Citat: | ||
citat din mesajul lui ellis
ca stick, tot avene; dar creme anticuperoza folosesti? si eu am tenul cuperozic si se accentueaza iarna, insa diminueaza cuperoza cremele floritene(magistra); eu am cumparat direct de la ei, de pe langa unirea,iar daca le trimiti mail iti dau si oferta de preturi; Ellis, ![]() ![]() POVESTEA NOASTRA UN ANISOR |
Magazinul era vis-avis de Clinique, pe Calea Victoriei, dar nu mai exista...cred insa ca poti gasi ori la B&B (parter Unirea), ori la Sephora.
Oana siCati mica (1 an si 4 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
MIRELA, AM ZISDEJA, GAMA FLORITENE SI BIOFLORA, DE LA LABOATOARELE magistra(scuzati majusculele); daca ai pm acti, iti trimit eu oferta pecare am primito pe mail de la ei; sunt fff bune si preturilesunt mici, de la comercianti sunt aproape duble, de la sediul lor e ok.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
Mama pentru cuperoza foloseste de la Avene,un stick jumatate crem,jumatate verde si e multumita.L-am folosit si eu de cateva ori ca sa acopar consecintele dulciurilor de pe fata si are putere de acoperire foarte buna,fara sa dea un aspect de masca.Gasesti si verde simplu la ei;Avene se vinde in farmacii.