult iaurt, gratar de pui si peste si salate-dar era si vara...si dupa o luna am mancat normal -cu restrictiile de endo-dar cu grija. rezultatul a fost ca am slabit 3kg de la inceput pana la sfarsit, si eu sunt sensibila tare la kg puse in urma hormonilor...asa ca daca ai un pic de grija, nu papi la nervi va fi ok. eu vreo foame deosebita n-am avut. nu cred ca se pun kg default. adica nu vad de ce as fi fost eu exceptia daca in sarcina am luat 25 sau sa fi fost efectul post diphe de fapt?

ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput