Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

, gata scot condeiul ca nu se mai poate
Acum fug sa fac mincare, ulutelor, ca pina acum am calcat aproape jumate de munte, dar m-a luat cu dureri de cap si greata, deci... punct pe ziua de azi cu calcatul

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Alte Ioane mai avem?

Ioana - pufy
Maia - printesa lu' Cami
Miha - mami de cretofolina

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui CRISMIR
Alte Ioane mai avem?

Ioana - pufy
Maia - printesa lu' Cami
Miha - mami de cretofolina

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

MIHA
Pe PUFY eu o urai in alte parti

Acum dulce si urez tot ce-si doresc sa se realizeze MAIEI si MIHAELEI

DANELUTZA,si eu is la cura,cica... dulce harnicuta!!!...eu nu mai calc de cand am plecat din Ro,de vreo 7 ani,aici nu sunt haine de calcat...adica,poate o camasa sau vreo bluza mai eleganta,sau vreun pantalon,dar mai rar asa..ce bine este..imi aduc aminte ca la mama acasa eu calcam tot,mama avea probleme cu spatele si o durea...imi placea pe vreamea aia sa calc,acum chiar as ura sa trebuiasca sa fac saptamanal.

,plecam in parc,pe maine!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Si io-s la cura! Cu coniac!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca ieri am fost la botezul nepoticii,fetita cumnatei.
Inca o data nu m-am dezis de eticheta de mama denaturata si sclerozata care tine copchilul dezbracat. Sa faca infarct soacra-mea cand a vazut-o pe Amira in rochie si ciorapei. Nu conta ca am facut 2 pasi si am urcat in masina si inca 2 pana am intrat in biserica. Nuuuu...doar e iarna,cum sa nu pun io pantaloni pe fata? "Fata draga,daca mi-ar fi spus cineva ca la vremea asta poti scoate un copchil afara fara pantaloni,n-as fi crezut". Pai ce?Credea ea ca traieste fara sa o vada si pe asta? Si cand i-am mai scos si caciula de pe cap a fost in prag de lesin..."nu vezi ce curent e aici?" Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

`Neata la toata lumea
grea miscare pe-aici, ce se-ntamola, este prea fig la pc, ave-ti treaba muuuulta?

mie chiar imi face placere sa calc, dar in tot timpul nu am timp, si uite asa se strang munti, ptr ca dau dupa o zi pe alta mereu; cand eram la mama numai eu calcam

miha ai fost cu:
"Am linistit-o spunandu-i ca acolo e curent sfant si n-o trage la urechi."

si eu am intrat mai la dieta; aseara am facut 10 abdomene, azi am in plan 20; am o durere musculara de nu va pot spune, dar nu ma las yo asa cu una, cu doua

o zi buna tuturor, si mai trece-ti si voi pe-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata, va invit la o cafeluta calda!
Eee,....yuppyy ieri a nins toata dupamasa si acum este ca-n povesti, insfarsit ZAPADA mult asteptata! Bucurestencelor, nu fiti rautacioase, dar abia asteptam, in privinta iernii tot copil am ramas. Abia astept ziua de sambata sa fac o bulgareala cu copiii. Pana atunci nu se poate, au multe teme.
Miha mi-a placut faza cu socrela, bravo tie .
Wow, Ionela 20 de abdomene

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha
Fetelor si la noi a nins si e un ger si o chiciura ....
Serviti si de la mine o cafeluta calda!!!
Azi tre sa fac mancare si nu am idei...
Va pup pe toate!!!ma apuc de facut focul la bucatarie caci nu se mai poate

Doina Bita

Mergi la inceput

Helau!

Vreau si eu cafea...

Azi is varza... Ma zapaceste fata asta a mea cu trezirile nocturne.Si de vreo saptamana poate si mai bine nu mai vrea sa manance. Ia cate 2 guri si p-aia tine mancarea in gura. M-am hotarat sa o luam pe frumul intarcarii ca nu se mai poate.Macar in timpul zilei sa nu-i mai dau...si poate incepe sa manance si ea mai omeneste.Nu am pretentii sa pape ca si alti copilasi (ma crucesc cand aud cat pot unii manca) dar macar sa manance cat manca inainte.Acum mananca cate 2 guri,inainte cate 3-4.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA cura de coniac...faina soacra ai inseamna...de te freaca la cap cu din astea....dar imi place ca o pui la punct subtil

Dragele mele va servesc cu un http://outdoors.webshots.com/photo/2856369350066546584PdMzgk

Fug iar in parc cu copilul ca e fain afara,el merge cu bicicleta si eu pe jos,fac miscare

la toata gasca!!!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput