Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.......mama masii....de uituca ....nu mai stiu cum functioneaza butoanele pe aci'

Ionana....multumesc frumos de urari...si sa stii ca incerc acum sa pun cateva poze in albumul nostru de pe prima pagina......numai ca.....incerc sa-mi aduc aminte parolele

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

LA MULTI ANI MMIHA!!!!
Ioana , ii pun pachet in fiecare duminica, este studenta, Dana mea si sa manance la cantina e mult mai scump.In fiecare weekend fac mancare ca la armata(feluri mai multe), sunt 4 fete in camera si primesc toate pachete si mananca toate.Azi i-am pus asa:ciorba cu os si carne de porc, ciorba de fasole, sarmale, mancare cu pui si cartofi, chiftelute, musaca,biscuiti facuti in casa, macaroane cu branza .
Voi fetelor ce ati mai gatit?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iu iu iu...

Am venit de la cumatrie!

LA MULTI ANI MIHA!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Neatza fetelor!
La multi ani, Miha!

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

calda si pentru cine vrea sa bea cu mine un ceai bun din fructe de padure si scortisoara

si
de si

Mergi la inceput

Nici macar "helau" nu pot spune...ca suna a gol si ma dor urechile de la ecou...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Sara buna casnicute
Vai da` ce pustiu este pe-aici! ce sentampla?; toata lumea a plecat la plimbarica???

Doina cand te-aud ca le gatesti atatea, parca o si vad pe maica-mea cum gatea cu cazanele inainte
la ce facultate este?; si cum ii trimiti tu oala cu ciorba?
multa putere de munca si ai grija mare de tine, caci fata acum are cea mai mare nevoie de tine

eu am facut chiftele, si am o paine la crescut;
Arisa(cea mare) a facut febra, a racit, si cand ma gandesc ca o sa colecteze si pitica virusul, imi vine sa fug de-acasa;
azi Arisa a fost libera de la scoala, de fapt toata lumea a fost libera, asa ca soata mea a fost si azi la ai lui(deh trebuia sa semneze condica), asa cu fata fleasca, de ce, ptr ca n-avea#12288;stare sa stea in casa, ptr relaxarea creierului; si maine fraiera de mine cica sa aiba grija de fata, ca la doctor cica sa nu ma duc, ce daca a facut febra; vai ce-mi vine sa-l strang de beregata

o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ionela, fata mea este in anul doi la Kineto-terapie.Am niste casolete inalte cu capac , ce se inchid ermetic cu capac si in alea inalte ii pun ciorba, intre in una are cam chivalentul la o oala de 4 l de ciorba, iar in altele mai mici ii pun mancarea.
Mama ce liniste e pe aici!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Cerem moderatorilor sa inchida subiectul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput