cand se fac inscrierile in anul scolar 2009-2010?
Raspunsuri - Pagina 9
diana spune:
Sabina, pe fisa de inscriere scrie si vreo optiune de nume de invatatoare?
Eu m/am programat pentru lunea viitoare si nu m/am hotarat asupra numelui invatatoarei. Acum imi pare rau ca m/am programat si nu m/am dus direct la scoala.
Te pup
CatMar spune:
Eu sunt programata maine la Scoala 56 pentru inscrieri.
Sabina, poti te rog sa detaliezi in ce a constat intrevederea cu comisia? Incerc sa imi imaginez ce intrebari ar putea sa puna si nu gasesc nimic relevant.
Sabina spune:
nu scrie niciun nume:)
incearca sa te duci maine pe la 10 jumate, 11...sunt convinsa ca nu-i nimeni acolo!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
aaa, pai nu-ti pune nicio intrebare.
Comisia inseamna doua doamne care iti dau fisa si scriu in registru, presupun ca sunt asa de multe ca fac prin rotatie.
acs spune:
Da Sabina, aiurea :(. Mai ales ca am alergat fetita sa ajungem la timp ieri (scria ca are program pana la 14) si directorul plecase. Sper ca astazi sa avem mai mult noroc. Culmea e ca nu e o scoala de fite, ci una de cartier. Dar asta sa fie singura problema si sa aiba matza mea o invatatoare draguta si apropiata :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
gabi.i spune:
Nu este nimeni care si-a depus dosarul la 79? Eu am fost ieri si desi era prima zi de inscrieri am primit numarul 54 la dosar.Oare cand vom afla rezultatele definitive? Eu am depus doar acolo cerere de inscriere .
gabitz78 spune:
gata, l-am inscris si eu pe stefan.din toamna luam taurul de coarne!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
anya spune:
Sabina, m-am programat si eu la 56 saptamana viitoare. Ce stii de invatatoare? Eu caut una care sa stie sa se apropie de copii. Ai idee daca mai exista soiul asta? Vreau sa mearga copilul cu drag la scoala.
matahut spune:
Ne-am inscris si noi. Pana la urma nu a trebuit adeverinta de venit, ci doar de salariat. Nu am dus NIMIC nici secretarei, nici directoarei. Am mai vaut acolo vreo 10 mamici si nici una nu era cu flori sau pachete. Totul a mers ca pe roate, m-a intrebat directoarea la ce invatatoare vreau si la ce limba straina pt cls I (am facut optiunile - prima optiune invatatoarea, a doua limba). Pe fisa scria mare, cu bold, ca vor face tot posibilul ca sa ne respecte dorintele Ne-a anuntat ca iunie se face intalnire pt uniforme (luat masuri etc, platit prima transa. Am semnat ca e singurul dosar pe care l-am depus - ca cica sunt multi care isi inscriu copiii in 3 locuri si dupa aia in septembrie se trezesc ca nu au prea multe clase. In fine, ii inteleg intr-un fel, pe de alta parte insa...daca nu esti arondat acolo si e mare batalie pe scoala, poti risca sa nu te primeasca. In fine, una peste alta am fost placut surpinsa ca nu s-a uitat nimeni urat la mine ca eram doar cu dosarul in mana, ca au fost amabili si...poate la 15 sept le duc cate un buchet de flori Altfel, scoala nu e stralucita, desi e centrala, e o fauna amestecata, rezultate nu cine stie ce, dar merge pt I-IV, mai cu seama ca, sper eu, am gasit invatatoarea potrivita.
A ramas sa aduc fisa medicala si cea psihopedagogica la sfarsitul gradinitei si cu Dumnezeu inainte.
Gabi, la 79 stii ca e batalia cea mai mare poate. Putin probabil sa iti raspunda cineva prea clar, e mare concurent in fond, nu
? Si eu am cochetat muuult cu ideea acestei scoli, mai cu seama ca nu e departe de mine, dar...am optat pt cea mai apropiata unde am gasit o inv buna, fiindca nu am reusit sa optin info destule si concludente despre inv din 79 si nu am vrut sa risc. Acum...daca o sa regret, ghinionul meu. Oricum, nimic nu e iremediabil, daca lucrurile stau chiar f nasol poti muta copilul. Dar, revenind la 79, tot ce am aflat e ca Ionut Nicula lucreaza si la Minister si ca uneori (multe ori???) ii tine altcineva locul la scoala (cine? nu stiu). Desi era primul pe lista mea auzind ca e f bun si apropiat de copii, totusi acest "navetism" nu mi-a mirosit bine. Taramoiu stiu ca e f competenta, dar am inteles ca e genul mai dur, mai traditional Radu Mihaela tipa la copii Mai sunt 2 inv, dar nu le stiu decat din vedere.
Acum, daca nu ai o pila fff tare, probabil ca nu vei putea avea pretentii pt o anumita inv, dat fiind concurenta acerba de acolo. Daca ai...chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc. Probabil tot Ionut Nicula ramane prima varianta.
Rezultatele definitive ar trebuie sa va spuna cei de la secretariat cand le veti afla. Eu intelesesem ca undeva pe la sfarsitul lunii martie (un coleg de-ale fetitei mele s-a inscris acolo ieri) se anunta.
Succes
Sabina spune:
Anya, am inteles ca toate sunt f misto la 56.
pana si tanti a mea de la curatenie are nepotii la 56 , si e f f multumita.Cica le explica pana pricep, se vb frumos, se organizeaza concursuri etc.