Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tutu85 spune:

LISA, eu am avut primele semne de colostru acum doua saptamani si tot la sanul stang. Prima data era un lichid transparent si apoi a aparut si cel colorat ca galbenusul oului. De cateva zile n-a mai aparut nimic.
Noaptea trecuta am avut doua ore de contractii dureroase la interval de cinci minute de am crezut ca o sa ajung la spital, dar s-au oprit pe la patru dimineata. Astazi am avut doua contactii foarte puternice cu durere ascutita sub buric. Daca o tin tot asa nu cred ca mai rezist mult cu tot cu tratament. Maine implinesc 35 de saptamani si mi-as dori sa mai stau cel putin doua.
Fetelor, mi-ati facut o pofta cu eclerele! Mi-am trimis sotul la o cofetarie unde au niste eclere mari si gustoase de mi-a luat ca nu mai puteam.
Bun venit acasa proaspetelor mamici si bebeilor lor! Recuperare rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Eli, sa dea DD un travaliu adevarat, dar usor ca un fulg.Uite si niste majorete, pt sustinere :

Andre_ea, tu nu te bagi?Ca vad 39+ la semnatura?Sau ai vreun plan ascuns?

Eu tot la categoria femeilor lovite fara mila de copiii lor sunt.Bai nene, are zile cand nu cred ca doarme si ea vreun pic.Coaste, buric, col si alte parti intime sunt chestiile ei favorite de joaca.Bine ca nu da la ficat, ca e pe partea dreapta...o bucurie sa am si eu

Bee, sa stapaneasca mandra perdeluta cu mult drag, sa pui poze cand e gata instalata!

Lavinia, 33+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cristi si Dark, bine ati venit acasa. Cristi, am vazut pozele cu scumpetea ta, e tare dragalas, si tu arati tare bine in postura de mamica.
Nu-mi vine sa cred ca deja am ajuns si eu la termen De azi sunt in concediu, si tare e bine e...sunt inca in pijama si nu fac nimic-nimic.
Mie mi-a trecut poftya de eclere, am facut cateva si le-am dus la serviciu vineri, dar cine credeti ca a mancat juma de tava? ca doar nu seful. Azi mi s-a facut pofta de sopanakopita( cu foi filo)..sa vad daca ma indur s-o fac.
Raportez ca io sunt bine,n-am dureri, burta nu e imensa deci ma pot misca, dorm bine, desi cu inreruperi, am o pofta de mancare monstru..si o lene si mai si
Si eu am, pland ieri de la mesajul fetelor de noiembrie-decembrie, si le multumesc pentru urari.

Crisss 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Eli tinem pumnii sa vina bebelina!!

Catisto ne incalzim si pt tine...

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Hai Eli Nastere usuoara!!!

Crisss 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eli

Crysyana nu mai retinusem cine si imi era greu sa caut da am zis ca foloseste cuiva. Cel mai bine sa iti notezi si tu perioadele si numarul de zile ca sa poti sti cate ai luat. Pe mine de exemplu cred ca ma va avantaja sa iau toat ecele 126 zile si de aceea vreau sa le tin evidenta.

Fetelor din ce povestiti voi de refacerea dupa cezariana ma rog sa fie la mine tot nastere naturala ca si prima data. Is atat de fixata pe asta ...

cu Fabian si Dorian
AMR 8 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Andre_ea, tu nu te bagi?Ca vad 39+ la semnatura?Sau ai vreun plan ascuns?

Ma bag, ma bag. La sfarsit de saptamana. Miercuri e dr. meu in tara si atunci voi afla si eu cand nasc. Va tin la curent.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stellutza spune:

Buna seara burtici si mamici,
In primul rand felicitari mamicilor care au nascut in saptamana de vacanta , sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi.
Eu m-am intors din saptamana de vacanta la munte, cu aceiasi viroza de 3 saptamani, am sunat Dr. si am intrebat ce sa iau, mi-a zis Augmentin, am luat in 2 reprize cate 5 zile cu 3 zile pauza si .. nimic, ma simt la fel de rau. Bebelina da semne ca nu mai are rabdare, am dureri de tot corpul, nu dorm aproape deloc, ma intorc in pat cu tipete de durere de coaste si in fiecare seara plang si spun ca nu mai pot...
As vrea sa merg maine la Dr sa ii spun sa imi faca cezariana ca nu mai pot, dar mai am analize de facut si nici nu sunt gata cu bagajul .

+36 cu Maya Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Andreea ce prichinduta cumintica ai avut, cum l-a asteptat ea pe nenea doctoru!

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Carmen, daca stateam dupa prichindeii mei, eram toata viata gravida si niciodata mamica.
Stelluta, bine ai revenit! Chiar ma intrebam ieri ce mai fac "Stelele" noastre. Hai ca mai e putin si trece. Si dupa aceea vin altele.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 39+ am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput