Mamici antistress si licurici de ian-feb2009 (111)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Neata,

Tocmai m-am trezitdupa ce am avut un vis oribil. M-a apucat o spaima teribila.
Am visat o prietena din copilarie, despre care mama mi-a spus acu ceva timp (cateva luni), ca a murit.
IN vis era vie, si ma bucuram ca o vad. Sora ei care traieste statea mai retrasa si nu se baga in discutie cu noi (sora ei traieste).
Si imi spunea ca e casatorita, si ca are o fetita de 3 ani (culmea e ca ea cred ca e moarta de 3 ani, si nu avea nici un copil). Eu ii spuneam ca sunt casatorita insa nu-mi aminteam de cand, a trebuit sa ma uit la verigheta. Apoi ii spuneam ca am si eu un baiat.

La un moment dat mi-am dat seama ca ea e moarta, si am inceput sa ma rog. Ma rugam la Dumnezeu si la Fecioara in vis sa nu ni se intample nimic.
Oare sa dau de pomana ptr sufletul ei? Sunt super speriata!

lui David Andrei 4.5 ani si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Bee multa bafta! Tin pumnii

... si inca un lucru .. desi eu nu cred in superstitii ... dupa rev, m-am tot scarpinat eu pe-o mana, si mi-a aparut un semn foarte clar si mare (am intrebat si pe altii ) in forma de 10. Un 1 cat de poate de clar si un 0 la fel. Iar de acolo am concluzionat ca nasc in 10 feb. Si daca chiar se intampla asa, atunci o sa fie tare interesant, ca eu nu prea cred in lucrurile astea

Spic de grau nu stiu ce sa te sfatuiesc. Fa ce-ti dicteaza inima, dar nu mai fii speriata

Jasmi 34+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Salutare burticutze,

Flo de abia asteptam vesti, si sa ne faci o poza cu perdeluta, si detalii pls... de unde ai luat, cat a costat. As vrea sa iau si eu pt bb, dar tocmai in vara am schimbat perdelele, am luat de la Elegant-Dorobanti, si parca nu m-as incumeta sa dau alti bani, acum... dar daca gasesc ceva mai ieftin, pt bb orice.
Eli sa ne anunti cand scoatem majoretele!
Miere in ce formatie esti?? am vazut ca nu ne-ai mai scris....
te urmarim..
Spic de grau da azi ceva de pomana, si diseara roaga-te la Maica Domnului sa fii linistita. Va trece.

Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png

33+ Matei
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

... si inca un lucru .. desi eu nu cred in superstitii ... dupa rev, m-am tot scarpinat eu pe-o mana, si mi-a aparut un semn foarte clar si mare (am intrebat si pe altii ) in forma de 10. Un 1 cat de poate de clar si un 0 la fel. Iar de acolo am concluzionat ca nasc in 10 feb. Si daca chiar se intampla asa, atunci o sa fie tare interesant, ca eu nu prea cred in lucrurile astea

Jasmi 34+ cu
way to go, BB

Poate nasti pe 10!!!!!

Poze ..

33+ Matei

Mergi la inceput

Fetelor am uitat sa va spun, eu m-am uns cu ulei Jhonson, o singura data dupa dus.., si de atunci mi-a aparut sub sani, portiunea care vine in contact cu burta... estea mai rosiatica-maronie.. o vad eu si ma mananca...
Aseara dupa dus m-am uns cu ulei de masline, si voiam sa ma dau cu Baneocin dar este interzis in sarcina.. cu ce sa ma ung???

Poze ..

33+ Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Neata fetele,

Back to work! Raportez o noapte cu multe drumuri la toaleta si fara somn. Cred ca o sa adorm pe taste la munca.

Un singur lucru ma bucura si acela ca a venit patutul piticului si diseara mergem sa-l luam de la magazin si sa-l montam.

Eli scoatem agitatele, bafta multa.

Catisto si pentru tine la fel.

Mara95 multa bafta la intalnirea cu licuriciul tau.

Este de la sine inteles ca asteptam vesti de la toate trei si bineinteles poze & stuff.

Aryia curaj mama, hai ca nu mai e mult pana pe 25 ianuarie, rezisti tu cum ai facut-o si pana acum.

Dark ce bine sa avem vesti de la tine!!! Suna asa de incurajator asa cum povestesti tu, iat de pisic chiar m-ai linistit. O sa am grija sa nu se urce in patut atunci. Asteptam poze.

Bee bafta multa, asteptam sa ne spui cum a fost.

Maine mergem si noi la eco morfologica, de-abia astept sa vedem ce mai zice doctorul.

