America (138)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Ciuf, Andreea, Oana

Ramona, multu' pt. site-ul cu spark, am intrat si eu dar nu stiu daca am atata rabdare sa caut toate mancarurile (cu ingredientele lor) si tot ce mai trebuie sa track

La multi ani frumosi, sanatosi si luminosi Oana B, Oana C, Oana0204, Andreea, Anca pentru pui, Sanzi pentru schimbat prefix de sot si toti Ionii si (I)Oanele!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Andreea, sint o zapacita! Doar ai scris de citeva ori ca sotul e in Alabama. Cind am vrut sa ne mutam pusesem si Montgomery pe lista, dar habar n-am cum e acolo ca n-am mai ajuns. Presupun ca-i boring ca si pe aici, dar poate ne lamureste cineva ce si cum.

Lai, hai ca nu-i asa greu! Alegi o varianta si ei trec caloriile instantaneu. Nu gasesti toate variantele, eu am mincat astazi niste racituri, acum seara egg noodles cu varza (Adrianaloy, I love you forever) si a trebuit sa fiu inventiva ca sa trec numarul de calorii. Asta e, citeodata e greu spre imposibil sa fie "accurate". Incerc sa exagerez cu ele, ca sa ma sperii singura cit de mult am mincat.

Oana C, ai fost slaba rau cind ai venit. Eu cred ca numai in copilarie oi fi avut 117 lbs. Poate ca esti mica de inaltime. Te bate vintul la 117!

Aoleu Adriana! In chiloti la 16C? Dupa ce avuram 42 asta-vara, cind a mai scazut temperatura pe la 30C mi-a dat in minte sa le dau mineca lunga la copii, ca le-o fi frig. Parca-i racoare dupa ce petreci doua luni de la 35 in sus, nici noaptea nu prea scade. Dar la voi e cel putin la fel, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

La multi ani Onel, oanaC oana0204, Andreea, ptr pui ancaDM ptr pui, Sinzi ptr sot,(desi jenanat de tineri), Ioane si Ionele!
Nici eu nu tin minte de la o pagina la alta, cred ca aveam ceva sa ii spun adrianeiloy dar am uitat...
Mie mi-e foame in salturi dar cind mi-e foame si eu sint la fel de neprietenoasa ca voi, iar sport nu mai fac ca mi-e lene.
Am fost la MRI azi unde am aflat ca sint romani gramada in Bombai au si biserica romaneasca, au ramas dupa 46 la plecarea britanicilor (faceau pe intermediarii). In fine as fi discutat orice ca tare clasutrofobe sint spanacurile astea si cind iti zice sa stai fix atunci te maninca in talpa unde n-ajungi oricum ca e ditamai masinaria in jurul tau si pina sa ma hotarasc daca sa ma panichez sau sa raspir m-a luat nenea la discutii si eram suparata oricum pe israelieni cu bombardarea scolii aleia, anyway cum ziceam naspa sa fii claustrofob la mri, naspa masina.
Eu nu rezist la afumaturi fierte si ecleruri mistoace.
Fiecare cu ce-l doare voi cumparati plante online?
A

PS Marcu a vazut Nemuritorii simbata si a zis ca e naspa filmul dar misto muzica si m-a intrebat de ce se numeste asa daca tot mor toti in final.

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, sper ca esti OK. Am facut si eu un MRI din ala, kinda scary. Eu am fost intr-o cutie inchisa cu totul, n-a vorbit nimeni cu mine, era intuneric... cica n-aveau cum sa ajunga la mine si sa nu ma misc. Nu vreau sa ma mai gindesc.

Am vazut secvente din Nemuritorii pe youtube, ar trebui sa-l caut si eu pe site-ul lui Ciuf. Figura-i Marcu!

Amazing treaba cu romanii din India, n-am auzit in viata mea! Cica la Rio de Janeiro e plin de ei, tot de prin anii aia. Dar asta mai auzisem.

