Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap42

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ralu meu drag, sunt aici si ma minunam ca mai e o Ileana printre noi...Si eu sunt o Ileana care isi doreste sa vada Praga,poate mi se intampla curand si mie...Eu sunt cu Parisul meu in suflet,in minte,in aerul pe care il respir...La multi ani,Ileana (ce ciudat e sa spun altei femei "Ileana"!!!). Deocamdata sunt nostalgica si deprimata pentru ca mi-a venit din nou cm si nu stiu incotro sa o iau,cum sa fac...Cred ca incep din nou monitorizari la Tutu pentru ca vad ca perioada de relaxare pe care mi-am impus-o nu m-a ajutat deloc...Il visez des pe Tudor,sa stii...acela e "modelul" pe care mi-l doresc,si numele,dupa cum stii deja...In rest...muncesc,am si perioada de referate la master,luna viitoare dizertatie...Viata liniara,nimic special...
Lucia ,cand vedem poze cu burtica?Vreau sa vad!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare fetelor
am mai intrat si eu sa nu credeti ca v-am uitat, plus ca iar ati ajuns pe pagina 2
eu sunt bine si piticul meu la fel, luni avea 2,200kg, doctorul a zis sa ma ashtept pe la 3,600 la nashtere, asta sa imi fie invatatura de minte, ca am cumparat haine ca nebuna pt nou-nascut, adica pt 3,5kg...nici nu o sa apuce sa le poarte deh, cat traieste omul invata.

raluca - La multi ani!!! te ashteptam sa te intorci cu un cadou la purtator

pup toate mamicile, burticile si aspirantele noastre curajoase

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Lucia, Ileana (si mie mi se pare ciudat),Aris,

Va multumesc din tot sufletul si va doresc tot binele din lume.

Ileana,

Incearca sa te relexezi ca e cel mai important. Eu mi-am impus sa nu mai fiu disperata, sper sa ma tina cat mai mult.

Eu am alta problema, un loc de munca super stresant. Ma gandesc ca fac tratamente pe o parte ca pe alta sa ma stresez maxim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Ralu_t - multumesc pentru tot.Daca poti sa verifici linkul ala odata, ca mie imi da eroare. Sau, daca nu merge linkul, posteaza numele cartii,daca poti... o sa incerc prin cunostintele din Romania sa mi-o procur. Deci primele luni sunt cele mai usoare, zici tu... Hmm, trebuie sa ma incarc cu multa rabdare. De-abia astept sa imi simt puiutul, cred ca dupa asta o sa mi se risipeasca multe griji. pt bb-ita Tudor si mamica lui. A, si bafta la examene!

Luci - nu ai de ce sa imi multumesti, si eu sunt ca tine, putin mai mare cu 3 saptamani... Ce sa zic... Hmmm Oricum, dureri din alea am avut si eu si inca mai am, dar, cum spunea si Ralu, sunt normale, se intind ligamentele si fac loc sa creasca Si eu sunt o fricoasa, dar incerc sa ma gandesc ca perioada critica a trecut si ca totul e in mana lui Dumnezeu... Daca mi-ar fi spus mie cineva anul trecut ca anul asta pe vremea asta voi fi insarcinata, as fi ras in hohote, l-as fi trimis la un control... la capatana.

Magdita, iliraluca, xdidi, cristy - fetelor care faceti inca injectiile alea dureroase, nu stiu ce sa va spun decat sa aveti speranta ca dupa ce trece si perioada asta, aveti cele mai mari sanse sa ramaneti insarcinate. Eu nu ma bag in dat sfaturi aici, pentru ca nu stiu nimic de diphe, doar am citit multe povesti cu final fericit! si sa va vedem cat mai repede la Odisee.

Ideea e ca eu si restul fetelor gravidute si mamici intram aici este sa va incurajam, sa va aratam ca se poate! Eu daca nu as fi avut exemplul fetelor de aici, m-as fi dat batuta de mult, nici operatia nu cred ca as fi facut-o.Asa ca nu va pierdeti speranta, ati vazut, dupa diagnosticare, dupa injectii sau chiar fara, multe dintre noi am reusit. Eu spun ca se poate, totul e sa nu va pierdeti speranta.

Mada23, lilianaFi - ce mai faceti?

Ioana- ai facut analizele alea? Ai aflat ceva nou? Sper ca esti mai bine, ai mare grija de tine. Sa nu uiti, te asteptam anul asta la odisee

Beatrice - si pe mine m-au ajutat tincturile de muguri de zmeur si Vitexul luat. A, si acupunctura m-a ajutat sa ma relaxez. De fapt, luna in care am ramas insarcinata, am facut de 2 ori/saptamana acupunctura.

Aris - ce repede trece timpul... Sarcina usoara in continuare si bb sanatos.

crisis81 - si asteptam sa mai scrii

toate endo-mumoasele

16+

Mergi la inceput

romanitza - si tie iti doresc la fel. mai ai f putin si o sa-l simti in fiecare zi....si...o data cu asta parca se risepesc toate grijile(bine, cat de mult ne lasa paranoia de gravide), e o perioada atat de frumoasa. eu am inceput sa-l simt la 18 sapt si vreo 3 zile, bine dupa aia mi-am dat seama ca il mai simtisem si inainte dar nu am stiut si nici nu am indraznit sa sper ca sa nu creada lumea ca sunt .... daca sta seara pe canapea, cu picioarele intinse si un pic lasata pe spate, ai shanse sa simti un fluturash, ia incearca.