In rest, o zi buna la toata lumea si multi

Crisspy 33+ sapt Razvan Andrei

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eli

Asparagus,fetele au intrebat in capitolele trecute de tine,de fapt se faceau liste cu fetele care lipsesc.Ma bucur ca sunteti bine.

ariya,stai linistita in pat si o sa fie bine.Cred ca la tine e foarte dificil avand in vedere ca mai ai 2 copii(bine ca-s marisori si inteleg situatia,ca cei micuti inteleg mai greu sau deloc de ce mami nu mai poate sta cu ei,etc).Or sa treaca repede 3 sapt si o sa fie bine.

Laura,cum zicea si ariya,din pacate gravibinon nu mai este.Poate pe afara sa gasesti niste ramasite.Aceeasi situatie e si cu pregnyl.Eu am luat utrogestan,6/zi pana in sapt 36..ma rog,eu l-am redus din sapt 33 parca si prin 34-35 nu l-am mai luat deloc..dr nu stie

Porumbita eu am luat ser la fiola-o cutie de 5 fiole.Voiam sa iau unele in fiole mici,de plastic,ca-s super bune si practice,dar nu am gasit.

Cami,de bibe nu o sa ai nevoie in spital.Daca ii vei da completare,or sa-ti dea seringa.Cel putin in Cta asa se face,nu stiu la Municipal.
Pompa da,o sa-ti foloseasca,desi eu atat in spital cat si acasa m-am muls manual,iesea mai bine,la pompa nu iesea nik.Suzeta nici atat.Al meu abia acum a acceptat cat de cat suzeta si i-am dat-o sa stea si el linistit.

Eu folosesc ulei Johnson;s cu levantica.Mai am o crema tot de la Johnnson si una de la bonisan.Nu are iritatii si ii merge bine.Plus ca m-am dat si eu cu ele,ca am tenul/pielea,super sensibila si daca nu-mi prieste o crema ma umplu de bubite rosii..Daca la mine a fost ok si nu am avut nimic, l-am dat si pe el si nu are nimic.Deci depinde..
Carmen eu in vara am avut niste bubite din cauza caldurii si drita mi-a zis sa ma sterg cu alcool mentolat si sa ma dau cu pudra(sa absoarba umezeala),iar daca nu trec sa ma dau cu baneocin crema dupa ce ma dau cu alcool mentolat si se usuca.

Noi de 2 zile avem sunet de bormasina.Cei de vizavii renoveaza si cand dau cu bormasina pe cuvantul meu ca zici ca dau in casa la mine.Ieri am mers in bucatarie sa vbesc la tel si abia auzeam,stateam spanzurata pe geam si urlam "vbeste mai tare ca n-aud".

pupam intreaga trupa.
Fetele care n-au mai scris de mult sa iasa la interval!!!Hai curaj!

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Bine v-am regasit!

Bun venit noilor licurici si felicitari noilor mamici!!!

Ieri am fost la control si lucrurile par sa fie bune. Ne-am programat pentru internare luni pe 12.01.2009 si pentru cezariana pe 14.01.2009, adica la fix 39 sapt.

Fetelor, pare sa fie ceva cel putin curios cu eclerele astea... Mergand ieri prin Carrefour, inainte de iesire, asa in fuga, trecem prin dreptul raionului de patiserie-cofetarie. Nimic sa-mi faca cu ochiul,nimic interesant sau apetisant... si deodata... le-am vazut. Mari, grase si cremoase, lucind in lumina neoanelor... si-am simtit cum pe loc si ca nu pot pleca de acolo fara sa le am... Erau, ele, eclerele... Mi-am luat patru, caci doua imi pareau prea putine... Mai am doar unul...

Va dau cuvantul meu ca pofta nu mi-a venit prin "molipsire" de la voi, ca nu apucasem sa citesc pe indelete "ecleromania" in desfasurare pe forum, fapt pentru care propun, tinand cont de coincidente si poftele crescande in randul viitoarelor mamici, declararea si "incoronarea" eclerului drept Prajitura lunii a-9-a.
Se asteapta parerire si propunerile voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Mai, dar sunteti cam lenese azi...
Mie mi-au revenit insomniile,adevarul este ca m-am culcat devreme, pe la 10, dar iata ca e cinci dimineata si eu nu mai am somn.

Carmen, sunt in aceeasi formatie, 2 in 1,azi am implinit 40 de saptamani si mi-au disparut pana si contractiile BH pe care le aveam sporadic. Maine merg la medic sa vedem ce e de facut,probabil ma mai lasa o saptamana, desi eu nu vreau, si apoi imi face inducere, bebe e mare...

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hena spune:

Ce parere aveti despre:

http://www.magazinul-copiilor.ro/monitor-respiratie-nanny-p-515.html

Sincer, sunt tentata sa dau comanda saptamana asta, caci nu l-am gasit de cumparat in magazine. Totusi as vrea sa stiu daca l-ati folosit/veti folosi sau stiti pe cineva care a avut si daca are o fidelitate reala.
Ma gandesc ca conteaza si grosimea saltelei...

Mergi la inceput