America (138)
Raspunsuri - Pagina 12
oana0204 spune:
Multumim fetelor pentru urari, si voua de asemenea chiar daca sunteti ori nu Ioane sau Oane va doresc multa sanatate, toate dorintele voastre sa se implineasca 

miereamara spune:
M-am suparat si m-am dus o juma deora la gym. Am mers si eu pe banda aia la pas agale, poate,poate...
AdrianaM, cand am inceput sa alerg pe banda, initial am facut 30 de minute in care alternam mersul vioi pe plan plat cu mersul vioi pe plan inclinat si alergatul pe plan plat. Apoi treptat in doua saptamani am ajuns la o ora, dar mergeam in fiecare zi. Din pacate nu am avut running shoes adecvati si mi-am ranit articulatiile genunchiului (ma dureau ingrozitor). A trebuit sa renunt o perioada pana m-am refacut.
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
Aidan
corinadana spune:
Si nimic, nimic?! poate vine bb pe 9, ar fi o data draguta 01.09.09.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Io nu pot decat juma' de ora pe plan inclinat si mai si simt ca imi dau duhu' acolo. Dar am mers doar de vreo 3 sau patru ori pana acum. O data am alternat 2 minute mers si 1 minut jogging, 2 min mers, 1 min jogging. Dar fara inclinare. Dar oricum mai mult de juma de ora nu poci. Asta ma intrebam si eu cam cat o dura pana reusesti o ora. Acu' fie vorba intre noi, eu nici nu am timp o ora. Sunt contra cronometru, in timpul antrenamentului de inot al lu' fi-miu, care dureaza ala o ora si nu e chiar langa sala mea de sport, dureaza 10-15 minute dus si tot atat sa ma duc sa il iau.
pumba spune:
asta vara(nu acum)
mergeam cam 30-40 min pe banda cam 7-8 incline si imi puneam si greutati la picioare 2,5 pounds la fiecare/picior.
miere- la sala la 40 saptamani ? wow!esti in forma, nu gluma.
ancadm spune:
Multumesc pentru urari si le urez si eu La Multi Ani Oanelor (B, C, 0204)si celorlalte Ioane si Ioni!
Cami sanatate fetelor! Acum plimba virusul de la una la alta...La noi Andreea e cea rezistenta care ia virusii si face bolile in forme usoare si pe urma le transmite "imbunatatite" la sora-sa...Monica e tare sensibila. Probabil ca o fi fost expusa mai de mica la virusi de "virsta scolara".
Multa sanatate si Evei! Sa se faca bine repede.
Sinziana La Multi Ani si sotului tau!
Blackpanterro am facut si eu greseala sa ma uit la tortul ala al tau! Acum ma doare stomacul si nu stiu daca de pofta sau de la penicilina
.
Azi, la prinz am mancat si eu o salata si cind a auzit sotul a zis ca se bucura ca in sfirsit recunosc ca m-am ingrasat si fac burta
. E foarte subtil dumnealui, in fiecare seara ma intreaba daca m-am balonat
. Ma enerveaza ca orice kg il depun pe burta si desi sunt inalta il vezi imediat!
Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)
Ramona J spune:
Adriana m, join the club! Desi eu zic ca nu esti rau la inaltimea ta.
Ruxij, juma' de ora de alergat pe zi e foarte bine - daca faci asta in mod constant. Cred ca-i mai usor la bicicleta, poate alternezi din cind in cind. Oricum, se pare ca organismul se obisnuieste daca faci acelasi tip de miscare si nu mai raspunde la fel de bine. Deci poti sa alternezi alergatul cu bicicleta, inotul etc.
ancadm spune:
Miere la sala?! Wow! Hai ca nu mai poate sa fie mult! 
pumba spune:
lai- felicitari parintilor pt viza!
andacm - sotul mi-a zis ca a citit, nu stiu unde, ca oameni cu fundul mare sunt sanatosi!![]()

ancadm spune:
Pumba
. Problema la mine e ca nu fundul e mare, suncile de pe burta sunt mari...Acum, ce-i drept, sotul meu a slabit din iulie pina acum cam 16kg. Isi permite sa ma ia peste picior
.