Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mara95

salut!

Cineva intreba de ser fiziologic la fiole: eu am cumparat de la farmacie vreo 5 fiole de ser, special ptr noi nascuti, iar farmacista zicea ca sunt nou aparute.Sunt din plastic si pot fi folosite ca niste pipete. o fiola costa 0,6 ron.

Nasteri usoare in continuare si bb-ei mancaciosi si cumintei!

merci frumos...

poate mai raspund si alte fete la intrebarile mele (plsssss)

1. pe bb am inteles ca il declar la sectorul 6 de unde e spitalul Municipal; insa unde se depun actele pentru trusou, alocatie ? la sectorul unde am eu domiciliul? noi stam in sectorul 2 (eu am in buletin adresa de aici) dar sotul pe buletin are domiciliul in 3

2. ce fel de ser fiziologic ati luat? eu am intrabt la vreo 2 farmacii si nu aveau decat la fiole (5 roni fiola);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna seara gravidute si mamici!

ma intorc si eu dupa o pauza lunga,lunga, cauzata de mult stres si agitatie. Oricum, vad ca de mine n-a intrebat nimeni!
Felicitari celor 16 de mamici de licurici! Am vazut multe poze cu bebei superbi! Asa imi faceti si mie pofta! Cand ma uit la pozele cu bebeii vostrii imi trece orice frica de nascut si in general de ce vine dupa, de-abia astept sa-mi tin si eu puiul in brate!
Nici nu-mi vine sa cred ca dupa aproape 4 ani de asteptari suntem cat pe-aci sa ne intalnim cu minunea mult dorita!

De Craciun am intrat si eu in prenatal, pana atunci am muncit de mi-au sarit capacele, caci pe masura ce isi dadeau colegii si sefii seama ca se apropie momentul, cu atat mai multe gaseau de facut si intrebat.
De sarbatori au venit ai mei la noi, si au plecat ieri. A fost super frumos, dar obositor.Mama a incercat sa preia toata treaba, dar nu merge decat partial, caci nu stia pe unde sunt lucrurile in casa, cum merg aparatele din bucatarie, etc.
Oricum, ai mei nu inteleg nici un cuvant in germana, mama vorbeste cu barbatu-meu in engleza, tata prin semne, asa ca trebuie sa stau prin preajma sa traduc.
De Ajun si in prima zi de Craciun am avut tot familionul in vizita, vreo 15 persoane...stres pur.Noroc ca de Revelion am fost invitati la niste prieteni...cu tot cu parintii mei. Dragut din partea lor, nu?
Cat despre noi, suntem bine, in limita celor 36 de saptamani implinite. Bebe Lucas a ramas pana acum baietel la fiecare control. In rest nu am probleme deosebite, doar simptome clasice de sarcina, dar multe, parca le-am adunat pe toate. V-ati gandit vreodata ce multe simptome avem noi gravidutele?
Recapitulez de sus in jos: sangerari gingii, curs sange din nas, arsuri, dureri spate, umflat maini si picioare, puls marit, dureri burta, sani dublati ca marime, dureri picioare, talpi fierbinti, mers toaleta de o suta de ori pe zi, etc.
Macar sa ramana numai astea!

VEronica, am vazut ca ti-au placut pozele mele cu burtica de pe contul comun Picassa! Merci mult!:)
Sotul meu e "vinovat" de ele, e de meserie fotograf. Aici la noi multe mamici merg in studio sa-si faca poze cu burtica. Daca al meu n-ar fi insa de meserie, nu stiu daca as putea sa ma arat unui strain.

Ioana

36+ cu Lucas

Poze samburica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_
Eu am revenit la serviciu, dupa vacanta de sarbatori. Ma bucur ca am reinceput serviciul, parca ma simt mai bine, trece timpul altfel..ma cam saturasem de atata stat degeaba acasa . Maine am control la medic si vedem cum stam...daca e vreun semn de nastere ceva..sotul si cu Alex de abia asteapta sa vina bebele, eu parca as vrea sa mai stea putin, mai ales ca ma simt oarecum bine. Oricum avem bagajul pregatit, langa usa, suntem si la termen, oricand bebe e bine venit