Ce fel de plante vrei sa cumperi? De la cine? Eu am luat de la niste no-name si atita au si trait. Acum am luat bulbi de la Brecks, sint de foarte buna calitate. Live plants n-am mai cumparat, decit pe vazute, din surse locale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ramona merci sint okazei. Tu te duci pe davesgarden? Deci vreau sa cumpar fie de la bluestoneperennialas pe care dave le considera cele mai tari in materie de mail-in-plants dar am primit si niste magazines de la unii si altii (michigan bulb...etc).
Asa prin nurseries nu gasesc ce as vrea...oricum anul asta cu recesia m-am hotarit ca juma de gradina i-o dau mamei (daca mai vine) sa crestem organic totul, ca sa nu mai trebuiasca sa ma duc la groceries, poate mai adaug si o gaina un porc, dar cred ca pina in primavara imi trece si mai iau o plasa de catarat la cupil si gata avint green pe mine. Si mie mi-a trecut prin cap sa ii iau ata d-aia intre doi copaci Lorena, la mine n-ar fi spatiu asa mare, dar la voi cred ca e ok daca stai cu un ochi pe ei,
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Andrada, am si eu aceleasi idei. Dar sotul cred c-ar divorta, anul trecut si-a pus gazon.
Stiu davesgarden, uite aici au reviews pentru tot felul de companii:
www.davesgarden.com/products/gwd

Citeodata imi pare rau ca nu ne-am mutat mai la tara, sa am macar vreo doi acres pentru gradinarit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Aoleu Adriana! In chiloti la 16C? Dupa ce avuram 42 asta-vara, cind a mai scazut temperatura pe la 30C mi-a dat in minte sa le dau mineca lunga la copii, ca le-o fi frig. Parca-i racoare dupa ce petreci doua luni de la 35 in sus, nici noaptea nu prea scade. Dar la voi e cel putin la fel, nu?

Lume multa, oameni putini

Ramona, vara e groaznic, adevarat desert. Dar si iarna a fost dura, -15 C la un moment dat, plus zapada si ghetalau, m-am saturat.. N-am avut in NY asa ceva..
So, ii las in chilotii, parca ma pot impotrivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Bai 117 lb nu am avut in vietisoarele mele. Eu in clasa a 8a aveam 50kg si pe cuvant ca eram slaba Io fusei slaba in tinerete, asa, OK, zic eu numa' bine, nu slaba sa ma bata vantu', ca in anii 80 nici nu se purta Cand m-am maritat aveam 56kg, cand venii in USA aveam 67kg si am slabit in primele luni aici pana la 58. Apoi la sarcina am pus pana la 82 (asta DUPA bb), am dat jos pana la 68 dupa 2 ani, am pus la loc ceva, in 2004 am dat jos cu OanaB cu Atkins pana la size 8 (cred ca aveam 155lb) si acum am 84 kg My absolute highest weight ever! Eu ma apuc de South Beach de maine. Ca zilele astea doua nu am fost OK cu programul si am apucat ce am nimerit dimineata inainte de plecare la servici si asa am si continuat. De maine o sa ma trezesc mai devreme sa bibilesc mancarea pt. regim. Nu o sa merg pe sparkpeople pt. ca nu o sa imi nr caloriile. O sa mananc low carb este singurul regim la care nu imi este foame. Am fost si azi la sala. Am dat jos doar 160 calorii pe banda si pot sa spun ca abia am terminat jumatea aia de ora, era sa imi dau duhu'. Banuiesc ca voi face progrese in timp, dc. ma tin. Apoi am facut putin weight training si s-a facut timpul sa merg inapoi sa il iau pe fi-miu de la antrenamentul de inot, unde il parcasem. Asa e cand esti singura. Fuga la inot, tranteste copilul, condu' inapoi, sala, inapoi copil, teme, printre picaturi dat mancare copil, spalat/culcat.

Inca odata la multi ani Oanelor, Ioanelor, Ionilor, Oana2004, Andreea, copilas ancadm si lui Sanzi pentru DH:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Andrada, sper ca esti OK, de ce oi fi facut MRI, sper ca nu e nimic serios.
Da' voi cum simtiti criza? Ca la mine se simte criza pierderii unui income si ma rog, nu o sa imi creasca salariul, nu imi vor da bonusul de merit promis ca a anulat universitatea programul de merit, dar altfel inca nu simt nevoia sa imi pun zarzavaturi si sa cresc porci :)) Ba mi-am facut si gym membership pe criza asta lol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Ramona, sint mica-mica (la inaltime) Abia am 5'2" (158cm) asa ca orice kil in plus sau minus se cunoaste.

Oana si Eva (29 iunie 2005)

Mergi la inceput