America (138)
Raspunsuri - Pagina 9
Hilde spune:
Sa continui...
Dar... Ramona, cred ca este o idee geniala aia cu Sparkspeople.Nu asculta la mine.: ) )
Btw, citeam undeva ca daca vrei sa slabesti/ingrasi e foarte important sa te vezi cu noua greutate cand te apuci de slabit/ingrasat. E important sa vizualizezi noua "you". E ca si cand mintea ta are un obiectiv.
Ramona J spune:
Dac-as mai putea s-o vizualizez pe vechea me, cam aia ar fi...
Zici c-asa-i cu bananele.
Treaba cu caloriile ma ajuta sa maninc mai sanatos, sa scad din cantitati etc. Nu e chestie numai de calorii, monitorizez carbohidrati, proteine... Ce mai, e complet site-ul. Eu n-am avut neaparat ca goal sa slabesc anul asta sau sa exercise mai mult... pina n-am dat de ei. A fost un "click", sa vedem cit tine. Dar ma impingeti voi de la spate, nu? Sint fericita ca azi m-am incadrat la calorii, am depasit un pic la fat (deh, niste cirnati bata-i vina!) dar una peste alta sint multumita. Nu m-am atins de ciocolata aia de casa, le-am dat la copii si m-am multumit cu niste firimituri de cum am taiat... Nici nu stii ce inseamna asta pentru mine! Cred ca fug la culcare, incep sa vorbesc prea mult despre mincare.
Hilde spune:
Oana, multa sanatate Evei.
Acum am vazut... Ramona, ai baut si Cola multa.
Cand l-am intalnit pe sotul meu, bea 2 litri de cola pe zi. Mergeam la Carrefour in Bucuresti la cumparaturi si el cumpara 6 sticle de cola la 2 litri pentru o saptamana. Altceva nu-l interesa. Ba da. Bananele.
Mi-a luat un an sa-l dezvat de obiceiul asta.
M-am transformat in mama pentru un an: "Ta ta ta ta ta".
Pana l-am disperat.
Acum bea prea mult ceai negru. Cu miere si lapte ce-i drept. Dar tot mult ii. Incerc sa-l dezvat si de asta. Cica el nu poate sa bea apa plata, ii trebuie glucoza la creier.
blackpanterro spune:
Cuscra, sanatate Evei!!! Pup fata frumoasa.
Eu nu spun La multi Ani de sfinti din printzipiu :) dar daca va sarbatoriti distractie placuta si dati o dushca pe spate si pt mine!.
Sinzi, La multi Ani sotului!!!
Vad ca in tema sunt kilogramele asa ca nu va spun ca ieri am mancat o jumatate de tort cu frisca de la vecina, fusese ziua ei de nastere :)))
Miere, stiu cum te simti acum...probabil esti plictisita pana la cer de a fi insarcinata.Iti urez sa il tii pe bebe Aidan in brate cat mai repede, azi chiar, sa o faci pe Sinzi fericita :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."
arminad spune:
Btw, citeam undeva ca daca vrei sa slabesti/ingrasi e foarte important sa te vezi cu noua greutate cand te apuci de slabit/ingrasat. E important sa vizualizezi noua "you". E ca si cand mintea ta are un obiectiv.
Citat: |
Interesanta ideema apuc de privit poze din tinerete.Eu sunt pe invers ,eram mai grasa ,a se citi mai "bine"cind eram tinara adica inainte de a avea copii.Dupa ce am avut copii "m-am subtiat ca lupta de clasa "(asa imi zice mama).Cind eram in RO si munceam ,toata lumea imi spunea ca sunt slaba ca muncesc prea mult ,ceea ce era drept da nu era cauza ,m-am prins eu pina la urma .Cind am venit aici mi-a zis o vecina ca sunt slaba ca nu lucrez si stau prea mult in casa ,adica n-aveam chipurile "viata sociala"
Doctorita de familie m-a banuit la un moment dat de tiroida ,fiindca mie chiar mi-e sete tot timpul in loc de foame ,da n-a iesit nimic .a facut n'spe feluri de analize si nika .Pina la urma am banuit eu ca ADHD-ul e de vina ca sunt ca un titirez nu stau de loc si cu rost si fara rost .Dar dupa ce zise taman Tom Cruise ca "There is no such thing as a chemical imbalance. ...a picat si aia
Acuma cred ca e mai avantajoas sa fii slab ,e mai putina bataie de cap dar eu sunt necajita rauuu de tot ca io sunt singura slaba din familie si copiii mei (ca la sot nu mai conteaza)au nevoie sa slabeasca .Aveti careva copii mai plinuti ca sa fac si eu club cu cineva pt sustinere morala .Am ajuns sa ma simt vinovata cind maninc fiindca le fac pofta
Hilde ,zi-i la sotu ca nu e singur ,si eu am nevoie de glucoza la creier BTW daca tot n-ai somn ,spune-mi si mie cind incepe sezonul de taxe ,in ian sau februarie ca tu precis stii .