37+

parca eu as fi scris mesajul asta
si eu la serviciu de azi si f happy desi nu prea productiva (am cam stat pe net )
bagajule e facut de sambata (fara pampersi si cosmeticale pt mine)
si eu as vrea sa mai stea, sa vina undeva intre 15 si 20 ianuarie mi-ar pleacea...

semne ca ar veni mai devreme nu sunt, desi toti imi zic ca s-a lasat multtt burtica (da mie nu mi se pare chiar asa); contractii mai sunt da f raslete;
secretita aia alba laptos a inceput parca sa fie mai pronuntata da bine ca nu ma supara...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

de 2 ori am incercat sa va sun azi si nu am reusit pt ca mi-a dat eroare calc .... nu stiu ce a avut ... in fine ...

multam mult fetelor din noiembrie -decembrie ca ne-au trimis gandurile lor frumoase .... sper ca si noi sa trimitem mai departe stafeta la fel de frumos ..

jasmi imi pare bine ca ai aparut prin zona ... te admir ca mai mergi inca la munca draga surioara ... ai terminat nagajul???? ai cumparat tot pt bebe????

aryia e bine ca sunteti bine .... asta conteaza cel mai mult ... 3 sapt trec repede ...

carmen eu stau inca f bine pe scaun ... la laptop ... f rar ma deranjeaza bebe ... cand mai mergi la control???? eu pe 16 ianuarie vin la giulesti .... ai aflat ceva de suma pt doctor????

lavini bine ca te incalzesti .... cred ca te simti in al noualea cer ...

bine au venit fetelor noi ......

mimika ... super tare ... ai grija de voi ....

eu am incheiat azi contract cu cei de la biogenis cu celulele stem ... am mai scapat de un stres .....

da de tuchi nu se aude nimic?????

am avut iar cadere de calciu azi ... am tremurat asa de tare si am avut niste transppiratii reci de nu se mai terminau .... iar bebelina pe cat de cuminte a fost ieri pe atat de urat a facut la caderea mea .... dar sunt fericita ca azi m-am spovedit si maine ma impartasesc si sper sa fiu bine pana nasc ...

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

P.S.ELI

Camelia

Mergi la inceput

aryia 3 sapt trec repede dc stai cuminte!

cami antonia, nu poti lua ceva preventiv pt calciu?

de mbv mai stiti ceva? dar tuchi?

asparagus eu zic sarumana ca nu am toate simptomele alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Cami ti-am trimis PM
Ariya bb o sa fie ascultator si o sa vina dupa 26...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna, eu sunt o gravidutza de mai 2009 si recunosc ca mai arunc cate un ochi la voi fiind mai experimentate.
Felicitari proaspetelor mamicutze si nastere usoara gravidutzelor care mai au putin.

Am o rugaminte la voi: daca aveti si v-a ramas sau o sa va ramana GRAVIBINON si mi-l puteti da va rog din suflet dati-mi un mesaj privat.Trebuie sa fac pentru mentinere cate unul saptamanal; am gasit inlocuitor in Turcia, dar nu se compara caci nu are si estrogen.

Va multumesc pentru timpul rapit

19 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

carmen mercic de PM ... cel mai mult m-a mirat anestezistul dar cred ca se include si anestezia propriu-zisa ca nu te pune sa o cumperi ... de mare folos totul .... tu cand mai mergi la control????

34+ANTONIA IOANA

AMR 6 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

Va multumesc ca-mi sunteti alaturi...chiar am nevoie!
Porumbita,din cate stiu,actele trebuie depuse la primaria sect. in care locuiesti...
eu nasc la Filantropia,sect1 si actele le depun in sect 3,unde locuim...
Laurra pt mentinere ,ia Utrogestan...gravibinon nu mai e demult...si eu,si multe fete cu probleme de aici,am luat mult timp Utrogestan care chiar e bun...uite ca am ajuns toate la termen sau aproape de...curaj si bafta multa!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 34+Mihai Adrian

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annasofia spune:

Laurraa!
Am Gravibinon, lasa ma sa verific cand expira si ti le trimit prin curier.
Trimite-mi adresa ta pe agnes.lukacs@gmail.com.
Sper sa te ajute.

Agnes

AMR 7 zile

Andrei, baietel

Mergi la inceput