luci - vad ca si tu ashtepti nishte shuturi in ficatzi, ia incearca metoda descrisa mai sus si cine stie, poate esti deasupra oricaror statistici

al meu e in faza in care nu mai are loc si isi scoate cate o data ba fundul, ba piciorul...daca ati vedea ce forme prinde burtoiul meu

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pai e frumos mai fetelor sa lasa-ti voi subiectul nostru de suflet sa stea pe pag doi, pai se poate sa ma scoate-ti voi din barlog?
hello
miss me?
sa nu dati
milioane de pupicioi la endomumoasele mele (absolut pentru toate)
Iliraluca...la multi ani, petrecere frumoasa
Lushic.. frumoasa , si spor la shutat ..lui bebe bineinteles la ficatzei, splina si alte alea...
Magdita, Georgi ,Iliraluca, Xdidi, Cristy.... fac niste "vraji" sa va "imbolnaviti" ca Lucic dupa injectiile astea? ce spuneti?
Romanitza.. burtika care creste vazand cu ochii, sarcina usoara si fara griji inutile
Ralu.. imi place ca esti activa , nota 10, iar Tudorel....ce sa mai spun e tot mai frumos iti vine sa-i papi bucutzele alea carnoase , ma topesc dupa el
Ioana, Lili, Fireyes.... mii de rugaciuni pentru voi
Arishica...chiar m-am gandit zilele astea la tine, ce putin mai ai, parca mai ieri ne-am intalnit si iti sufocam burtika .Nastere usoara si un cavaler sanatos, cuminte si papacios .Pupici si surioarei
Crisis... multam de listutza, e pe prima pagina, numai bine
Alexia, Monica, Boobulina...ce fac mamicile ocupate, bebelinele sunt cuminti? Dar Alexutz ce prostioare face?
Aerlilian... nu lasa nici o clipa optimismul sa plece, un "Tudorel" sigur e pus deoparte pentru tine, doar ca nu sunt aliniate stelele inca acusica se rezolva tot

madutz

days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Mada, te si eu, ca pe aici am intrat mai rarut, doar asa, sa mai "verific" ce fac fetele pe care le stiu si in special sambureii acolo unde sunt Luci
Imi place insa sa te regasesc optimista, chiar daca unele lucruri se mai lasa asteptate si stau cu ochii pe tine, sa stii, ca te astept cu vesti mari, cat de curand...

still counting: 1,2,...

Mergi la inceput

madaaaaaaatu ce mai faci dragutza?
mai am putin asa e si tare ash vrea sa iti predau shtafeta.

33+
poze

AMR 7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Arishica.. ce mult as vrea, chiar daca de la apa nu s-a luat, dar DD stie mai bine , ce si cand e momentul.
Icerc sa iau viata asa cum vine, cu bune cu rele, ma bucur de viata, in WE merg la patinoar pentru relaxare, citesc ( lucru pe care nu l-am mai facut de multi ani), multe rugaciuni ...iar restul depinde de DD. cam asta e tot ce fac , ma indop impreuna cu sotul cu plantutze si mai pe la vara mai vedem incotro ne intreptam, pana atunci relaxxxxxxx
pup burtika inca odata , sa nu uiti sa ne tii la curent si cu pozici frumoase

madutz

days....
asa de optimista sunt:
www.pregnancy-layouts.com/style-Binky-Catalina%20Maria.jpg" target="_blank">www.pregnancy-layouts.com/style-Belly-Catalina Maria.jpg" target="_blank">

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Madaaaaaaaaaaa!Ce ma bucur ca ai intrat pe forum!Nu ma mai frumusa atat ca nici tu nu esti urata soro.Si ai niste ochiiiiii,ti-am mai spus eu.Relax e cuvantul de ordine si sa stii ca e ADEVARAT!Iar restul DD le potriveste bine,numa noi suntem nestiutori.Tin pumnii starnsi-stransi si sa te gandesti la mine cand esti pe patine!
Romanitza mare vb ai spus:lasat tot in mana lui DD si avut incredere,ca altfel am lua-o razna.Ganduri ne facem toate.Si e firesc.Daca mai punem si hormonii din dotare...
Arisica mai ai un pic si vei fi mamica cu BBit in brate.Dumnezeule,fantastic ce trece timpul cand toate sunt bune si frumoase!Pup grasuliul mic.Doamne ce frumos povestesti tu acolo!Stii cum simt?Pe de-o parte abia astept sa vad/simt si eu.Pe de alta parca l-as pastra mereu in burtica...
Aerlilian BAFTA MARE la master!Si nu mai da in ganduri rele/negre.Sunt doar stricacioase,nimic bun nici la inima nici la burtica.Pastreaza si tine cu dintii de optimism pt ca va fi bine.Cu chistuletul ala cum mai stai?
Fire sa stii ca eu tot ma uit dupa voi.Si dupa tine si dupa Lilisor si dupa Ioana.Si va tin pumnii la toate!Pt ca SIGUR vine soarele si pe strada fiecareia,nici nu ma indoiesc la ce sufletele aveti si minte brici.Asa ca vb lui Ralu am si eu ochi de soacra si va tin sub observator, sa fie fetele mele dragi bine!
Va pupaceeeeeeeeeeeesc pe toate!Si mai astept si pe alte matze absente sa scrie aici.Stiti cine nu a scris de mult si trebuia sa nasca pe la ultimele postari mai avea un pic,Andreyutza.Voi mai stiti ceva de ea?Sper sa fie bine si ea si BB.
KISSES

my little sunshine

Mergi la inceput