A si sa nu uit avem si noi o Ioana (fiica-mea ),daca nu suna bunica din RO nici nu ne aminteam ..
Ca ati scris de tuse la copii si Dan a tusit vreo luna de nu mai stiam ce sa-i dam asa ca am dat-o pe homeopate ,naturiste si d-astea
Ne-a zis o doctorita de la spitalul de copii ca sunt virusi si ca nici nu apuca sa treaca unul ca vine altul peste el si tot asa .In vacante e intr-adevar mai putin bolnav sau deloc in schimb in timpul anului scolar e dezasrtu ,sper ca nu il exmatriculeaza astia ca a lipsit prea mult.
Miere ,daca bebe nu vrea afara eu zic sa-l lasi in pace .Dan a intirziat vreo citeva saptamini dupa termenul prevazut de doctor si mie mi-au facut inducere ca am insistat eu ,insa acum parca n-as mai face .Da poate acuma cind scriu eu deja ai nascut .In orice caz iti doresc nastere usoara si ,cred ca e greu sa fii la primul copil departe de mama .Eu eram asa de aeriana la primul copil si fara nimeni prin preajma si tinara rau de tot .N-aveam de nici unele in bagajul ala de spital .A doua oara(peste opt ani) m-am invatat minte si m-am dus cu ditamai gentoiul ca la un moment dat m-a intrebat o asistenta "da ce doamna ,ai venit la Mamaia sau la spital?
Ramona J spune:
Hilde, ce shod!
Armina, esti de invidiat. Eu maninc one long meal a day, adica as rontai mereu cite ceva, nici n-am pauza intre mese. Sint ceva de speriat! Cind eram tinara mincam tot cam asa, dar nu se lipea nimic de mine (aviz fetelor tinere, pina se mai pot salva).
Alexandru al meu e mai plinut. La un moment dat i-am redus din mincare si mai ales din dulciuri. Cu vacanta asta l-am cam lasat in pace si se vede. Fiind iarna nici n-a mai facut atita miscare si se vede. In primul rind incerc sa-l tin activ (de felul lui nu este), cu iesiri in parc, cu bicicletele si joaca tenis, il mai inscriu si la inot citeodata. Cind juca tenis macar de doua ori pe saptamina a slabit cite un pic. El e si dusmanul mincarurilor sanatoase, abia duce salata la gura si ca sa manince fructe trebuie sa-i amintesc de zeci de ori sa-l duca la gura. Citeodata ma satur, tai fructul bucati si-i dau ca la bebelusi. Rusine, stiu - dar nu stiu cum altfel sa-l hranesc sanatos. E ca mine, stie teoria - greu cu practica.
Bat in lemn, bolile nu s-au mai lipit asa usor de el. E drept ca-i mai mare. Acum le luam la rind cu Anuta.
Ramona J spune:
Sint o zapacita! Armina, la multi ani pentru Ioana ta. Stiam ca e Ioana, ai mai scris de ea - dar cind a fost sa urez nu mi-am amintit.
ocebine spune:
In primul rind La Multi Ani la toate Ioanele si Ionii din grupa de aici!!!
Si eu cam uit la cine trebuie sa raspund, dar citesc tot-tot...stau si extrem de prosta la capitolul "nume" si "cine ce a zis"...adica uit cine a zis ce.
Ramona si Ruxij, mai bine face o mica grupa de slabit aici...eu una nu am reusit nici un diet de infometare si le-am facut pe toate:
Jenny Craig
Weight Watcher
Atkis
South Beach
Nu mincat dupa 5
Scarsdale...you name it, I did it...
Nu am reusit de nici un fel pentru ca sint POFTICIOASA!
Adica vad tort, inimioara mea vrea tort...si tot asa. Si mi-e mai foame si mai pofta cind e interzis.
(btw...chestia cu Pepsi si banane e valabila si la mine cind am aterizat aici..plus am descoperit Wise popcorn si Fudge Devil's Food Cake...in liceu mincam asta non-stop).
Acuma cind ma uit inapoi e clar ca am fost slaba inainte sa am copii...eram cam marimea 4 la fuste si 2 la bluze...culmea e ca si atunci eram considerata/vazuta grasa dupa standardele romanesti (eu am un bottom mai J. Lo/Beyonce care imi rastoarna masuratorile...am talie ingusta, sint micuta sus dar toata lumea imi zicea ca am fundu' mare)...dupa primul copil am luat in greutate si apoi tot asa. De la 4 am ajuns la 12. Grasa rau la inaltimea mea (5ft 1in - adica shrimp).
Oricum, acum sint pe drumul bun...intru in 6 lejer si ma simt bine...culmea, am slabit datorita un pariu si nu pentru ca am vrut eu pentru mine!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
alintaroma spune:
Dar scriserati nu gluma
La multi ani Oana_B , Oana C , Andreea , Andreea-Ioana pui de Ancadm , Si Ioana de arminad si tuturor Ionilor si Ioanelor.
La multi ani pentru DH de Sinzi sa-ti traiasca si sa te iubeasca la fel !
Gata cu urarile acu sa trecem la lucruri serioase
Multa sanatate puiutilor bolnaviori. Mi-e si teama sa vorbesc,ca Bianca nu a mai fost bolnava de un an , deh e mare de acum si nu se mai leaga asa bolile de ea ca in anii trecuti.
Andrara si eu am facut MRI la cap si mi-a pus cagula si casca ca la fotbalul american si nu am avut voie sa misc capul. Ce m-a deranjat mai tare a fost zgomotul si apoi ca nu aveam voie sa misc capul sa studiez eu capsula aia . Dar pe mine m-a intrebat dinainte (cind mi-au facut programarea) daca sufar de claustrofobie ca mi-ar fi prescris ceva medicament care trebuie sa-l iei cu ceva timp inainte de a intra in capsula.
Cu slabitul e spinoasa treaba poate deschidem subiect "americancele slabesc" (asta dupa ce gatesc ) ca sa stim ca nu intra fotomodelele in vorba cu noi
Si eu mincai ieri cereale si cafea dimineata apoi la prinz o felie de pizza, si la cina un bol de piftie plus un mar. Si m-am simtit aiurea ca papai pizza asa ca seara am bagat juma de ora pe bicicleta la viteza 7/7 mile si abia se dusera 200 si ceva de calorii amarite
Azi ma doare rau "butaca"(vrb Biancai) si nu biciclesc ca e mai rau dupa.
Eh, eu am fost slabatura always in tineretile mele si mincam cit tata enervam toate colegele si pe sora'mea care a fost nitel chubby totdeauna. Cind m-am cunoscut cu DH eu aveam 55 kg la 1.70 m iar el era ca sfinta vineri de slab (nu tin minte nr de kg). Apoi m-am ingrasat nitel si cind am ramas gravida eram undeva intre 65-67 kg si am ajuns la 90. Am plecat din spital cu 80 si cu restul m-am luptata in timp . Acum pendulez intre 68-70 .
Nici nu mai visez sa ajung la 55 dar macar sa arat omeneste
Mie cel mai greu mi-e sa ma abtin de la dulciuri cu mincarea nu prea am probleme. Iar apa nu beau cit trebuie ... abia daca ajung la un pahar doua pe zi Ops!
Si cu sucurile nu am fost niciodata amatoare ... de fapt nici unul din casa ... DH mai e cu Coke-ul dar i l-am cam taiata mai vede la Pasti si al Craciun citeva doze
Ramona cu taiatul din cantitatea portiilor trebuie inceput treptat dar insistat si ai sa vezi ca ajunge stomacul sa se micsoreze si pur si simplu nu mai accepta mincare in cantitati mari. Iti spun din experienta proprie, la fel e si cu mincatul dupa 6 seara ... prima luna e cea mai grea , daca treci de asta apoi dorinta de a minca dispare.
Edit ca uitai sa va zic ca binenteles la aterizarea pe land american a trebuit sa gust absolut tot mai ales de la Costco asa ca anul trecut m-am luptat cu cele 4 kg puse de cind am venit aici si acum sunt de unde am plecat, pardon de unde eram cind am venit in us
Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going
blackpanterro spune:
Fetelor am uitat sa va spun ca MRI-ul sotului e fost ok. Nu are absolut nimic la creier. Problema lui e la muschii din spatele capului si sus pe cap. Are spasme din cand in cand si asta ii face muschii sa se contracte si sa il doara. E cauzat de stres, lipsa de somn si efort.
A primit tratament cu un medicament asemanator cu Aleve si mai unul care ii face muschii sa se relaxeze. Pana acum functioneaza ca daca nu, atunci trebuie sa primeasca injectii cu BOTOX in spatele capului. Bineinteles ca m-a busit rasul cand am auzit de BOTOX.
Am cumparat un tort azi, la fel ca cel d ela vecina :)) .Il dau gata cu mama deseara LOL
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."