LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (169)
Raspunsuri - Pagina 13
irinouka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Eu nu i-am dat paine si nici nu intentionez, pana pe la 1an juma'te (sau macar sa aibe masele, sa o mestece); si nici paste nu i-am dat. Cred ca au voie, dar cat ... nu stiu. Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
ma gandeam sa ii amestec niste miez de paine in supitza...fiind moale, nu il incurca lipsa dintilor. are doi crescuti gata si inca doi care abia au spart gingia. :-)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ancasoare spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui irinouka dragelor, intrebare: le dati copiilor paine? am voie? dar paste? si daca da, cam cat? multzu-pup irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Nu-i dau paine, nici nu noi nu mancam decat la chestiile care nu se pot manca fara, gen sandvis, salata de vinete, etc. Pediatra mi-a spus ca pana la 3 ani fara paine iar paste, cartofi, cereale, cat mai putine. Paste 1 data la 2 sapt, piure de cartofi 1 data pe sapt, cereale 2 masuri in bibe seara.
alina023 spune:
Irinuk, Ana e mare fun paine. Daca suntem la masa si avem paine e musai sa-i dam si ei. Altfel nu-i dau. Doar daca vede. Nu stiu cat este de ok sa-i dau insa ma consolez cu ideea ca este paine facuta in casa si stiu ca este fara porcarii in ea.
La copilasii cu tendinta de ingrasare stiu ca nu e ok sa pape, insa cum Ana e micuta...deocamdata nu-mi fac griji prea mari.
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
anca.b spune:
iri, stefan primeste piine (coaja) de ros, in cazul in care maninca la masa cu noi. cam o data pe saptamina.
paste ii dau cu sos de carne de vita si rosii sau cu lapte, destul de rar insa. cantitatea e aceeasi cu cea de la alte mincaruri-250-300 grame tot amestecul.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ginnette spune:
Am plecat acasa (mai devreme
)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
irinouka spune:
mersi din suflet, gagici. vb si cu madam pediatru si vad cum fac. ma tot bate la cap soacra mea, care a icneput sa stea cu el, ca sa ii dam si paine in supa. ca trebuie ingrasat. de mentionat ca, la 11 luni, avea 8,5 kg. iar o luna si jumatate, prin toamna, nu pusese decat 50 de grame. e slabutz tare, iar ea cred ca vrea sa il ingrasam cu paine si zahar...
eu fac tot posibilul sa obtin cea mai buna solutie pt el, fiind, in acelasi timp, diplomata. ia sa vedem, mi-o iesi? :-)
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ancasoare spune:
Irinuka si Stefan e manechin, cum ziceam 9 kile juma la 1 an dar mananca bine, nu se depune pe el de cand a inceput sa umble, sau mai bine spus consuma ceea ce papa. Daca seamana cu mine va fi cam slabutz, asa am fost eu in copilarie, oricum foarte mancacios nu e.
aurel_cris spune:
| citat din mesajul lui ginnette Alina, Florina ![]() Cristina ti-am admirat printesa aici imi place, tare mult! ![]() Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxana acum am vazut si eu pozele Adelutei de Craciun,ce micuta pare langa bradutul acela mare,frumos brad iar fetita o scumpete cum zambesteste ea in ultima poza din album,imi place calutul ei.Vrem sa ne luam si noi unul dar sa mearga ea singurica,inca nu are curaj
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaPrimul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
aurel_cris spune:
Irinuka nici eu nu i-am dat,aici mi-au zis sa ii dau dar mai repede ii dau rice cake cand sta la masa.Paste nu i-am dat inca,poate am sa incerc odata dar nu va fi asa des parte din meniu.
V-am admirat pozele sunteti niste frumosi

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
ramonab spune:
| citat din mesajul lui irinouka dragelor, intrebare: le dati copiilor paine? am voie? dar paste? si daca da, cam cat? multzu-pup irina de bebe rares (23.01.2008)http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/ |
Eu ii mai dau din cand in cand coltu de la paine sa il mai roada cu gingiile.Dar la fel, doar cand mancam noi si nu avem alta alternativa.Acum am inceput sa ii dau cate un pic din mancarea noastra, asa cate o bucatica ca altfel nu avem capat sa mancam.
Paste nu i-am prea facut ca nu ii prea plac.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 11 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog