Casnicute sexy (190)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Miha, cum o bei? inainte sau dupa cafea?
Mai fetelor...unde sunteti?

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu sunt pe-aici...dar fara prea mult chef de scris...tot citesc pe la subiectul Emmei si la TM sperand sa aflu ceva vesti mai bune...dar din pacate...nu-s

azi am avut ceva musafiri, am pregatit si tortul bunicii pentru 80 de ani...si a si trecut ziua...

va si va doresc somn usor

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi la ora 13.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Eu sint pe aici, am scapat de musafirii de ieri, care de fapt trebuiau sa vina astazi, asa ca aseara pe la miezul noptii reusisem sa arunc toate farfuriile in masina la spalat, deci toata ziua mi-am petrecut-o in bucatarie. Astazi cica trebuia sa ma odihnesc, dar m-am trezit cu o durere crunta de mijloc, iar acum abia ma misc, adica nici nu pot merge. Cred ca am prins un curent puternic printre usile deschise aseara, sau mai bine spus, tot uitindu-ma in cuptor, ieseam de la musafiri si coboram la parter, unde nu era dat drumul la caldura. Deci, cu alte cuvinte, m-am aranjat bine de tot , acum m-am infasurat cu un briu si astept sa-mi revin, dar probabil si miine voi sta la pat, iar dupa amiaza trebuie sa o duc pe Isabella la o aniversare, inceput de an, inceput de aniversari, o sa o tinem tot intr-o veselie copilareasca
Va tuc dulce pe toate

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

am ajuns acasa....

daca as spune ca sunt obosita as mintiii.............sunt ...sub orice critica....nu-mi gasesc cuv

Danelutza multi pupici si sa te faci bine cat mai repede (Multumesc)

Maine intru la 4.....si nici nu ma trezesc sa o duc pe Maria la gradi. Uite asa!

Somn pufos

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

DANELUTZA,sanatate multa!...ah,incepi cu zilele copilasilor,bine,e bine,sa vezi cum este ca acum un an doi radeai de mine ca sunt tot la "petreceri"... gazei frumoase!!!

MONI,trebuie sa mai citesc si eu la subiectul cu Emma,mie groaza de atata suferinta...tocmai am citit la odisee la fetele din ianuarie-feb ca a murit un copilas,trebuie sa nasca mamica luni si noaptea trecuta a murit in burtica,nu se stie de ce...Doamne ce durere,am ramas socata...iar o alta mamica are copilasul cu infectie dupa o nastere oribila,suparare mare ca nu se stie inca ce e...iti dai seama ca dupa ce esti super obosit,dupa nastere,sa vezi ca ai copilul cu probleme te termina mai tare psihic...Doamne Doamne ce de necazuri!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

va astept la o
Monica, uite aici un mesaj despre Emma,

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

Azi pentru prima oara a plans si nu pentru ca ar fi deranjat-o ceva sau cineva , pur si simplu a inceput sa planga cu toata puterea care i-a mai ramas si nu a mai putut sa se opreasca. Pentru prima oara a plans pentru situatia in care se afla si eu am plans cu ea. Nu spunea nimic , doar ochii ei mari intrebau si simteam cum i se sfasie sufletul. M-a lasat sa ma apropii si sa o imbratisez atat cat se poate , doar poate pot sa ii mai iau din suferinta si lacrimile noastre s-au unit in incercarea de a topi durerea. Am plans impreuna ca niciodata , ea din tot sufletul si cu toata forta , iar eu ca de obicei pe muteste si cu lacrimile siroid.
Dupa ce s-a linistit nu m-a intrebat nimic si nu a zis nimic doar am continuat sa ne privim , sa nu cumva sa uitam un detaliu , sa pastram imaginea dincolo de vreme.

Tratamentul din spital l-am oprit la pranz. Scazuse tensiunea deja foarte mult ... stiu ca e aiurea sa trag de timp , e ca si cum as chinui-o cu mana mea , dar ...
Cateodata e asa in toane bune si se lasa antrenata de nebunelile ce le vorbim sau le facem prin casa si mustatzeste in coltul gurii si ochii ... ochii imi arata ca imaginatia ii zburda inainte la ce nebuneli debitam si cateodata si exprima ce gandeste , dar de cele mai multe ori e trista si sta cu ochii inchisi si nu putem nicum sa ii intram in voie.

Seara in general e mai bine si mai comunicativa , poate ca atat ii trebuie ei sa o scoatem din letargie si apoi incepe sa ii turuie gurita si aproape ca adoarme vorbind. Parca azi a fost si mai mancacioasa , nu a cerut ceva anume , doar ca a mancat mai cu pofta spre seara .

Va pup dragelor si va multumesc , acum merg sa ma asez langa ea sa mai fur cate o mangaiere.
Ne rugam in continuare sa avem taria si intelepciunea sa facem ce e bine

Toate cele bune dragelor!

Aida
Poze cu noi
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

sper sa nu se supere Aida.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si multumesc, astazi vad ca ma simt la binisor, dar oricum toata noaptea m-a durut spatele/mijlocul, ca nici nu ma puteam intoarce de pe o parte pe alta.

Mihaela multumesc de cafea. Ai vreo noutate, vreo speranta pentru serviciu ?

Monica si eu citesc mereu despre Emma si pling, doamne cita suferinta pentru un ingeras . Aseara i-am povestit sotului si cred ca am devenit obsedati, imi spune inainte de a adormi, cica vezi ca Isabella tot spune ca simte inimioara ca-i bate puternic si mi-a mai spus ca o doare pieptul. Nu stiu cum s-o fi exprimat ea si ce a inteles el, dar am adormit plingind, m-am speriat, acum trebuie sa o programez la doctor la control, probabil nu e nimic, dar trebuie sa ne linistim.

Mirela nu-mi amintesc cind rideam ca mergi la petreceri, cert este ca acum trebuie sa fac lista cu sarbatoriti, cum o invita, cum il scriu pe lista, ca sa stiu pentru anul viitor, cind ma astept la invitatii.

Mmiha ai gasit mobila pina la urma, daca nu, spor la cautat.

Doina pune mama nora la treaba sa te ajute, macar cind faci mincare pentru Catalin, ii explici ce are de facut si sa-si miste fundu', nu sa doarma toata ziua

Gata, dispar sa pun rufe la spalat si sa mai calc o tira, nu prea multe sa nu ma apuce iar durerile.
Va doresc o saptamina cit mai linistita

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna fetelor!
Am citit si eu mesajul Aidei...am plans, si astept sa scrie vesti bune.Nu pot sa imi imaginez durerea ei...cateodata nu stiu ce sa spun sa nu gresesc in fata lui Dumnezeu...DE CE ATATA DURERE SI SUFERINTA PE OAMENI???Sper din toata inima sa se intample o minune pentru EMMMA!!!
Danelutza sanatate multa!!!
Fetelor, voi ce faceti?eu pe langa casa cu mici treburi...de azi a inceput si Dana sesiunea si am emotii...
Va pup pe toate si va doresc o saptamana plina de bucurii!!!

Doina Bita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Am venit sa-mi beau rachiul cu voi,dar nu-mi mai trebuie... Offf...de ce atata suferinta?
E adevarat ca ar trebui sa lasam in urma trecutul si supararile si necazurile...dar parca nu poti sa nu te revolti in fatza la atata suferinta...

Vreau sa nu mai fiu diferit

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput